Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Lifestyle » Uuden IKEA-kuvaston pääosassa makuu- ja kylpyhuoneet

IKEA Oy

Uuden IKEA-kuvaston pääosassa makuu- ja kylpyhuoneet

Tiedote.
Julkaistu: 14.08.2014 klo 09:45
Julkaisija: IKEA Oy

Tänä vuonna IKEA-kuvasto tarjoaa inspiraatiota paremman arjen luomiseksi. Kuvaston pääosassa ovat makuu- ja kylpyhuoneet, joilla on suuri vaikutus hyvinvointiimme ja sujuvampaan arkeen. Tänään ilmestyvästä kuvastosta löytyy paljon laadukkaita, toimivia ja hyvännäköisiä sisustusratkaisuja, jotka on valmistettu kestävän kehityksen periaatteiden mukaisesti ja jotka sopivat joka kukkarolle.

”Makuu- ja kylpyhuoneet ovat kuvastomme kantavana teemana, sillä ne ovat arjessa käytetyimmät, mutta usein sisustuksellisesti vähimmälle huomiolle jääneet tilat. Niissä valmistaudutaan uuteen päivään, rauhoitutaan sekä toivutaan kiireestä ja rasituksesta. Nukumme jopa kolmasosan elämästämme, joten laadukkaan nukkumisympäristön merkitystä ei voi liikaa korostaa”, sanoo IKEA Oy:n maajohtaja Lena Herder.

IKEA Life at home -kyselytutkimus* osoittaa, että asuinpaikasta riippumatta ihmiset haaveilevat samoista asioista. Useimmat haluaisivat suuren, kylpylämäisen kylpyhuoneen ja viihtyisän makuuhuoneen. Toisaalta pienet kodit ja kimppakämpät yleistyvät jatkuvasti, joten monikäyttöiset huonekalut ja nerokkaat säilytysratkaisut tulevat todella tarpeeseen.

”Makuu- ja kylpyhuoneiden on mielestämme oltava sekä kauniita että toimivia. Uusien tuotteidemme avulla haluamme näyttää, kuinka tärkeitä nämä tilat ovat hyvinvoinnillemme. Suuri vaikutus on jo sillä, että säilytystilaa on riittävästi ja joka tavaralle on oma paikkansa. Yleensä tilasta ei voi tehdä suurempaa, mutta siitä voi aina tehdä toimivamman”, toteaa IKEA Suomen sisustuspäällikkö Pia Björkell.

Kodin on oltava asukkaidensa näköinen. Siksi uusi kuvasto on täynnä yllättäviäkin ideoita luovuuden ja persoonallisuuden ilmaisemiseen ja muuttuvien tarpeiden huomiointiin.

”Yli kolmannes makuu- ja kylpyhuonemallistoistamme on uudistunut kokonaan, ja nyt voimme tarjota asiakkaillemme entistä kattavampia sisustuskokonaisuuksia näihin tiloihin. Lisäksi sekä patjamallistomme että peitto- ja tyynymallistomme ovat uudistumassa kokonaan”, Björkell kertoo.

Kestävän kehityksen huomioiminen on tärkeää yhä useammalle. Makuuhuoneeseen on helppo tehdä kestävää kehitystä tukevia tuotevalintoja, sillä IKEA käyttää lakanoissaan vastuullisesti tuotettua puuvillaa, valmistaa mattoja ja kalusteita kierrätysmateriaaleista sekä tarjoaa pitkäikäisiä ja energiatehokkaita led-lamppuja.

Uuden kuvaston tuotteet ovat kaikkien IKEA-tuotteiden tapaan sekä hyvännäköisiä, toimivia, laadukkaita, edullisia että kestävän kehityksen periaatteet täyttäviä. 

Poimintoja uudesta IKEA-kuvastosta

  • Uudistuva IKEA-patjamallisto, jossa on panostettu patjan laatuun: sen tulee olla mukava ja joustava sekä tukea kehoa oikealla tavalla. Myös patjojen kuljetukseen on kiinnitetty huomiota. Suurin osa joustinpatjoista ja kaikki vaahtomuovipatjat myydään rullattuina paketissa, joten niiden kuljettaminen on helpompaa ja ympäristöystävällisempää.

  • Uusi peitto- ja tyynymallisto on kehitetty asiakaslähtöisesti helpottamaan sopivan peiton ja tyynyn valitsemista. Täytemateriaalien mukaan jaettu mallisto tarjoaa sopivan vaihtoehdon jokaiselle nukkumistyylille. Tuotteiden laatuun, materiaaleihin ja viimeistelyihin on panostettu, pitäen kuitenkin kiinni markkinoiden edullisimmista hinnoista.

  • Makuuhuoneen tekstiilejä jokaiseen makuun. Vuodevaatteet tuovat nukkumaympäristöön persoonallisuutta, ja niillä voi helposti vaihtaa makuuhuoneen ilmettä. IKEA-pussilakanamallisto karttuu yhteensä 20 uudella tuotteella.

  • IKEA-kylpyhuonemallisto laajenee. SILVERÅN-kalustesarja on pienen tilan perinteisen tyylin kaivattu uutuussarja. Myös suosittu IMMELN-sarja laajenee kattamaan entistä enemmän kylpyhuoneen piensäilytystuotteita, jotka kiinnittyvät imukupeilla ilman poraamista. 

IKEA tekee tänä vuonna uudesta kuvastostaan 67 erilaista versiota, 32 kielellä 46 eri maahan. Kuvastolle on myönnetty FSC®-sertifikaatti, joka takaa, että kuvastoon käytetty puuraaka-aine on kestävämpää alkuperää.

Kaikki uutuustuotteet ja ratkaisut parempaan arkeen löytyvät nyt sekä IKEA-tavarataloista että osoitteesta IKEA.fi.

IKEA Suomi on nyt Facebookin lisäksi myös Instagramissa ja Twitterissä.

Osallistu ja seuraa keskustelua hashtageilla #IKEAkuvasto ja #ihanaaamu.

Lisätietoja ja kuvauslainat:
IKEA Suomi viestintä, puh. 040 451 7856, pr.finland@ikea.com

Valokuvat ja muut lehdistömateriaalit:
IKEA.fi/newsroom

www.IKEA.fi/pr 
www.IKEA.fi

*3.6.2014 julkistettu globaali kyselytutkimus selvitti arkielämää ja aamutapoja kahdeksassa suurkaupungissa ympäri maailmaa. Kyselyyn vastasi 8 000 henkilöä, jotka olivat iältään 18—64-vuotiaita. IKEA Life at home -raportin tulokset ovat luettavissa osoitteessa lifeathome.ikea.com.

 

IKEA-kuvasto on saatavilla seuraavasti:

  • Sähköinen kuvasto ja mobiilikuvasto ovat tarjolla 14.8. alkaen osoitteissa IKEA.fi/kuvasto ja facebook.com/ikeasuomi.

  • Painettu kuvasto on tarjolla kaikissa IKEA-tavarataloissa 22.8.2014 alkaen sekä noudettavissa R-kioskeista syyskuun alusta 2014 alkaen.

  • Kuvasto jaetaan 1,7 miljoonaan talouteen IKEA-tavaratalojen lähialueilla viikolla 34.

Liitetiedostot

IKEA 

IKEA-visio on luoda parempi arki meille tavallisille ihmisille. Visionsa ja liikeideansa mukaisesti IKEA tarjoaa laajan valikoiman hyvin suunniteltuja, nerokkaita kodinsisustustuotteita niin edulliseen hintaan, että mahdollisimman monella on varaa niihin. IKEA-konsernilla on tällä hetkellä 305 tavarataloa 26 maassa. IKEA perustettiin Ruotsissa vuonna 1943. IKEA-konsernilla on 135 000 työntekijää. Toimintavuonna 2013 konsernin tavarataloissa oli 684 miljoonaa kävijää. Suomessa on viisi IKEA-tavarataloa: Espoossa, Vantaalla, Raisiossa, Tampereella ja Kuopiossa. IKEA Oy on valittu vuosina 2011, 2012 ja 2013 Suomen parhaaksi työpaikaksi Great Place To Work -listauksessa. www.IKEA.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs