Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Lifestyle » Tiirikkala järjestää isien ja tyttärien letityskoulun

Tiirikkala järjestää isien ja tyttärien letityskoulun

Tiedote.
Julkaistu: 14.01.2016 klo 12:30
Julkaisija: OSG Viestintä Oy

- Minulla on pieni tytär ja usein on tullut tilanteita vastaan, kun pitäisi letittää tyttären hiukset. Siitä sain idean, että voisimme järjestää Tiirikkalassa isille ja tyttärille letitysillan. Tiirikkalan letitysillassa ammattilaiset opastavat isiä lettitaidon maailmaan, Tiirikkalaan perustajiin kuuluva Jarno Venho kertoo,

Tiirikkalan yläkerta on varattu keskiviikkona 3.2. kello 18.00 isien letitysiltaan. Yazz Hairin ammattilaiset saapuvat Tiirikkalaan opastamaan isiä lettien teossa.

- Nyt on erinomainen tilaisuus opetella lettien perusteet ammattilaisten opastuksella. Illan aikana oppii peruslettien tekniikan käytännössä, minkä jälkeen voi kotona jatkaa treenejä lettitaituriksi. Samalla isät ja tyttäret saavat kahdenkeskistä laatuaikaa keskenään, Venho kertoo.

- Isät oppivat kurssilla tekemään ranskanletin, tavallisen letin ja kalanruodon. Ranskanletti on edelleen nuorten tyttöjen eniten suosima letti ja illan aikana näytämme, miten sitä voi hyödyntää erilaisissa kampauksissa, Yazz Hairin parturi-kampaaja Irene Jussila lupaa.

Letitysopetuksen hinta on 15 € per henkilö ja sisältää makean- tai suolaisen välipalan, kahvia, kaakaota tai kylmää juomaa. Hintaan sisältyy lisäksi opetus- ja tarvikepussukka, jossa on muun muassa pinnejä ja hiuslenkkejä. Osallistujia pyydetään ottamaan oma kampa ja harja mukaan. Tilaisuus kestää noin 2 tuntia.

- Tällä kertaa tapahtuma on tarkoitettu vain isille ja tyttärille. Meihin voi toki olla yhteydessä, jos myös äidit ja tyttäret haluavat vastaavan illan tulevaisuudessa, Venho kannustaa.

Letitysiltaan mukaan mahtuu 25 isä-tytär paria (tyttäriä voi toki olla yhdellä isällä mukana useampiakin). Oman paikkansa voi varata sähköpostilla info@tiirikkala.fi

Toivotamme myös median edustajat tervetulleeksi seuraamaan letitysiltaa.

Lisätiedot ja median haastattelupyynnöt:

Tiirikkala
Jarno Venho
041 4406367
jarno.venho@tiirikkala.fi

Liitetiedostot

Anniskelukahvila Tiirikkala on tunnelmallinen kahvilabaari, jonne kaiken ikäiset ovat tervetulleita nauttimaan ruuasta, juomasta ja livemusiikista. Tiirikkala sijaitsee Turun Vähätorilla ja on auki viikon jokaisena päivänä.

Anniskelukahvila Tiirikkalan taustalla on Juomanlaskijaveljet Oy, joka on perustettu vuonna 2014.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs