Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Lifestyle » Vastuullisia kahvinautintoja Coffee House –kahvilabaareissa

SOK

Vastuullisia kahvinautintoja Coffee House –kahvilabaareissa

Tiedote.
Julkaistu: 11.01.2011 klo 09:08
Julkaisija: SOK

Coffee House on vaihtanut kahvitoimittajansa ja niinpä Coffee House -kahvilabaareissa tarjoillaan nyt entistä vastuullisemmin tuotettua, UTZ-sertifioitua kahvia mausta ja laadusta tinkimättä. Kansainvälinen UTZ-sertifiointi kertoo, että kahvi on tuotettu ihmisten ja ympäristön hyvinvoinnista huolehtien. Espressopohjaisiin kahvijuomiin erikoistuneet Coffee House -kahvilabaarit myyvät vuodessa noin miljoona kuppia suodatinkahvia sekä noin 700 000 kuppia espressopohjaisia kahveja.

 

– Laadukas ja taidolla valmistettu kahvi on ylpeytemme ja käyntikorttimme. Olemme vaihtaneet kahvitoimittajamme kotimaiseen Pauligiin. Coffee Housen asiakkailla on nyt mahdollisuus saada tarkat tiedot nauttimansa kahvin alkuperästä syöttämällä kahvin pakkauspäivämäärän coffeehouse.fi -verkkosivultamme löytyvään kenttään. Tiedon kahvin pakkauspäivämäärästä saat kahvilahenkilökunnaltamme. Coffee Housen suodatin- ja espressopohjaiset kahvit valmistetaan nyt kokonaan UTZ-sertifioiduista lajikkeista. Sama koskee myös Coffee Housen pikkusiskoa, hotellien aulatiloissa sijaitsevaa Coffee Baria, Coffee Housen Brand Manager Tommi Harju kertoo.

 

UTZ CERTIFIED on maailmanlaajuinen, puolueettomasti valvottu sertifiointiohjelma, jonka perustana on vaativa toimintaohjeistus. UTZ-sertifiointi tähtää ihmisten sekä ympäristön hyvinvointiin ja kertoo laaja-alaisesta vastuullisuudesta sekä ihmisten että ympäristön suhteen. Tarkoituksena on edistää kahvinviljelijöiden ammattitaitoa, parantaa satoisuutta ja kahvin laatua sekä kasvattaa viljelijöiden tuloja. UTZ-sertifiointi edellyttää ympäristöystävällisten viljelymenetelmien käyttöä sekä tilalla työskentelevien ihmisten hyvinvoinnista huolehtimista.

 

Kaikkien Coffee Housen espressopohjaisten kahvien sydämenä on UTZ-sertifioitu, oma private label -espresso, Momento. Herkullinen Momento on perinteinen, pehmeä ja voimakas espresso, joka on valmistettu huolella valituista pavuista. Momento sisältää pehmeyttä, voimaa ja syvyyttä tuovaa Robustaa sekä makeutta tuovia brasilialaisia ja keski-amerikkalaisia Arabica-kahvilaatuja.

 

– Olemme kahvimme suhteen erittäin kunnianhimoisia ja siksi kehitämme henkilökuntamme kahvitietoutta sekä valmistustaitoja jatkuvasti. Ensi keväänä aloitamme Latte Art -koulutuksen, jonka myötä saamme jokaiseen Coffee Houseen oman kahvivastaavan, CH Master Baristan, joka vastaa ja huolehtii yksikkönsä kahviosaamisesta. Haluamme tarjota asiakkaillemme paikasta ja ajasta riippumatta erinomaisen herkullisia, tuoksuvia ja visuaalisesti näyttäviä kahvijuomia. Sellaisia, joista voimme myös itse olla ylpeitä, sanoo Tommi Harju.

Lisätietoja

Tommi Harju, Brand Manager ,puh. 050 388 3655, tommi.harju@sok.fi, SOK Matkailu- ja ravitsemiskaupan ketjuohjaus, www.coffeehouse.fi

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs