Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Lifestyle » Uudessa Acer Aspire Ultrabookissa on 10-pisteinen kosketusnäyttö

Acer

Uudessa Acer Aspire Ultrabookissa on 10-pisteinen kosketusnäyttö

Tiedote.
Julkaistu: 04.06.2013 klo 07:30
Julkaisija: Acer

Acer julkisti tänään Taipein Computex-tapahtumassa uuden sukupolven tyylikkäästä 13,3-tuumaisesta Aspire S7-Ultrabook-kannettavastaan. Muotitietoisille ja näyttämishaluisille käyttäjille tarkoitettuun tyylikkääseen kannettavaan on tehty useita käytettävyyttä parantavia uudistuksia: parempi akun kesto, uudistettu taustavalaistu näppäimistö ja tehokkaampi jäähdytys. Lisäksi laitteen voi yhdistää langattomasti suurempaan näyttöön WiDi-teknologialla.

”Halusimme, että Aspire S7 on maailman paras kosketusnäytöllinen Ultrabook. Kuuntelimme käyttäjien kokemuksia voidaksemme tehdä toivotut parannukset edelliseen S7-malliin”, kertoo Acerin Suomen maajohtaja Jukka-Pekka Korkiakangas.

Akku kestää uusissa Aspire S7:ssa jopa seitsemän tuntia eli kolmanneksen enemmän kuin edellisen sukupolven laitteissa. Valaistuksen tunnistavan, taustavalaistun näppäimistön näppäimet painuvat syvemmälle, jolloin kirjoitustuntuma on aiempaa luonnollisempi.

Aspire S7-392 on ensimmäisenä Acerin ensimmäinen kannettava, jossa on 13,3-tuumainen WQHD-kosketusnäyttö eli 10-pisteistä kosketusta tukeva näyttö. Sen resoluutio on vaikuttavat 2560x1440. Lisäksi IPS-tekniikka mahdollistaa 170 asteen katselukulman ja tarkat, muuttumattomat värit. Uuden S7:n näyttö hyödyntää Windows 8:n kosketusominaisuuksia. Se avautuu 180 astetta ja kuvan suuntaa voidaan vaihtaa nopeasti hotkey-yhdistelmällä, jotta näyttökuvaa on helpompi katsella yhdessä.

 S7-Ultrabook on edelleen erittäin kevyt ja ohut. Se painaa vain 1,3 kiloa ja on vain 12,9 milliä paksu. Laitteen valmistuksessa on käytetty ensiluokkaisia materiaaleja ja sen kaksoissaranoitu kansi on tukeva, jolloin näyttö ei heilu kosketettaessa. Laitteen Gorilla glass 2 –lasista valmistettu kansi on miellyttävää koskettaa, helppo puhdistaa ja se suojaa konetta naarmuilta tai kolhuilta. S7:n on valmistettu ympäristöystävällisesti, sillä sen runko on tehty yhdestä alumiinikappaleesta, mikä säästää energiaa ja materiaaleja.

Aspire S7-392 tukee Intelin WiDi-teknologiaa, jolloin kannettavan voi liittää suurempaan näyttöön tai television langattomasti. Samalla käyttäjä voi avata tietokoneella uuden ikkunan ja jatkaa muita töitä.

Toisen sukupolven Acer Twin –jäähdytysteknologian ansiosta uuden S7:n tuulettimen ääni on laskenut 20 prosenttia maksimikuormituksessa, joten järjestelmä on nyt hiljainen tehon kärsimättä.

Koneen etupuolelle sijoitettu dual-array-mikrofonit paikantavat äänilähteen ja yhdessä Acerin Purified Voice –teknologian kanssa parantavat puheen laatua sekä vähentävät kohinaa puheentunnistus- ja VoIP-sovelluksia käytettäessä. Laitteen ytimenä on 4. sukupolven Intel Core –prosessori ja RAID 0 –kiintolevy, joten kone herää nopeasti käyttökuntoon. Myös tietojen luku/kirjoittaminen levylle on nopeaa ja äänetöntä.

Saatavuus

Acer Aspire S7-392 tulee markkinoille syyskuussa.

Lehdistömateriaalit:

Palvelin: ftp.acer.com.tw
tunnus: acergpc2013
salasana: tpjun2013

Lisätietoja

Acer Finland Oy
Jukka-Pekka Korkiakangas, Country Manager
Puh. 045 880 7675
E-mail: Jukka-Pekka.Korkiakangas@acer.com

Tuotetestit medialle: acer@aleksinkaiku.fi

Acer

Vuonna 1976 perustettu Acer on aina keskittynyt murtamaan raja-aitoja ihmisten ja teknologian väliltä. Acerin valikoimiin kuuluvat PC-koneet, projektorit, palvelimet ja tabletit. Yhtiöllä on kolme brändiä, Acer, Packard Bell ja Gateway, joista Acer ja Packard Bell ovat saatavilla Suomessa. Acer on maailman kolmanneksi suurin kannettavien tietokoneiden toimittaja maailmanlaajuisesti (IDC 2012). Acer Groupissa työskentelee 8 000 henkilöä ja sen liikevaihto vuonna 2012 oli noin 11,2 miljardia euroa. Acerin tuotteissa korostuu ympäristöystävällisyys ja yhtiön koko tilaus- toimitusketju on sitoutunut vihreiden arvojen toteutumiseen. Lisätietoa osoitteessa www.acer.fi.

Mediayhteydet & tuotetestit

Acerin mediayhteyksistä ja tuotetestikyselyistä Suomessa vastaa viestintätoimisto Aleksin Kaiku. Jos haluat uusinta tietoa Acerista tai kokeilla Acer-tuotteita, ota yhteyttä osoitteeseen acer@aleksinkaiku.fi.

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs