Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Lifestyle » Valeran uusissa hiustenkuivaimissa on paljon tehoa ja vain vähän melua

Loud Group Oy

Valeran uusissa hiustenkuivaimissa on paljon tehoa ja vain vähän melua

Tiedote.
Julkaistu: 13.05.2016 klo 09:24
Julkaisija: Loud Group Oy

Valera Swiss Silent Jetit kuivaavat jopa 35 % nopeammin

Viihtyisä koti mielletään meluttomaksi ja erityisesti kodinkoneissa arvostetaan kehittynyttä äänenvaimennustekniikkaa. Hiustenkuivaajat koetaan usein kovaäänisiksi, johtuen sekä moottorin että ilmavirran aiheuttamasta melusta. Sveitsiläinen Valera on kehittänyt sarjan tehokkaita, mutta hiljaisia Swiss Silent Jet -hiustenkuivaimia. Ammattimaiset hiustenkuivaimet ovat myynnissä Verkkokauppa.com:ssa sekä Valera-shop.fi:ssä.

Swiss Silent Jet -kuivaimet ovat hiusmuotoiluvälineistään tunnetun Valeran uusin hiustenkuivainsarja. Sarjan laitteissa yhdistyvät kolme piirrettä: teho, hiljainen melutaso ja keveys. Kuivainten salaisuus on tietokonesimulaatioiden avulla kehitetty Smart Airflow Technology. Se optimoi ja tiivistää laitteen sisäistä ilmavirtaa ja vähentää ei-toivottua kitkaa ja hajaantumista. Pitkittäissuuntainen lämpövastus kuumentaa ilmavirran sen kulkiessa laitteen läpi. Näin ulostulevan ilman lämpötila pysyy tasaisena koko ajan. Eristetty rakenne pitää ulkopinnan viileänä ja vaimentaa ääntä. Voimakas ionisaattori hellii hiuksia ja vähentää sähköisyyttä tehokkaan kuivauksen aikana.

Swiss Silent Jet -kuivaimissa on kuusi teho–lämpötila-asetusta sekä kylmäpuhalluspainike. Laitteet ovat kevyitä ja niiden tasapainopiste on erinomainen. Käytännöllinen 3 m johto on varustettu patentoidulla Rotocord-mekanismilla, joka estää kiertymistä ja sotkeutumista. Kaikissa kuivaimissa on irrotettava ja helposti puhdistettava suodatin, kapea puhallussuulake, kapea ja kuumentumaton Touch Me -suulake ja erityisesti kiharille hiuksille soveltuva hajotin.

Musta Valera Swiss Silent Jet 7500 on varustettu 2 000 watin Long Life DC PRO -tasavirtamoottorilla, jonka käyttöikä on 1 200 tuntia. Vain 424 grammaa painava hiustenkuivain tuottaa tehokkaan 66 m3/h puhalluksen, joka kuivaa hiukset jopa 20 prosenttia nopeammin verrattuna perinteiseen kuivaimeen. Laitteen äänitaso on 59 dB(A). Hinta noin 115 euroa.

Punaisessa Valera Swiss Silent Jet 8500:ssa on 2 000 watin pitkäikäinen Extra-Long Life AC -vaihtovirtamoottori, joka kestää käytössä jopa 2 000 tuntia. Tehokas moottori tuottaa 75 m3/h ilmavirran, jonka avulla hiusten kuivaus nopeutuu 35 prosenttia. Ergonomisen kuivaimen paino on 555 g, ja sen äänitaso on 64 dB(A). Hinta noin 130 euroa.

Hopeanharmaa Valera Swiss Silent Jet 8600 on sarjan tehokkain ja se on varustettu 2 400 W vaihtovirtamoottorilla. Extra-Long Life moottori tuottaa erittäin tehokkaan 80 m3/h aerodynaaminen puhalluksen, jolloin hiukset kuivuvat 35 prosenttia nopeammin. Laitteen äänitaso 65 dB(A) ja paino 560 grammaa. Hinta noin 140 euroa.

Jälleenmyynti:
 Valera-verkkokauppa: www.valera-shop.fi, Verkkokauppa.com, hyvin varustetut kampaamotukut ja kampaamot

Liitetiedostot

Kuluttajatiedustelut:
Loud Group Oy

info@valera.fi, 020 198 6200 
Marjo Vaha
marjo.vaha@loudgroup.fi, 050 353 4205

Viestintä, kuvat ja tuotelainat:
Rianno Communications Oy
Karri Harju
karri.harju@rianno.fi, 044 201 1077

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs