Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Lifestyle » Valmistaudu kesään ja lomaan!

Braun

Valmistaudu kesään ja lomaan!

Tiedote.
Julkaistu: 20.05.2015 klo 13:55
Julkaisija: Braun

On aika aloittaa valmistautuminen kesän lämpimiin päiviin myös kauneudenhoidossa. Braunilla on valikoima tuotteita, joiden avulla voi valmistautua kesäkauteen ja hoitaa kauneutta myös lomamatkalla.

Suunnitelmissa kesälomamatka? Tutustu Braunin kompaktikokoisiin muotoilulaitteisiin, joiden avulla saa muotoiltua hiukset salonkikelpoisiksi lähes missä tahansa.

Braun Style&Go Mini Dryer ja Styler
Braun Style&Go Dryer on kompakti hiustenkuivaaja, jossa on taitettava kahva. Braun Style&Go Styler on minikokoinen suoristusrauta, jossa on mukana suojakotelo. Suoristusraudassa on keraamiset levyt ja monijännite takaa turvallisen käytön ympäri maailmaa. Molemmat laitteet on suunniteltu niin, että ne vievät mahdollisimman vähän tilaa matkalaukussa. Laitteiden suositushinnat ovat: Braun Style&Go hiustenkuivaaja alkaen 19,90 euroa ja suoristusrauta 29,90 euroa. 

Braun Satin Hair 7 -hiusharja IONTEC-tekniikalla
Braun Satin Hair 7 -hiusharja on kehitetty suojelemaan hiuksia harjatessa. IONTEC-tekniikan avulla harja vapauttaa hiuksiin ioneja. Ionit vähentävät hiusten kähäryyttä ja sähköisyyttä sekä kesyttävät kurittomat suortuvat. Lisäksi ionit lisäävät kiiltoa jokaisella harjanvedolla. Suositushinta on alkaen 44,90 euroa.

Braun Silk-épil 9 Skin spa
Braunin uusi Silk-épil 9 on tehokkain Wet & Dry -epilaattori. Se tekee tarkkaa jälkeä nopeammin ja poistaa lyhyimmätkin ihokarvat, jopa hiekanjyvän kokoiset. Silk-épil 9 -epilaattorissa on 40 prosenttia leveämpi pää, jonka ansiosta se poistaa enemmän karvoja kerralla. Silk-épil 9 -laitteen ajopään värinä hieroo ja stimuloi ihoa, jotta epilointi olisi tehokkaampaa ja hellempää. Lisäksi värinä poistaa kuolleen ihon, jolloin ihon luonnollinen hehku korostuu. Suositushinta on alkaen 179 euroa.

Braun Face
Braun Face on maailman ensimmäinen kasvojenhoitotuote, joka yhdistää kaksi kauneuskäsittelyä: kasvoepilaattorin ja puhdistusharjan. Se puhdistaa ihon että poistaa ihokarvat kahden vaihdettavan pään avulla. Puhdistusharja puhdistaa kasvot jopa kuusi kertaa tehokkaammin kuin tavallinen kasvojenpesu. Lisäksi laitteen avulla epiloi 200 kertaa nopeammin kuin pinseteillä ja neljä kertaa nopeammin kuin vahaamalla. Suositushinta on alkaen 69 euroa.

Kuvat ja testilaitteet: Susanna Nipuli, Hill and Knowlton Finland, p. 040 775 5699, susanna.nipuli@hkstrategies.fi

Liitetiedostot

Braun
Procter & Gamblen omistama Braun perustettiin Saksassa vuonna 1921. Braun kehittää ja valmistaa laajaa valikoimaa pienkodinkoneita, joissa yhdistyvät innovaatiot, luotettava laatu ja erottuva design. Tuotevalikoima ulottuu partakoneista kauneustuotteisiin. Braunin tuotteita on saatavilla maailmanlaajuisesti. Lisätietoja tuotteista, ajankohtaisia uutisia sekä enemmän tietoa Braunista saat osoitteesta www.braun.com.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs