Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Lifestyle » Varmista kotisi turvallisuus - palovaroitin.fi avattu

Fin-Alert Electronics Oy

Varmista kotisi turvallisuus - palovaroitin.fi avattu

Tiedote.
Julkaistu: 05.07.2011 klo 12:55
Julkaisija: Fin-Alert Electronics Oy

Palovaroitin.fi on kodin turvallisuuteen keskittyvä sivusto, jonne on kerätty hyödyllistä tietoa siitä, miten kodista voi saada entistä turvallisemman. Kattava tietopaketti sisältää tietoja mm. paloturvallisuudesta, erilaisista palovaroittimista ja muista kodin turvatuotteista sekä vaaratilanteista ja miten ne voidaan ennaltaehkäistä. Palovaroitin.fi -sivustolta selviää, mitä kaikkea täytyy ottaa huomioon, kun suunnitellaan kodin turvallisuutta.

Kulje kodin eri huoneissa ja lue turvallisuusvinkkejä

Palovaroitin.fi -sivustolla voi käydä kurkistamassa kodin eri huoneisiin. Turvallisuusvinkkejä on niin eteiseen, keittiöön, olohuoneeseen kuin makuuhuoneeseenkin. Kussakin huoneessa on käsitelty kyseiselle tilalle tyypilliset vaaratilanteet, miten ne voidaan huomioida etukäteen ja mitkä ovat suositeltavat turvatuotteet.

Lue määräyksistä, vertaile ja sijoita

Sivustolle on koottu keskitetysti kaikki palovaroittimia koskevat lait ja määräykset sekä vinkkejä siitä, mitä eri tekijöitä on syytä huomioida rakennettaessa uutta tai remontoitaessa vanhaa. Vertaile -osio auttaa valitsemaan oikeat mallit talon eri huoneisiin ja tiloihin. Sijoita -osiosta löytyy puolestaan apua kodin turvatuotteiden sijoitteluun mallikuvineen.

Apuna arjen turvallisuusratkaisuissa

Koti on paikka, missä jokainen haluaa tuntea olonsa turvalliseksi. Tämän vuoksi onkin syytä tarkistaa, ovatko kodin turvallisuusasiat kunnossa. Varmista siis kotisi turvallisuus ja tutustu sivustoon www.palovaroitin.fi.

 

Lisätietoja

Fin-Alert Electronics Oy
puh. 010 8328 220
myynti@finalert.fi
finalert.fi

 

 

Fin-Alert Electronics Oy on Suomessa toimiva vuonna 1993 perustettu turvallisuusalan maahantuontiyritys. Nykyään Fin-Alert Electronics Oy on osa pohjoismaiseen Amplex-konserniin kuuluvaa Kamic-ryhmää.Tuotevalikoima kattaa lähes kaikki turvallisuuteen liittyvät osa-alueet kuten murto- ja kameravalvonnan, turvavalaistuksen, ups-laitteet, huoltovapaat akut, porttipuhelimet, palovaroittimet ja käsisammuttimet.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs