Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Lifestyle » Uutta designia julkitilamattoihin Upofloorilta

Upofloor Oy

Uutta designia julkitilamattoihin Upofloorilta

Tiedote.
Julkaistu: 14.03.2013 klo 09:01
Julkaisija: Upofloor Oy

Julkisten tilojen lattioiden sisustuksellinen ilme kohenee Upofloorin uusien vinyylimattojen Axenton, Silenton ja Pentan väreillä ja kuoseilla. Yhteensä 86 kuosin valikoimasta löytyy sopivia vaihtoehtoja niin päiväkoteihin, palvelutaloihin, toimistoihin, myymälöihin kuin kovan kulutuksen asuntokäyttöönkin.

 – Axento- ja Silento -vinyylimatot tarjoavat erinomaisen lattiapinnan esimerkiksi päiväkoteihin, palvelutaloihin tai vaikkapa kirjastoihin sekä kovaan asuntokäyttöön. Tuotteiden optimoitu rakenne antaa hyvän 18 desibelin askelääneneristävyyden. Erilaisia kuosivaihtoehtoja Axentossa ja Silentossa on yhteensä 47, klassisesta puukuosista uudenlaiseen hillittyyn helppokäyttöiseen graafiseen kuosiin. Kestävyyttä matoille tuo 0,50 millimetrin kulutuspinta sekä jämäkkä pohjavaahto. Helppohoitoisuuden puolestaan takaa polyuretaanikäsitelty pinta, kertoo Upofloorin markkinointipäällikkö Jouko Siltanen.

Penta-matto taas on erinomainen valinta ennen kaikkea sellaisiin toimisto- ja liiketiloihin, joissa ei ole askeläänieristysvaatimusta, mutta joihin halutaan joustava kulkuääniä vaimentava lattia. Pentan 0,55 millimetrin kulutuspinta sekä kompakti tukeva rakenne tekevät siitä pitkäikäisen ja kestävän. HyperGuard+ PUR -pintakäsitelty matto ei myöskään tunnu liukkaalta jalan alla. Pentan kunnossapito on nykyaikaisen helppoa, sillä lattia ei kaipaa asentamisen jälkeen vahausta tai muutakaan erikoiskäsittelyä, vaan pysyy kauniina aivan normaalilla ylläpitohoidolla.

Pentan 38 vaihtoehdon graafinen, betoni-, tekstiili-, metalli- ja puukuvioitu kuosisto antavat sisustajalle runsaasti erilaisia vaihtoehtoja tilojen suunnitteluun.

Axento-, Silento- ja Penta-mattojen Hyperguard+ PUR -pintakäsittely ja profiili takaavat matoille kitkaluokan R10, mikä tekee lattiasta turvallisen kulkea vanhuksille, lapsille, työntekijöille ja asiakkaille.

– Uusissa matoissamme yhdistyvät erinomaisesti joustavuus, kestävyys, turvallisuus, helppohoitoisuus sekä hyvät ääniominaisuudet, Siltanen tiivistää.

 

Tutustu mattoihimme täältä.

  

Lisätietoja:

Upofloor Oy

Markkinointipäällikkö Jouko Siltanen

jouko.siltanen@upofloor.fi

p. 020 740 9631

www.upofloor.fi 

Liitetiedostot

Karelia-Upofloor Oy on yksi Euroopan johtavia lattiapäällystevalmistajia. Päätuotteet ovat parketti- ja muovilattiapäällysteet. Päämarkkina-alueet ovat Suomi ja Baltia, Venäjä ja IVY-maat, Skandinavia sekä Kansainväliset projektit.

Vuoden 2012 lopulla Karelia-Upofloor ja ruotsalainen AB Gustaf Kähr yhdistyivät. Uudesta yhtiöstä tuli markkinajohtaja Ruotsissa, Norjassa, Suomessa ja Venäjällä, ja sillä on vahva markkina-asema myös Isossa-Britanniassa ja Saksassa.

 

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs