Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Lifestyle » Vinkit lähes ilmaiseen Lontoon-lomailuun

Oy Ebookers Finland Ltd

Vinkit lähes ilmaiseen Lontoon-lomailuun

Tiedote.
Julkaistu: 17.12.2015 klo 12:37
Julkaisija: Oy Ebookers Finland Ltd


Yhdistyneen kuningaskunnan pääkaupunki Lontoo on tunnetusti kallis. Vahva punta saa eurot näyttämään penneiltä ja muutaman päivän lomailu Lontoossa rokottaa kukkaroa tuntuvasti. Mutta on Lontoossa mahdollista tehdä asioita myös ilmaiseksi, tai ainakin pikku rahalla. Nettimatkatoimisto ebookers on koostanut asiakkaidensa jättämistä palautteista vinkkilistan edulliseen Lontoon-lomailuun.

1. Museot
Museot Lontoossa ovat ilmaisia. Voit nähdä Rosettan kiven British Museumissa, Van Goghin, Caravaggion ja Van Eyckin maalauksia National Galleryssa sekä inspiroitua modernin taiteen museosta Tate Modern pulittamatta penniäkään. Eikö se ole vähän kuin laittaisi rahaa pankkiin?

2. Kaupunkipyörät
Maailman vanhin metro, The Tube, on toki oma kokemuksena, mutta kunnon penninvenyttäjä tietää paremmin: Lontoossa kaupunkipyörän voi napata allensa mistä vain ja rullata mankelilla 24 tuntia kahdella punnalla. Ja ei muuta kuin etelärannalle, South Bank, jossa ajan kulumisen voi tarkistaa Big Benistä. Jos sattuu eksymään, kotia on hyvä tähystää 135 metriä korkeasta maailmanpyörästä The London Eye:sta.

3. Teatteri
Alunperin Shakespearen teatteriryhmän, Lord Chamberlain's Men:n, rakennuttama The Globe Theater, tarjoaa esityksiinsä viiden punnan seisomapaikkoja, joiden väitetään olevan paitsi teatterin halvimmat, myös parhaimmat paikat.

4. Shoppailu
Ihanaa, jos voisi ostaa jotain niin muodikasta ja halpaa kuin Henkkamaukassa tai Zarassa, mutta vähän erilaista. No nyt voi. Primark on irlantilaisten Henkkamaukka tai Zara, ja tulee ihan varmasti vielä Suomeenkin. Sitä odotellessa trendikkäitä vaatteita huikeasta valikoimasta voi ostaa todella halvalla vaikkapa Oxford Streetin Primarkista.

5. Katuruoka
Jos uppopaistetut leivitetyt pakastekalat ranskalaisilla perunoilla (fish and chips) alkaa tökkimään, kannattaa suunnata Camden Lock Marketille. Siellä maailma on kylässä ja kaiken maailman keittiöt tarjoavat mitä herkullisimpia ruokia noin viiden punnan annoksina.


***

Lisätietoja:

Aki Juusola
Markkinointipäällikkö
ebookers
Puh. 0400-205 929
aki.juusola@ebookers.com

***
Oy Ebookers Finland Ltd, joka on toiminut Suomessa vuodesta 1999 alkaen, on Suomen johtava nettimatkatoimisto. Ebookersin suomalainen henkilökunta palvelee asiakkaitaan internet-sivuston lisäksi puhelinpalvelussa. Ebookersin Suomen toimistossa on 25 työntekijää.

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs