Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Lifestyle » Uuden Braun Silk-expert IPL -laitteen avulla pysyvästi eroon ihokarvoista

Braun

Uuden Braun Silk-expert IPL -laitteen avulla pysyvästi eroon ihokarvoista

Tiedote.
Julkaistu: 11.03.2016 klo 13:37
Julkaisija: Braun

Braun lanseeraa uuden Silk-expert IPL -laitteen, joka sopii pysyvään ihokarvanpoistoon. Silk-expert IPL -laitteen SensoAdaptTM-teknologia antaa naisille mahdollisuuden nauttia turvallisesta ja tehokkaasta hoidosta. Tulokset ovat luotettavia*, laitteen avulla voi saada pitkään kestävän silkkisen ihon, hellävaraisesti.

Älykkään SensoAdapt™-ihonsävysensorin avulla Braun Silk-expert nostaa IPL- ihokarvanpoistolaitteet uudelle tasolle.

  • Laitteen teknologia säätää automaattisesti valon intensiteetin iholle sopivalle tasolle. Toisin kuin muut laitteet, SensoAdapt™-ihonsävytunnistin lukee ihoa koko ajan 80 kertaa sekunnissa ja säätää valon intensiteetin oikealle tasolle. Ihonväri saattaa vaihdella kehon eri osissa ja tunnistimen ansiosta vältetään monimutkainen ihonsävyn vertailu värikarttaan. 
  • Braunin Silk-expert laitteessa on nopein saatavilla oleva IPL-teknologia, jossa on korkeat tehot. Valoimpulssi välähtää kerran joka 0.9-1.9 sekunti. Tämä mahdollistaa jalkojen hoidon 8 minuutissa.

Kliinisesti todistettu teho ja turvallisuus
Braun Silk-expert IPL on kliinisesti testattu ja FDA:n (US Food and Drug Administration) hyväksymä. Kliininen tutkimus* osoittaa, että neljän viikon hoitojakson jälkeen laitteen käyttäjät kokivat ihokarvojen kasvun vähentyneen:

  • 94 % naisista kertoi huomanneensa tuloksia kolmen kuukauden käytön jälkeen*;
  • 89 % naisista kertoi huomanneensa näkyvien ihokarvojen vähentyneen jopa 12 kuukautta viimeisen hoitokerran jälkeen.*

Hellävaraista ihokarvanpoistolaitetta voidaan käyttää niin kasvojen alueelle kuin koko vartalolle. Näin se tarjoaa naisille ratkaisun, jonka avulla kaikki ihokarvat voidaan poistaa samalla kertaa.**

Korkea suorituskyky käytössä
Silk-expert IPL -laitteessa on kaksi asetusta: liukuva ja hellävarainen. Ne toimivat hyvin vartalon eri osiin. Liukuva asetus mahdollistaa nopean ja tehokkaan hoidon erityisesti laajoille alueille kuten jalkoihin ja käsiin. Hellävarainen asetus sopii herkille tai pienille alueille kuten bikinialueelle tai kainaloille.

Sisäänrakennetun virtajohdon avulla Braun Silk-expert IPL on aina käyttövalmis ja sitä voidaan käyttää maksimiteholla ilman keskeytyksiä. Laitteessa ei ole geeliä tai lamppua, jotka pitäisi vaihtaa. Laite pystyy tuottamaan 120 000 välähdystä. Jos laitetta käytetään vain sääriin, kainaloihin, bikinialueelle tai kasvoihin, laite kestää käytössä noin 14 vuotta. Koko kehon karvanpoistoon ja lopputuloksen ylläpitoon käytettynä laite kestää käytössä noin kuusi vuotta.

Braun Silk-expert IPL on helppokäyttöinen, eikä sen käyttöä tarvitse harjoitella. Se on kompakti, tyylikäs ja ergonomisen muotoilun ansiosta helppo pitää kädessä.

Braun Silk-expert IPL on saatavilla hyvin varustetuilla jälleenmyyjillä. Laitteen suositushinta on noin 490 euroa.

Lisätiedot, testilaitteet ja kuvapyynnöt: 
Mari Svahn l mari.svahn@hkstrategies.com l 040 571 4279 

* Kliiniseen tutkimukseen osallistui 50 naista, UK 2013/2014
** Varoitus: Laitetta ei saa käyttää silmien lähellä.

Huomioi, Braun Silk-expert IPL on tehokkain henkilöillä, joilla on vaaleasta keskitumma ihonsävy ja joiden hiusväri vaihtelee luonnollisesta vaaleasta tummanruskeaan/mustaan

Liitetiedostot

Braun
Procter & Gamblen omistama Braun perustettiin Saksassa vuonna 1921. Braun kehittää ja valmistaa laajaa valikoimaa pienkodinkoneita, joissa yhdistyvät innovaatiot, luotettava laatu ja erottuva design. Tuotevalikoima ulottuu partakoneista kauneustuotteisiin. Braunin tuotteita on saatavilla maailmanlaajuisesti. Lisätietoja tuotteista, ajankohtaisia uutisia sekä enemmän tietoa Braunista saat osoitteesta www.braun.com.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs