Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Lifestyle » Tiedote: Visuaalinen fantasiamaailma ylentää valokuvat taideteoksiksi

Mainostoimisto Tasku Oy

Tiedote: Visuaalinen fantasiamaailma ylentää valokuvat taideteoksiksi

Tiedote.
Julkaistu: 20.03.2012 klo 12:25
Julkaisija: Mainostoimisto Tasku Oy

Digikamera-aikana lapsista, lemmikeistä ja elämän tärkeistä hetkistä otetut valokuvat jäävät helposti piiloon kovalevyille. Johanna ja Kari Vähäkankaan Oma Design -yritys muuttaa tavalliset kotivalokuvat yksilöllisiksi design-teoksiksi. Oma Design tarjoaa persoonallisia vaihtoehtoja niille, joille perinteiset henkilökuvat ovat liian tylsiä päästäkseen esille osana sisustusta.

Oma Design herättää kotivalokuvat eloon persoonallisessa graafisessa ympäristössä. Visuaalisen idean isä, graafikko Kari Vähäkangas kutsuu lapsikuvia ja graafista suunnittelua yhdistelevää tyylilajia nimellä "VauvArt" .

– Ihmisillä on nykyään erilaisia tyylejä ja ne halutaan myös näyttää: pukeutumisessa, sisustuksessa, lasten ja lemmikkien asusteissa. Oma Designin teoksissa kuvan tähti voi olla pikku-Sofia, Musti-koira, isä, äiti, mummi, kummi, hääpari tai kaverukset. Kuvaan voi itse valita sopivan teeman rockista prinsessaan tai vaikka futis- ja lätkäjuniorille mieluisaksi, Kari Vähäkangas kertoo.

Oma Designin pyörittäminen ei vielä ole Vähäkankaille täyspäiväistä työtä, vaan Johanna pyörittää kauppaa lastenhoidon ohessa. Välivuosi poissa oravanpyörästä antoi ajatuksen yrityksestä, joka muuttaa ihmisten tärkeitä hetkiä näyttäviksi design-muistoiksi. Nyt se antaa sopivasti tekemistä kolmen lapsen kotiäidille, Johanna ja Kari Vähäkangas kertovat.

Verkkokauppana toimiva Oma Design on laajentanut palveluaan myös studiovalokuvaukseen. Oma Design Studio tarjoaa valokuvastudioille mahdollisuuden laajentaa asiakaskuntaansa tavallisten studiokuvien lisäksi premium-tason taidekuvilla. Kari Vähäkangas kutsuukin studioita ottamaan yhteyttä ja liittymään mukaan valokuvauksen uuteen aaltoon

– Oma Design Studion taidekuvavalikoimasta löytyy tuttuja teemoja, kuten ”Star Wars”, ”Pirates of the Caribbean” tai ”Pocahontas”. Kun teemaan yhdistetään vaikkapa oman lapsen kuva, on lopputuloksesta vaikea olla pitämättä.

 

Fakta: Mikä on Oma Design?

Persoonallisten design-valokuvien verkkokauppa Oma Design avattiin kaksi vuotta sitten. Yli sadan erilaisen teeman joukossa on omat valikoimansa lapsille, lemmikeille, hääpareille ja ystäville. Viime vuoden aikana sivustolla vieraili yli 30 000 kävijää. Persoonallisia taidekuvia tilataan eniten lasten ja lemmikkien kuvista sekä hääkuvista. Oma Designin taidonnäytteitä on nähty myös television Kuorosota- ja Dance -ohjelmien voittajille personoituina palkintotauluina. Oma Designin kenttästudio kuvaa myös virallisia fanikuvia HIFK:n sm-liigan otteluissa, ja huhtikuussa Oma Designin voi tavata myös Helsingin Lapsimessuilla.

 

Lisätiedot ja näytteet

Kari ja Johanna Vähäkangas / Oma Design Oy

p. 040 7451 720, info(at)omadesign.fi

Verkkokauppa ja galleria osoitteessa www.omadesign.fi

Studion työnäytteet osoitteessa www.omadesign.fi/studio

Sivuilta voit ladata myös lehdistökuvia: www.omadesign.fi/category/media/

Katso video Oma Design -teosten synnystä You Tubessa: www.youtube.com/user/OmaDesignVideo?gl=IL&hl=en

"Oma Design - Taideteos olet sinä"

Liitetiedostot

Oma Design muuttaa tavalliset valokuvat yksilöllisiksi taideteoksiksi. Verkkokauppa Oma Design tarjoaa persoonallisia vaihtoehtoja niille, joille perinteiset henkilökuvat ovat liian tylsiä päästäkseen esille osana sisustusta. www.omadesign.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs