Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Lifestyle » Uusien Veet Essential Inspirations -ihokarvanpoistotuotteiden avulla saat silkinsileän ihon jopa 28 päiväksi

Veet

Uusien Veet Essential Inspirations -ihokarvanpoistotuotteiden avulla saat silkinsileän ihon jopa 28 päiväksi

Tiedote.
Julkaistu: 12.01.2016 klo 12:45
Julkaisija: Veet

Monet naiset yhdistävät silkinpehmeän ja sileän ihon itsevarmuuteen ja naisellisuuteen. Nyt sinulla on mahdollisuus nauttia silkinpehmeästä tunteesta jopa 28 päivän ajan käyttämällä uusia Veet Essential Inspirations -ihokarvanpoistotuotteita. Tuotteet ovat valmistettu jopa 100-prosenttisesti luonnon raaka-aineista ja ne sisältävät mm. arganöljyä ja rypäleensiemenöljyä. Veet Essential Inspirations -tuotteilla pääset helposti ja nopeasti eroon häiritsevistä ihokarvoista. Samalla tuotteet hoitavat ihoasi ja jättävät jälkeensä sileän ja kauniin ihon.

Kauniin, pehmeän ja silkinsileän ihon tavoittelu kuuluu monien naisten kauneusrutiineihin. Kuitenkin moni heistä kokee, että karvanpoisto on työlästä ja aikaa vievää. Siksi moni nainen etsiikin jatkuvasti uusia, tehokkaita ja hellävaraisia ihokarvanpoistomenetelmiä, jotka samalla tarjoaisivat silkinsileän tunteen mahdollisimman pitkäksi aikaa.

Uudet Veet Essential Inspirations -ihokarvanpoistotuotteet ovat tehokkaita, mutta hellävaraisia vaihtoehtoja helppoon ja nopeaan karvanpoistoon. Essential Inspirations -sarjan tuotteet sopivat kaikille ihotyypeille ja niiden avulla voit nauttia sileästä ihosta jopa 28 päivän ajan. Samalla tuotteet hoitavat ja kosteuttavat ihoasi, tehden siitä pehmeän ja vastustamattoman sileän. Uudet tuotteet ovat valmistettu jopa 100-prosenttisesti luonnon raaka-aineista, kuten arganöljystä ja rypäleensiemenöljystä.

Neljä askelta kohti silkinsileää ihoa

Uusi Veet Essential Inspirations -tuotesarja sisältää neljä erilaista tuotetta, joiden avulla saat upean ja pitkäkestoisen lopputuloksen.

Veet® Essential Inspirations Hair Removal Cream with Grape Seed Oil
Veet Essential Inspirations -ihokarvanpoistovoide sopii käytettäväksi säärillä ja vartalolla. Ihosi pysyy pehmeänä ja sileänä kaksi kertaa pidempään verrattuna ihokarvojen poistoon höylällä. Essential Inspirations -ihokarvanpoistovoide sisältää rypäleensiemenöljyä.

Suositushinta tuotteelle on noin 10 euroa (100 ml), pakkaus sisältää lastan.

Veet® Essential Inspirations Wax Strips
Veet Essential Inspirations -vahaliuskat sopivat käytettäväksi säärillä ja vartalolla. Vahaliuskojen avulla voit nauttia sileästä ihosta jopa 28 päivän ajan. Vaha sopii kaikille ihotyypeille ja 90 prosenttia tuotteessa käytetyistä raaka-aineista tulevat luonnosta. Pakkauksessa on mukana arganöljyä sisältäviä puhdistuspyyhkeitä ihon jälkihoitoon ja kauniin lopputulokset viimeistelyyn.

Suositushinta tuotteeelle on noin 10 euroa (pakkaus sis. 20 vahaliuskaa ja 4 Veet Perfect
-puhdistuspyyhettä).

Veet® Essential Inspirations Precision Wax Strips
Vahan käyttö pienillä herkillä alueilla, kuten kulmissa tai ylähuulessa, vaatii tarkkuutta. Veet Essential Inspirations -vahaliuskat kasvoille ovat 90-prosenttisesti luonnon raaka-aineista valmistettuja ja suunniteltu nimenomaan kasvojen herkälle iholle. Liuskat soveltuvat kaikille ihotyypeille. Pienet vahaliuskat jättävät ihosi sileäksi jopa 28 päivän ajaksi. Käyttämällä liuskoja yhdessä arganöljyä sisältävien Veet Perfect Finish -puhdistuspyyhkeiden kanssa varmistat, että ihosi myös pysyy silkinpehmeänä.

Suositushinta tuotteelle on 7,90 euroa (pakkaus sis. 20 vahaliuskaa ja 4 Veet Perfect Finish -puhdistuspyyhettä).

Veet® Essential Inspirations Warm Wax with Argan Oil
Veet Essential Inspirations -lämminvaha on sokerivaha, joka on valmistettu 100-prosenttisesti luonnon raaka-aineista ja sisältää mm. arganöljyä. Vaha on helppo lämmittää ja sen avulla voit nauttia silkinpehmeästä ja sileästä ihosta jopa 28 päivän ajan.

Suositushinta tuotteelle on noin 10 euroa (pakkaus sis. 250 ml vahaa, puisen lastan, jossa on lämpötilan ilmaisin ja 12 uudelleenkäytettävää ja pestävää liuskaa).

Saatavuus

Uudet Veet Essentials Inspirations -tuotteet ovat saatavilla toukokuussa eri puolilla Suomea hyvin varustelluista päivittäistavarakaupoista.

Mikäli sinulla herää lisäkysymyksiä tuotteista, ole ystävällisesti yhteydessä Veetin asiakaspalveluun, puhelin: 0290-009200.

Lisätiedot, kuva- ja näytepyynnöt:

Elena Pallaskivi
Hill+Knowlton Strategies
elena.pallaskivi@hkstrategies.com
puh. 040 777 1445

Liitetiedostot

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs