Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Lifestyle » Tuhat lahjaa vietiin käsistä

Suomen Evankelisluterilainen Kansanlähetys ry

Tuhat lahjaa vietiin käsistä

Tiedote.
Julkaistu: 19.01.2015 klo 13:00
Julkaisija: Suomen Evankelisluterilainen Kansanlähetys ry

Uusi Tie –kustantamo julkaisi viime syyskuussa Ann Voskampin kiitollisuuspäiväkirjan Tuhat lahjaa (alkuteos One thousand gifts 2010, Susanna Hirvikorpi suom.). Moni suomalainen lukija tunsi Ann Voskampin ennestään hänen suositusta blogistaan The Holy Experience. Sana suomennetusta bestseller-teoksesta alkoikin liikkua nopeasti. Nyt tekeillä on kirjan toinen painos. Uuden Tien kustannuspäällikkö Päivi Häkkinen kertoo, että kustantamon mittakaavassa kiinnostus kirjaa kohtaan on ollut poikkeuksellista.
- Teos vietiin kirjaimellisesti käsistä. Tuntuu, että osuimme kristillisen kirjallisuuden saralla kohtaan, joka on ollut katveessa. Syvällinen hengellinen pohdinta yhdistettynä kaunokirjallisesti tyylikkääseen ilmaisuun on aika vastustamaton yhdistelmä, Häkkinen pohtii.

Häkkinen toteaa myös, että on ollut hienoa saada kustantamona niin paljon lämmintä palautetta yksittäisestä kirjasta.
- Olemme onnistuneet vastaamaan lukijoiden kaipuuseen tällä kirjalla. Se on hieno tunne. Vaikka kirjan teemana onkin kiitollisuus, se ei ole missään määrin tekopirteä. Ehkä kirjan voima onkin juuri rosoisuudessa ja rehellisyydessä.

Häkkinen pitää kiinnostavana sitä, että kirja on puhutellut niin monen ikäisiä.
- Ehkä se on viesti siitä, että kirjassa on klassikkoainesta. Toisaalta se kertoo myös siitä, että suuret kysymykset kai säilyvät aika samanlaisina: Mitä merkitystä minulla on? Miten voin välttyä katkeruudelta? Miten kestän elämän kovuuden ja voinko silti luottaa Jumalan hyvyyteen?

Tuhat lahjaa -kirja herätti innostusta myös blogisteissa. Näin kirjaa luonnehdittiin:

”Kristillisen tradition sisällä minulle tuli lukijana aavistus, että saatan pitää käsissäni yhtä pitkäikäistä klassikkoa.”

”Kaunein koskaan lukemani kirja, joka sanoitti tunnetilani, jakoi ajatukset kanssani.”

“Ann Voskamp maalaa lukijalle autenttisen herkästi epäilyksen ja luottamuksen aallokon - suhteessa Jumalaan, armoon, arkipäivään sekä omaan itseensä.”

Katso myös Tuhat lahjaa FB-sivu sekä sivusto www.tuhatlahjaa.fi

Lisätietoja: Päivi Häkkinen 050 465 3484, paivi.hakkinen@uusitie.com

 

 

 

 

 

Liitetiedostot

Kansanlähetys (SEKL) on Suomen evankelis-luterilaisen kirkon herätysliike ja lähetysjärjestö. Järjestön noin 70 ulkomaantyöntekijää toimivat Euroopassa, Afrikassa, Lähi-idässä ja Aasiassa. He tekevät muun muassa seurakunta-, opetus-, media- ja kirjallisuustyötä sekä toimivat avustus- ja kehitystehtävissä.

Kotimaassa Kansanlähetys toimii 17 piirijärjestön kautta yhteistyössä paikallisseurakuntien kanssa.

Kustannustoiminnasta huolehtii Kustannusosakeyhtiö Uusi Tie.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs