Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Lifestyle » Ulkona kuivattu pyykki tuoksuu ihanan raikkaalta

Sinituote Oy

Ulkona kuivattu pyykki tuoksuu ihanan raikkaalta

Tiedote.
Julkaistu: 14.07.2014 klo 08:00
Julkaisija: Sinituote Oy

Vie pyykit narulle ja anna auringon ja lempeän kesätuulen kuivattaa ne raikkaaksi.

Ulkona kuivattu pyykki saa  uskomattoman hyvän, puhtaan tuoksun. Pyykin raikastaa ulkoilman runsas happi, joka pyydystää hajumolekyylit.

Ulkona kuivatetut liinavaatteet myös siliävät yleensä paremmin kuin sisällä kuivatut, eikä kuivattamaminen kuluta lainkaan sähköenergiaa.

Allergisen kannattaa kuitenkin odottaa, kunnes siitepölyaika on ohi, ja viedä vasta sitten pyykkinsä ulos kuivumaan.

Sinituotteen vaatehuollon valikoimassa on erilaisia pyykkipoikia, joiden avulla pyykin ripustaminen käy joutuisasti. Mega-pyykkipojat ovat muovisia, tavallista reilumman kokoisia pyykkipoikia, jotka myydään 48 kpl:n pakkauksessa.

Pyykkinipsu on monikäyttöinen väline monenmoiseen kiinnittämiseen ja ripustamiseen. Se kiinnittää pyykit jättämättä painaumia. Pyykkinipsu on myös tasapainotettu, joten se pysyy aina oikeassa asennossa. Pyykkipojat on kätevä säilyttää pyykkipoikakorissa, jossa pyykkipojat ovat pyykkiä ripustettaessa aina helposti saatavilla.

Valikoimassa on myös kudottuja pyykkinaruja, joiden pituus on 25– 30 metriä. Niiden muovitettu pinta on helppo puhdistaa sekä venymättömiä muovisia pyykkinaruja, joiden pituus on 20-50 metriä.

 

Suomalainen perheyritys Sinituote Oy on Pohjoismaiden johtava siivousvälineiden, vaatehuollon tuotteiden ja autonhoitotarvikkeiden valmistaja ja markkinoija. Sinituote panostaa voimakkaasti tuotekehitykseen ja tuo jatkuvasti markkinoille uusia välineitä kodin siivouksen, järjestyksen ja toimivuuden ylläpitoon. Yrityksen tavoitteena on tehdä suomalaisten kotien arjesta vähän helpompaa. Ympäristöystävälliset SINI-tuotteet ovat kestäviä ja pestäviä, ja ne on kehitetty suomalaisille sisustusmateriaaleille ja suomalaisille kodeille. Valtaosa yrityksen markkinoimista tuotteista on kotimaisia Avainlipputuotteita.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs