Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Lifestyle » Uusi Cumulus-lippulaivahotelli elävöittää Meilahden

Restel Oy

Uusi Cumulus-lippulaivahotelli elävöittää Meilahden

Tiedote.
Julkaistu: 11.05.2016 klo 13:00
Julkaisija: Restel Oy

Restel avaa Cumulus-ketjun uuden lippulaivahotellin Meilahteen ensi viikon maanantaina 16.5.2016. Aikoinaan vakuutusyhtiö Auran pääkonttorina tutuksi tulleesta Tukholmankatu 2 sijaitsevasta toimistorakennuksesta on kuoriutunut avara ja moderni kaupunkihotelli, joka tarjoaa palveluita monenlaisille matkailijoille ja alueen asukkaille. Lisäksi Cumulus tekee yhteistyötä HUS:n kanssa ja lahjoittaa yhden huoneen pitkäaikaissairaiden lasten perheiden käyttöön.

Hyvien yhteyksien varrella sijaitsevassa Cumulus Meilahdessa on 11 kerrosta ja 188 valoisaa huonetta, joista avautuvat upeat näköalat Helsingin ylle. Palveluvalikoimaan kuuluvat muun muassa saunatilat, kuntosali ja lasten leikkihuone. Hotellin erikoisuutena on oma Cumulukselle suunniteltu äänimaisemointi, joka muuttuu päivänmittaan antaen aamu-unisille asiakkaille piristysruiskeen ja toisaalta rauhoittaa iltapäivällä tai illalla saapuvaa vierasta. Vastaavanlaista itsestään uusiutuvaa äänimaisemointia ei ole toteutettu muissa suomalaisissa hotelleissa. Äänimaisemointi otetaan käyttöön kesäkuussa 2016.

– Uusi lippulaivahotelli ja Bistro Cumulus toimii suunnannäyttäjänä koko ketjun palveluiden kehittämiselle – haluamme tarjota vieraillemme elämyksiä, yllättää heidät iloisesti ja ylittää palveluun kohdistuvat odotukset, sanoo Restelin toimitusjohtaja Mikael Backman.

Ravintolatarjonnan piristysruiske: BURGER KING® ja Vappu Pimiän suunnittelema lastenlista

Myös alueen ravintolatarjonta saa piristysruiskeen, kun hotellin yhteyteen avautuu peräti kaksi uutta ravintolaa: Bistro Cumulus Meilahti sekä BURGER KING®.

Bistro Cumulus Meilahti on rento ravintola, joka palvelee asiakkaitaan aamiaisesta yömyöhään ja herkullisia annoksia voi ottaa myös mukaan. Bistro Cumulus Meilahden ruokalistalta löytyy muun muassa modernia street foodia, salaatteja sekä klassisia bistroannoksia, kuten simpukoita ja hitaasti haudutettuja lihaherkkuja. Bistro Cumulus Meilahdessa on kiinnitetty erityistä huomiota myös perheen pienimpien viihtyvyyteen; lapsia varten on laadittu oma herkullinen ruokalista, jonka annokset ovat syntyneet ruoka-alan moniosaaja Vappu Pimiän ja Meilahden ala-asteen oppilaiden yhteistyössä. Lisäksi pienille kokeille on rakennettu oma MiniBistro ruokaleikkejä varten.

Uudenlainen yhteistyö HUS:n kanssa

Restel haluaa jatkuvasti kehittää toimintaansa ja pyrkii aktiivisesti luomaan uusia kohderyhmiä hyödyttäviä yhteistyömalleja. Uudesta hotellista on varattu HUS:n käyttöön yksi kerros, jossa on 18 huonetta. Meilahteen hoitoon saapuvilla asiakkailla on näin mahdollisuus yöpyä laadukkaassa hotellissa lähellä sairaalaa.

Lisäksi Cumulus lahjoittaa uudesta hotellista yhden hotellihuoneen HUS:n pitkäaikaissairaiden lasten perheiden käyttöön. - Olemme Cumulus Meilahdessa panostaneet suunnittelussa muutenkin perheiden viihtymiseen ja haluamme tällä lahjoituksella tehdä perheiden oleskelusta hieman miellyttävämpää, kertoo Cumuluksen Brand Manager Hanna Pasanen. Lelukauppa Obrellino sisusti lahjoitushuoneen kodikkaaksi pieniä vierailijoita varten.


Lisätietoja antaa:
Hanna Pasanen, Brand Manager Cumulus ja Bistro Cumulus, hanna.pasanen@restel.fi, 050 413 6226
Hanne-Mari Ahonen, Brand Manager BURGERKING®, hanne-mari.ahonen@restel.fi, 050 370 2423
Saara Rimpiläinen, Ombrellino, saara@bigsmallcompany.com, 050 411 9559

CUMULUS
Rento ja uudistuva Cumulus-kaupunkihotelli tarjoaa hyvät unet 21 kaupungin keskustassa. Majoittuessa nautit runsaasta aamiaisesta, saunan löylyistä ja hyvistä yöunista makusi mukaisella tyynyllä. Cumulus-hotellit toivottavat sinut tervetulleeksi 40 vuoden kokemuksella. www.cumulus.fi

BISTRO CUMULUS
Bistro Cumulus on uusi, moderni palvelukokonaisuus, joka avautuu Cumulus Meilahden yhteyteen toukokuussa 2016. Bistro Cumulus palvelee sekä alueen asukkaita että hotellivieraita aamiaisesta iltapalaan.

BURGER KING®
Vuonna 1954 perustettu BURGER KING® on maailman toiseksi suurin hampurilaisravintolaketju. Ketjuun kuuluu yli 14 000 ravintolaa noin 100 maassa eri puolilla maailmaa. Suurin osa (n. 97 %) BURGER KING® -ravintoloista on itsenäisesti franchise-sopimuksilla toimivien yrittäjien pyörittämiä ravintoloita, joista monet ovat vuosikymmeniä toimineita perheyrityksiä. BURGER KING® -ravintolat palvelevat n. 11 miljoonaa asiakasta päivittäin. Lisätietoja Facebookista ja osoitteesta www.burgerking.fi.

Restel Oy on Suomen johtava hotelli- ja ravintola-alan yritys. Konserniin kuuluu noin 240 ravintolaa ja 45 hotellia. Yritys työllistää Suomessa yli 5 000 hotelli- ja ravintola-alan ammattilaista. Restelin hotelleja ovat kotimaiset Cumulus- ja Rantasipi-ketjut, Hotelli Seurahuone Helsinki, kansainväliset Holiday Inn -hotellit, Crowne Plaza Helsinki ja Hotel Indigo Helsinki-Boulevard. Ravintoloihin kuuluvat BURGER KING®-, O’Learys-, Rax Buffet-, HelmiSimpukka-, Grillsson-, Huviretki-, Martina-, Wanha Mestari- ja Hemingway’s -ravintolat sekä Tapahtumaravintolat. www.restel.fi.


Ombrellino on Pohjoisesplanadilla toimiva Helsingin vanhin lelu- ja lifestylemyymälä. Kotimainen perheyrityksemme on ollut suunnannäyttäjä ja jo 38 vuoden ajan. www.ombrellino.fi

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs