Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Lifestyle » Vauhdikkaasti vihille Espoossa

Espoon seurakunnat

Vauhdikkaasti vihille Espoossa

Tiedote.
Julkaistu: 12.09.2014 klo 13:37
Julkaisija: Espoon seurakunnat

Pienet häät Perkkaalla -vihkipäivässä voi mennä salaa naimisiin tai järjestää sadan hengen sukujuhlat. Leppävaaran seurakunnan lauantaina 4.10.2014 järjestämään vihkipäivään ehtii ilmoittautua 21.9. asti.

Jo neljättä kertaa järjestettävällä vihkipäivällä on tänä vuonna ylelliset puitteet. Perkkaan kappeli on juuri peruskorjattu lattiasta kattoon.

”Perkkaan kappeli on viehättävä, kaunis ja tunnelmallinen kappeli. Nyt peruskorjauksen jälkeen kappeli on myös teknisesti entistä toimivampi”, kappalainen Juha-Pekka Rissanen toteaa.

Perkkaan kappelin Pienissä häissä on vihitty ja siunattu avioliittoon vuosien varrella noin kuusikymmentä paria eri puolilta pääkaupunkiseutua.

”Se tuntui niin oikealta ratkaisulta! Sopi meidän nopean toiminnan tiimiin järjestää juhla näin", kertoo Pienissä häissä vihitty rouva. Yli 30 vuotta yhdessä ollut pariskunta vihittiin 12.12.2012. Perkkaan kappelissa oli todistajina ainoastaan pappi ja yksi muu seurakunnan työntekijä. Pariskunta on pitänyt vihkimisen omana salaisuutenaan siitä asti.

On haaveena sitten isot juhlat tai intiimi tilaisuus, vielä ehtii ilmoittautua 21.9. asti Perkkaan kappelin Pieniin häihin www.tahdon041014.fi . Vihkiaikoja on varattavissa aamukahdeksasta iltayhdeksään.

Lisätiedot:
www.tahdon041014.fi
Leppävaaran seurakunnan tiedottaja Laura Vähäsarja
040 733 9878
laura.vahasarja@evl.fi

Liitetiedostot

Espoon tuomiokirkkoseurakunta, Espoonlahden seurakunta, Leppävaaran seurakunta, Olarin seurakunta, Tapiolan seurakunta ja Esbo svenska församling muodostavat yhdessä Espoon seurakuntayhtymän. Seurakunnissa on yhteensä 172 000 jäsentä. Työntekijöitä on noin 600.

Espoon seurakuntien toiminta-ajatuksena on tukea elämää ja luoda mahdollisuuksia kristillisen uskon ja rakkauden toteutumiselle.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs