Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Lifestyle » Uudet asiakasomistajaviinit S-ryhmän ravintoloihin

S-ryhmän ravintolat

Uudet asiakasomistajaviinit S-ryhmän ravintoloihin

Tiedote.
Julkaistu: 31.05.2011 klo 09:00
Julkaisija: S-ryhmän ravintolat

S-ryhmän ravintoloiden asiakasomistajaviineinä tälle kaudelle ovat etelä-afrikkalaiset Fairhills Shiraz ja Fairhills Chardonnay. Italialainen kuohuviini Montalton Pinot Grigio tulee myyntiin vain S-ryhmän ravintoloihin. Asiakasomistajaviinit ovat Suomen myydyimpiä viinejä.

 

– Asiakasomistajat ovat pitäneet nykyisistä Fairhillsin puna- ja valkoviineistä. Jatkamme samoilla Reilun kaupan viineillä. S-ryhmän osuus Reilun kaupan viinien myynnistä oli noin 250 000 litraa eli yli 30 %, kertoo ketjupäällikkö Merja Helistö SOK Ravitsemiskaupan ketjuohjauksesta.

 

Asiakasomistajien kuohuviiniksi tulee italialainen Montalto Pinot Grigio.

– Viini on markkinoilla uusi ja Pinot Grigio -rypäleen suosio on nousemassa. Montalton Pinot Grigio -kuohuviini tulee myyntiin vain S-ryhmän ravintoloihin, Helistö esittelee.

 

Valinta tehtiin suomalaisten kuluttajien makumaailmaan sopivien viinien kesken. Vaihtoehtoina oli yli 200 eri viiniä. Arvioitavana olivat viinin piirteet ja vivahteet sekä tuoksu ja väri. Vaikuttavia tekijöitä olivat myös viinin tuottajan vastuullisuus, viinin tasalaatuisuus ja riittävä saatavuus koko kauden ajaksi. Aikaisempien asiakasomistajaviinien saama palaute oli merkityksellinen. Fairhillsin viinit toimivat hyvin ruokaviineinä, sekä sopivat myös seurusteluun. Kuohuviineistä Montalton Pinot Grigio oli ylivoimainen ykkönen.

 

Asiakasomistajaviinejä tarjotaan S-ryhmän yli 700 ravintolassa toukokuuhun 2012 saakka. Asiakasomistajaviinien valintaprosessi kestää kokonaisuudessaan noin vuoden. Mukana prosessissa on S-ryhmän alueosuuskauppojen ja yhtiöiden edustajia ja asiakasomistajia.

 

– Vuosien 2012–2013 asiakasomistajaviinin valintaprosessi on jo käynnistynyt. Tutkimme jo nyt, mitä haluamme tarjota kuluttajille seuraavaksi, Helistö toteaa.

 

 

Lisätiedot:

 

Merja Helistö, Rosso Brand Manager

SOK Matkailu- ja ravitsemiskaupan ketjuohjaus, merja.helisto@sok.fi, 050 388 4289

 

 

Liitetiedostot

S-ryhmän matkailu- ja ravitsemiskauppaan kuuluu lukuisia valtakunnallisia ravintolaketjuja sekä kaksi hotelliketjua, Sokos Hotels ja Radisson Blu Hotels & Resorts. Ketjujen lisäksi S-ryhmään kuuluu suuri joukko erillisravintoloita. S-ryhmällä oli ravintolatoimipaikkoja Suomessa vuoden 2010 lopussa yhteensä 728 ja hotelleja 58. Suomessa matkailu- ja ravitsemiskauppaa harjoittavat sekä alueosuuskaupat että SOK:n tytäryhtiö Sokotel Oy. Lisäksi SOK:n tytäryhtiöt hoitavat Tallinnan Sokos Hotel Virun ja Pietarin kolmen Sokos Hotellin toimintaa.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs