Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Lifestyle » Uusi Braun Series 3 innovatiisella MicroComb-teknologialla

Braun

Uusi Braun Series 3 innovatiisella MicroComb-teknologialla

Tiedote.
Julkaistu: 29.09.2015 klo 12:15
Julkaisija: Braun

Uuden sukupolven Braun Series 3 jatkaa uudistumistaan nykyaikaisella designilla ja tarjoamalla aiempaa nopeampaa ja tarkempaa parranajoa. Uusi Braun Series 3 -laite tarjoaa huippulaatua, teknistä suorituskykyä ja aivan uuden ergonomisen otteen.

Uusi MicroComb-teknologia antaa sekä joustavan, että miellyttävän ajotuntuman ohjaamalla partakarvat leikkaavaan terään, kampamaisen rakenteen avulla. Kone leikkaa pitkät ja lyhyet partakarvat samanaikaisesti, jolloin parranajo on nopeampaa ja ihoärsytys vähenee. Innovatiivinen MicroComb-teknologia myös mukailee ihoa ja kasvonpiirteitä täydellisesti.

Braunin uusi Series 3 sisältää MicroAdaption-teknologiaa, joka auttaa myötäilemään kasvonpiirteitä. Kolme leikkuuterää varmistavat mahdollisimman tarkan ajon. Koneen keskiterää ympäröivissä, lyhyelle partakarvalle tarkoitetuissa terissä on Braunin kehittämä SensoFoil™-teknologia, joka toimii saumattomasti yhdessä MicroComb-teknologian kanssa. SensoFoil™ ulottuu eri suuntiin kasvaviin partakarvoihin ja mahdollistaa sen, että laitteella pystyy ajamaan myös pidemmän partakarvan ilman, että se aiheuttaa ihoärsytystä. Muotoilu tekee laitteesta tiiviin, eikä karvat pääse laitteen sisälle. Tehokas lopputulos ilman ärsytystä ja haavaumia.

Lisätietoja: susanna.nipuli@hkstrategies.com, gsm. 040 775 5699

Liitetiedostot

Braun
Procter & Gamblen omistama Braun perustettiin Saksassa vuonna 1921. Braun kehittää ja valmistaa laajaa valikoimaa pienkodinkoneita, joissa yhdistyvät innovaatiot, luotettava laatu ja erottuva design. Tuotevalikoima ulottuu partakoneista kauneustuotteisiin. Braunin tuotteita on saatavilla maailmanlaajuisesti. Lisätietoja tuotteista, ajankohtaisia uutisia sekä enemmän tietoa Braunista saat osoitteesta www.braun.com.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs