Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Lifestyle » Uusi, erilainen naisten Kuntokeskus Anabella avaa ovensa 21.6.2016

Qicraft Finland Oy

Uusi, erilainen naisten Kuntokeskus Anabella avaa ovensa 21.6.2016

Tiedote.
Julkaistu: 21.06.2016 klo 09:20
Julkaisija: Qicraft Finland Oy

Kuntokeskus Anabella, Tampereen Kaukajärvellä, avaa ovensa 21.6.2016.

Monikulttuurinen Anabella on viihtyisä ja värikäs kohtauspiste jokaiselle naiselle. Tyylikäs ja valoisa kuntosali on kooltaan 400m2 ja se on varustettu Technogymin laitteilla. Jäsenet voivat harjoitella kuntosalilla joka päivä, klo 05–24 välillä. Kuntosalin ja sen Personal Trainer –palveluiden lisäksi Anabella tarjoaa myös monia kauneuden- ja hyvinvoinnin palveluita. Palvelutarjoamasta löytyy suositut LPG- ja IPL-valoimpulssihoidot sekä infrapunasauna.

Kuntokeskus Anabella tarjoaa ainoana Tampereella uusinta teknologiaa edustavat huipputehokkaat LPG ENDERMOLIFT™ -kasvohoidot, Lipomassage-vartalohoidot sekä IPL-valoimpulssihoidot pysyvään karvanpoistoon. LPG on kivuton, riskitön ja luonnollinen vaihtoehto rasvaimulle ja kasvojenkohotukselle.

 

 

 

 

Yhteystiedot:
Anabella Kuntokeskus
Juvankatu 6
33710 Tampere 

www.anabella.fi
midiaburhan@gmail.com
p. 045 210 0527

Liitetiedostot

 

Qicraft Finland Oy (y- tunnus: 1925207-2) toimittaa hyvinvointia ja terveyden ylläpitämistä edistäviä tuotteita ja kokonaisratkaisuja kuntokeskuksille, terveydenhuollon ja virkistystoiminnan sektorille, julkiselle sektorille, yritysliikuntaan ja kuluttajille.

Olemme kuntosalialan johtavien tuotemerkkien maahantuoja Suomessa, edustamamme tuotemerkit ovat Technogym ja Club Virtual. Pääkonttorimme sijaitsee Vantaan Aviapoliksessa. 

Tarjoamme ainoana ammattimaisen kuntoilu- ja kuntoutusalan laitetoimittajana Suomessa ISO 9001 laatusertifioidun huolto- ja ylläpitopalvelun. Sertifikaatin piiriin kuuluvat kuntosalilaitteiden asennus, korjaushuolto- ja ylläpitohuoltopalvelut. 

qicraft.fi

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs