Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Lifestyle » Uusi Amarillo Vantaalle

S-ryhmän ravintolat

Uusi Amarillo Vantaalle

Tiedote.
Julkaistu: 02.08.2011 klo 14:24
Julkaisija: S-ryhmän ravintolat

 

Lehdistötiedote 2.8.2011                                        Vapaa julkaistavaksi

 

 Uusi Amarillo Vantaalle

 

Suomen suosituin texmex-ravintola Amarillo avataan tiistaina 9.8.2011 Tikkurilan legendaarisessa viihdekeskuksessa, Sokos Hotel Vantaalla.

 ”Sokos Hotel Vantaa viettää tänä vuonna 20-vuotisjuhlavuottaan. Hotellia ja sen ravintolamaailmaa on vuosien mittaan kehitetty asiakasnäkökulmasta ja aikaa seuraten. Vuodet ovat olleet menestyksekkäitä, ja hotellistamme onkin kehkeytynyt maankuulu viihde- ja kokouskeskus. Nyt haluamme jälleen tarjota asiakkaillemme uusia elämyksiä uudistamalla ravintolatarjontaamme”, Sokos Hotel Vantaan ravintolapäällikkö Erkki Kartano kertoo.

 Amarillon tuhti texmex-ruoka ja reipas bilemeininki tukevat vahvasti Sokos Hotel Vantaan monipuolista ravintolatarjontaa. Kuuman yöelämän, tapahtumien ja teemabileiden lisäksi Amarillo tarjoilee aitoa texmex-ruokaa mausteiseen makuun. Suosittujen fajitasten ja burgerien lisäksi isoon nälkään voi nauttia kunnon pihvin tai ystävän kanssa jaettavan sampler-annoksen. Tulisuutta tasoittavat muun muassa Amarillon omat oluet ja viilentävät drinkit. Drinkkejä ja muita juomia voi nauttia myös uudessa Amarillo Street Barissa, joka on avoinna tiistaista lauantaihin.

 Sokos Hotel Vantaa on entuudestaan kuuluisa mm. Tulisuudelma-viihderavintolastaan, joka tarjoaa tasokasta elävää musiikkia 200 iltana vuodessa. Lisäksi hotellissa toimii karaokebaari Pub Hertas, jossa lauletaan joka ilta kovaa ja korkealta. ”Me olemme vähän kuin maanpäällinen ruotsinlaiva; meillä on bailupaketteja, tähtiesiintyjiä sekä rannekkeet, joilla voi liikkua jonottamatta ravintolasta toiseen. Vauhdikkaasta yöelämästä huolimatta olemme myös oiva paikka vaikka perheen kanssa ruokailuun”, Kartano summaa.

 

Amarillo Vantaa Tikkurila avataan 9.8.2011.

  

Lisätietoja:

 

Erkki Kartano, ravintolapäällikkö

Sokos Hotel Vantaa

puh. 050 303 4533, erkki.kartano@sok.fi

www.sokoshotels.fi

 

Klaus Klefström, Brand Manager

SOK Ravitsemiskaupan ketjuohjaus

puh. 010 768 2846, klaus.klefstrom@sok.fi

amarillo.fi

Jo kolmannella vuosikymmenellä käyvä Amarillo on tunnettu kaupungin parhaasta tex-mexistä ja rokkaavasta baaribailauksesta. S-ryhmään kuuluvat ravintolat levittävät aurinkoista asennettaan jo 21 paikkakunnalla Suomessa sekä Viron Tallinnassa.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs