Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Lifestyle » Uusi Soup & Juice -ravintola avautuu Bulevardille maaliskuussa

Restel Oy

Uusi Soup & Juice -ravintola avautuu Bulevardille maaliskuussa

Tiedote.
Julkaistu: 04.02.2015 klo 13:00
Julkaisija: Restel Oy

Hotel Indigo Helsinki – Boulevard -hotellin yhteyteen avataan trendikäs salaatteihin, keittoihin, ruokaisiin leipiin ja tuoreena puristettuihin mehuihin erikoistunut Soup & Juice. Take away -tuotteisiin keskittyvä Soup & Juice täydentää osaltaan hotellin ravintolapalveluja, joihin lukeutuu myös bistromainen Ravintola Bröd Punavuori. Molemmista keittiöistä vastaa Suomen kokkimaajoukkueen kapteenina toimiva Kristian Vuojärvi.

Soup & Juicen tarjontaan kuuluvat raikkaat salaatit, päivän keitot, ruokaisat leivät sekä itsevalmistetut mehut. Valikoimaan on haettu vaikutteita eri puolilta Eurooppaa suosituista lounasravintoloista sekä ruokaa tarjoilevista kahviloista. ”Lounasleipä- ja salaattikulttuuri on saamassa jalansijaa Suomessakin, etenkin kun haetaan kevyempää ja nopeampaa ruokailuvaihtoehtoa. Soup & Juice keskittyy tuoreisiin raaka-aineisiin. Kaikki tehdään paikan päällä, myös mehut, joiden suosio kasvaa. Soup & Juicen antimet on helppo nauttia paikan päällä tai ottaa mukaansa”, kertoo keittiöpäällikkö Kristian Vuojärvi.

”Ravintolamme elävät asiakkaiden ehdoilla. Soup & Juice palvelee sekä alueella työskenteleviä, take away -lounastajia että mukavaa ja rentoa levähtämispaikkaa hakevia. Soup & Juicen take away -annokset pakataan biohajoaviin astioihin”, jatkaa Vuojärvi.

Hotel Indigo Helsinki – Boulevard edustaa uudentyyppistä hotelli- ja ravintolakonseptia. Se tarjoaa sekä majoittuville vieraille että naapuruston asukkaille luonnollisen kohtaamispaikan. Soup & Juice on suuntautunut palvelemaan lounastajia sekä kaupunkikierroksen lomassa syömään pistäytyviä. Bistromainen Ravintola Bröd Punavuori on taas mainio vaihtoehto esimerkiksi working lunch -tapaamisille sekä illallispaikaksi ystävien kanssa. Molemmat ravintolat sijaitsevat katutasossa osoitteessa Bulevardi 26.

Lisätietoja:
Kristian Vuojärvi, keittiöpäällikkö, Hotel Indigo Helsinki - Boulevard, puh. 045 890 8590, kristian.vuojarvi@restel.fi
Mikaela Pomrén, Hotel Indigo Helsinki – Boulevard, General Manager, puh. 040 547 0429,
mikaela.pomren@restel.fi
Joanna Backman, Sales & Marketing Manager, Hotel Indigo Helsinki – Boulevard, 050 431 4354
Hotel Indigo Helsinki – Boulevard, www.hotelindigo.com/helsinki-boulevard
Kristian Vuojärven haastattelu Hotel Indigo Helsinki Boulevardin YouTube-kanavalla: https://www.youtube.com/watch?v=ZDprK_1D_cY

Liitetiedostot

3.3.2015 avattava Hotel Indigo Helsinki - Boulevard on ympäristöystävällinen, korkeatasoinen hotelli, jonka sisustuksessa korostuu raikas ja moderni design. Hotellin sisustukseen haetaan inspiraatiota ja vaikutteita lähiympäristöstä. Uuteen hotelliin tulee 120 raikasta ja modernia huonetta, joiden sisustusta uusitaan säännöllisin väliajoin. Hotellin muita palveluja ovat kaksi ravintolaa sekä Lobby Lounge ja Boardroom-kokoustila. Asiakkaiden virkistymistä varten on tarjolla kuntosali ja wellness-palveluita. Hotellilla on oma 36-paikkainen autotalli, johon tulee myös sähköautojen latauspiste.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs