Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Lifestyle » Uudet 5-vaihteiset pyörät markkinoille: Helkama tuo sähköavusteisiin pyöriin edullisemmat uutuusmallit

Uudet 5-vaihteiset pyörät markkinoille: Helkama tuo sähköavusteisiin pyöriin edullisemmat uutuusmallit

Tiedote.
Julkaistu: 04.03.2013 klo 13:00
Julkaisija: Helkama Velox

Helkama Velox tuo markkinoille uudet sähköpyörät naisille ja miehille. Kauden uutuus on myös se, että 5-vaihteiset pyörät tulevat taas, tietä raivaa CS25. Myös klassikkopyörät Kaunotar ja Kulkuri uudistuvat.

Helkama tuo sähköavusteisten pyörien markkinoille kaksi uutuusmallia, joiden hinta on edeltäjiä huomattavasti edullisempi. Lounatuuli on naisten malli ja Pohjatuuli miesten.

Sähköavusteinen pyörä on jokaisen työmatkapyöräilijän unelma. Kun fillari avustaa ylämäissä, ei töihin tarvitse tulla hikisenä ja uuvahtaneena. Sähkömoottori avustaa pyöräilijää jokaisella polkaisulla, mutta teho tuntuu eniten ylämäissä ja liikkeelle lähtiessä. Täysi akku riittää 40-60 kilometrin matkaan. Akku on helppo irrottaa ja ladata vaikka työpaikalla. Lataus kestää 5-7 tuntia.

Pyörän  matala, alumiininen city-runko on sopivasti jalannostokorkeudella. Molemmat pyörät ovat 3-vaihteisia ja niissä on led-valot edessä ja takana. 

– Hollannissa myydään vuodessa noin 1, 2 miljonaa pyörää, joista jopa 200 000 on sähköavusteisia. Suomessa myydään vuosittain noin 300 000 fillaria, joista vain muutama tuhat on sähköavusteisia. Meillä on siis söhköavusteisissa pyörissä valtava markkinapotentiaali vielä käyttämättä, kertoo Helkama Veloxin toimitusjohtaja Jari Elamo.

Lounatuuli

Ajoasento rento – Runkokorkeus 51 cm – Ajajan vähimmäispituus 150 cm – Rengaskoko 28” –Vaihteet Shimano Nexus 3-v – Jarrut V-Jarru / Jalkajarru – Värit valkoinen ja sininen  – Suositushinta 1399,-

Pohjatuuli

Ajoasento rento – Runkokorkeus 55 cm – Ajajan vähimmäispituus 159 cm – Rengaskoko 28” –Vaihteet Shimano Nexus 3-v – Jarrut V-Jarru / Jalkajarru – Värit sininen – Suositushinta 1399,-

 

5 vaihdetta tulee takaisin

Kaupunkihybridipyörien uutuus on 5-vaihteinen CS25. Kuluttajat ovat jo pitkään toivoneet markkinoille 5-vaihteista pyörää, ja nyt he saavat sen.

Shimanon 5-vaihteinen napavaihde on alalla todellinen uutuus. Aiemmin markkinoilla on ollut 3-, 7- ja 8-vaihteisia pyöriä, mutta vanhastaan monille tuttua ja turvallista 5-vaihteista napavaihdetta ei ole valmistettu vuosiin.

– Shimanon uutuusvaihteistolla varustetut pyörämme ovat saaneet varsin hyvän vastaanoton, kertoo Jari Elamo.

Ihmisillä on sitkeästi se käsitys, että retkipyörän tulee olla 5- tai 10-vaihteinen. Nyt historia ikään kuin palaa takaisin.

CS25 on laadukas peruspyörä, joka riittää moneen. Sillä voi heittää myös lenkkejä, mutta lähinnä se on tarkoitettu arkikäyttöön ja työmatkapyöräilyyn. Pyörä on hyvä rullaamaan ja ulottuma on yhtä hyvä kuin 7-vaihteisessa.

Pyörä jatkaa Tekniikan maailman testivoittajan CS2800 viitoittamalla tiellä. Pyörän ajomukavuus on samaa luokkaa kuin edeltäjässään. Napavaihde on erittäin helppohoitoinen.

CS25 fillarista on naisille ja miehille omat mallit.

CS25 naisille

Ajoasento vauhdikas – Runkokorkeus 50/56 cm – Ajajan vähimmäispituus 148/159 cm – Rengaskoko 28” –Vaihteet Shimano Nexus 5-v – Jarrut V-Jarru / V-jarru – Värit lila ja vaaleansinen – Suositushinta 599,-. 

CS25 miehille

Ajoasento vauhdikas – Runkokorkeus 50/56 cm – Ajajan vähimmäispituus 159/172 cm – Rengaskoko 28” –Vaihteet Shimano Nexus 5-v – Jarrut V-Jarru / V-jarru – Värit ruskea – Suositushinta 599,-. 

Klassikot tuunattu nykypäivään

Kaikkien tuntemat klassikot, Kaunotar ja Kulkuri, uudistuvat tänä keväänä: ne saavat uudet rungot, pirteät värit ja pintaansa uudet koristelut. Laadukkaat ja kestävät peruspyörät sopivat työmatkapyöräilyyn ja kunnon kohottamiseen.

Sekä ulkovaihteisen että napavaihteisen Kaunottaren muotoilu on uudistunut. Klassisen tyylin ihailijoita ilahduttavat uusi runkomalli ja keveät koristelut. Väreinä valkoinen tai lila. Vakiovarusteena heijastinsivurenkaat ja vakuutusyhtiön  hyväksymä lukko. Saatavilla 7- ja 3-vaihteisena.

Myös Kulkurit polkevat kauteen uudella ilmeellä varustettuina. Kulkurin ulkovaihteinen versio on monikäyttöinen trekking-pyörä. Tarjolla on myös helppokäyttöinen ja huoleton napavaihteinen versio.

Kaunotar 7-v (ulkovaihde)

Ajoasento reipas – Runkokorkeus 53 cm – Ajajan vähimmäispituus 148 cm – Rengaskoko 28” –Vaihteet Shimano Altus 7-v – Jarrut V-Jarru / V-jarru – Värit valkoinen – Suositushinta 429,-.

Kaunotar 7-v (napavaihde)

Ajoasento reipas – Runkokorkeus 50/56 cm – Ajajan vähimmäispituus 148/159 cm – Rengaskoko 28” –Vaihteet Shimano Nexus 7-v – Jarrut V-Jarru / Jalkajarru – Värit valkoinen –  Suositushinta 479,-.

Kaunotar 3-v (napavaihde)

Ajoasento reipas – Runkokorkeus 50/56 cm – Ajajan vähimmäispituus 148/159 cm – Rengaskoko 28” –Vaihteet Shimano Nexus 3-v – Jarrut V-Jarru / Jalkajarru – Värit lila –  Suositushinta 399,-.

Kulkuri 7-v (ulkovaihde)

Ajoasento reipas – Runkokorkeus 56 cm – Ajajan vähimmäispituus 159 cm – Rengaskoko 28” –Vaihteet Shimano Altus 7-v – Jarrut V-Jarru / V-jarru – Värit sininen – Suositushinta 429,-.

Kulkuri 7-v (napavaihde)

Ajoasento reipas – Runkokorkeus 56/60 cm – Ajajan vähimmäispituus 159/172 cm – Rengaskoko 28” –Vaihteet Shimano Nexus 7-v – Jarrut V-Jarru / Jalkajarru – Värit sininen –  Suositushinta 479,-.

Kulkuri 3-v (napavaihde)

Ajoasento reipas – Runkokorkeus 56/60 cm – Ajajan vähimmäispituus 159/172 cm – Rengaskoko 28” –Vaihteet Shimano Nexus 3-v – Jarrut V-Jarru / Jalkajarru – Värit musta –  Suositushinta 399,-.

 

Lisätietoja:

Helkama Velox Oy, toimitusjohtaja Jari Elamo p. 040 767 2538, jari.elamo@helkamavelox.fi

 

Polkupyörien painokelpoiset kuvat ovat ladattavissa Helkama Veloxin kuvapankista osoitteesta www.helkamavelox.fi

käyttäjätunnus: velox

salasana: jm2468

 

Mikäli haluat Helkama Veloxin polkupyöriä testeihin tai kuvauksiin, olethan yhteydessä Pirkko Soiniseen, OSG Viestintä p. 0207 806 839 tai pirkko.soininen@osg.fi

Liitetiedostot

Helkama Emotor on suomalainen perheyrityskonserni, jonka konserniliikevaihto on noin 76 milj. euroa ja henkilökunnan määrä yli 300. Konsernin yhtiöihin kuuluvat Helkama Velox Oy, Suomen Polkupyörätukku Oy, Helkama Bica Oy sekä tämän tytäryhtiö Helkama Bica (Shanghai) Co.Ltd. Helkama Bica valmistaa laiva- ja teollisuuskaapeleita Kaarinan ja Hangon tehtaillaan. Sen liikevaihto on 41,0 milj. euroa. Laivakaapeleita valmistavalle Helkama Bica Shanghaille liikevaihtoa kertyy 11,0 milj. euroa. Polkupyöriä valmistavan, maahantuovan ja markkinoivan Helkama Veloxin tehdas sijaitsee Hangossa ja yrityksen liikevaihto on 16 milj. euroa. Liikevaihdoltaan 11,5 euron Suomen Polkupyörätukku on Suomen suurin polkupyörien vähittäismyyntiketju. Polkupyörätukun pyöräbrändejä ovat muun muassa Insera ja Corratec.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs