Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Lifestyle » Treenipelivastustaja löytyy nyt xtragames.fi:stä

Dextra

Treenipelivastustaja löytyy nyt xtragames.fi:stä

Tiedote.
Julkaistu: 15.02.2012 klo 10:00
Julkaisija: Dextra

Onko joukkueesi vailla treenipelivastustajaa? Uusi xtragames.fi -sivusto helpottaa pelien sopimista sekä yhdistää kaikki aktiiviurheilijat ja -liikkujat.

XTRA Games on käyttäjilleen ilmainen nettipalvelu, jota ylläpitää ja kehittää muun muassa Urheiluklinikastaan tunnettu lääkärikeskus Dextra. XTRA Games on helppokäyttöinen ja monipuolisesti palveleva alusta, jonne urheilujoukkue ja myöhemmin myös vaikka yksilölajin harrastaja, voi luoda oman profiilinsa. Treenipeleihin kutsuminen, kutsujen hyväksyminen sekä pelien ajankohdat ja paikat voi kirjata järjestelmään helposti. Joukkue voi myös merkitä profiiliinsa taitotason ja näin löytää itselleen sopivasti haastavan pelivastustajan.  

XTRA Games on valtakunnallinen palvelu. Verkkopalvelua voi käyttää silloin, kun itselle parhaiten sopii. Tieto kulkee helposti ja nopeasti, eikä joukkueenjohtajan tai valmentajan tarvitse kuluttaa aikaansa lukuisiin puhelinsoittoihin peleistä sopimisiin niin oman kuin vierasjoukkueen kanssa.

 

... ja peli kulkee!

 

XTRA Games on aktiiviliikkujien palvelusivusto. Se saattaa yhteen saman lajin harrastajat, jotka haluavat ottaa treenipeleissä toisistaan mittaa. XTRA Games toimii myös viestintäkanavana joko joukkueen sisäiseen, muilta suljettuun viestintään tai julkiseen keskusteluun, joka yhdistää kaikki sivuston käyttäjät.

XTRA Games auttaa jatkossa joukkueita löytämään otteluihin myös tuomarin ja toisaalta myös tuomareita kertomaan, että he ovat käytettävissä.

Samalla XTRA Games tarjoaa urheiluun ja liikuntaan liittyvää terveystietoa. Käyttäjille tarjotaan tietoa esimerkiksi urheiluvammojen ennaltaehkäisystä ja hoidosta, aktiiviliikkujan ruokavaliosta, venyttelyn tärkeydestä ja monista muista liikkujaa palvelevista aiheista. Dextra tarjoaa näin vahvaa asiantuntemustaan urheilusta ja liikunnasta.

xtragames.fi on juuri avattu. Ensimmäisinä lajeina ovat mukana jalkapallo, jääkiekko, koripallo ja salibandy. XTRA Games -palvelua tullaan kehittämään edelleen voimakkaasti sekä Dextran urheiluseurakumppaneiden avulla että sivuston käyttäjien antamien kehitysehdotusten perusteella.

 

Lisätietoja

 

Virva Westerlund

viestintä- ja markkinointijohtaja

Oy Dextra Ab

virva.westerlund@dextra.fi

gsm 050 534 5848

puh. (09) 5601 6238

 

www.xtragames.fi

www.dextra.fi

 

Liitetiedostot

Helsingin Munkkivuoressa ja Kampissa toimiva Oy Dextra Ab on suomalainen, täydenpalvelun moderni lääkärikeskus ja sairaala. Dextrassa toimii noin kaksisataa yleis-, erikois- ja hammaslääkäriä sekä sata terveydenhuollon ja muuta asiantuntijaa. Korkeatasoinen osaaminen ja nykyaikaiset laboratorio-, kuvantamis- sekä sairaalapalvelut muodostavat nopean ja tehokkaan hoitoketjun sen jokaisessa vaiheessa. Dextra Munkkivuori palvelee asiakkaitaan Suomen yhtenä suurimpana päivystyspalveluna vuoden jokaisena päivänä. Dextra on täysin kotimainen, lääkäriomisteinen yksityinen lääkärikeskus, joka on perustettu vuonna 1964 ja sen sairaalatoiminta vuonna 1989.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs