Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Lifestyle » Tuunaa tuttu mainos-jingle tälle vuosituhannelle

Tuunaa tuttu mainos-jingle tälle vuosituhannelle

Tiedote.
Julkaistu: 07.01.2016 klo 10:15
Julkaisija: Oy Halva Ab

Halva Remix -kilpailussa on mahdollista luoda oma sävellysversio legendaarisesta ”Tänään ostetaan Halvan maukasta lakritsaa” -jinglestä

Helposti omaksuttava melodia, iskevä sanoitus ja riittävä määrä toistoja ovat monen hittibiisin salaisuus – ja sama koskee myös mainosbiisejä eli -jinglejä. Lisäksi hyvä jingle myös nostaa mieleen muistoja, makuja ja mielikuvia. Halva kutsuu nyt kaikenikäiset intohimoiset musiikin ystävät luomaan oman versionsa ”Tänään ostetaan Halvan maukasta lakritsaa” -tunnuskappaleesta. Sävellyskilpailun voittaja valitaan yleisöäänestyksen tulosten sekä Halvan raadin mielipiteiden perusteella ja hän saa 1000 euron palkinnon.

”Tänään ostetaan Halvan maukasta lakritsaa” -jingle eli mainoslaulusävelmä on tuttu niin nuorille kuin varttuneemmillekin herkkusuille, ja se muistuttaa yhä kotimaisista, maukkaista ja laadukkaista lakritsimakeisista. Tarttuvan kappaleen säveltäjä on Kaarlo Kaartinen, yksi Suomen tuotteliaimmista jingle-säveltäjistä, ja alkuperäisesittäjänä toimi maailmanlaajuisesti tunnettu, yhdysvaltalainen laulukvartetti Delta Rhythm Boys.

– Monille sukupolville tuttu jingle on meille tärkeä tunnus, ja se herättää yhä muistoja ja positiivisia mielikuvia. Päätimme luoda Halva Remix -kilpailun, jotta kuulisimme miltä klassikkomme kuulostaa tähän päivään tuotuna, kertoo Halvan toimitusjohtaja Jean Karavokyros.

Halva Remix -kilpailussa tuunataan klassikkoa

Halva Remix kutsuu kaikenikäiset musiikin ystävät luomaan oman sävellysversionsa Halvan tutusta tunnuskappaleesta. Kilpailussa on mahdollisuus muokata alkuperäissävelmästä uusi versio tälle vuosituhannelle vaikkapa pop-, punk-, rock-, rap- tai muussa genressä.

Legendaarisen Halva-jinglen luonut Kaarlo Kaartinen antaa hyvän vinkin sävelmän tuunaamisesta kiinnostuneille.

– Yksinkertainen ja tarttuva sävel jää ihmisen mieleen helposti, sillä liian monimutkainen tunnus vaatii paljon keskittymistä. Tämä yhdistettynä riittävään määrään mainoksen toistoja luo mieleenpainuvan melodian.

Valmis kilpailuteos ladataan kilpailuaikana 11.12.2015–5.2.2016 kampanjasivustolle  osoitteessa www.halva.fi/remix joko mp3-tiedostona tai musiikkivideona Youtuben kautta. Moderoinnin läpäisseet teokset pääsevät yleisöäänestykseen, joka järjestetään kampanjasivustolla 8.2.–29.2.2016. Voittaja valitaan yleisöäänestyksen tulosten sekä Halvan raadin mielipiteiden perusteella 11.3.2016. Sävellyskilpailun pääpalkinto on 1000 euroa, minkä lisäksi kaikkien äänestäjien kesken arvotaan viisi kahdeksan kilon makeispalkintoa.

– Halva on ollut osa suomalaisten herkutteluhetkiä lähes 85 vuoden ajan jatkuvasti uudistuen ja suomalaiseen makuun sopivia makeisia tarjoten. Kilpailun myötä toivomme kuulevamme runsaasti erilaisia sovituksia tutusta jinglestä, nyt siis kaikki mukaan luomaan uutta korvakarkkia osaksi suomalaista makeishistoriaa!, kannustaa Karavokyros.

Kilpailuun osallistuminen sekä tarkemmat säännöt ja ohjeet sivustolla: www.halva.fi/remix

Viestintä ja haastattelupyynnöt:
Rianno Communications Oy
Karri Harju
044 201 1077, karri.harju@rianno.fi

Lisätietoja: 
Oy Halva Ab
Tanja Mäntymäki, markkinointipäällikkö
0400 183 311, tanja.mantymaki@halva.fi
Valimotie 27, 01510 Vantaa

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs