Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Lifestyle » TIEDOTE: Roland Mouretin kevät/kesä 2016 -malliston uniikit hiustyylit syntyivät Wella Professionals EIMI -muotoilutuotteilla

Wella Professionals

TIEDOTE: Roland Mouretin kevät/kesä 2016 -malliston uniikit hiustyylit syntyivät Wella Professionals EIMI -muotoilutuotteilla

Tiedote.
Julkaistu: 08.10.2015 klo 12:51
Julkaisija: Wella Professionals

Pariisin muotiviikon kulisseissa yhdessä Wella Professionalsin globaalin luovan johtajan Eugene Souleimanin kanssa

  

Roland Mouretin kevät/kesä 2016 -malliston näytöksessä oli juhlan tuntua, kun Mouretin suunnitteleman ikonisen Galaxy-mekon ilmestymisestä tuli kuluneeksi kymmenen vuotta. Tämä teema näkyi myös Eugene Souleimanin luomassa hiustyylissä, jossa klassinen ja ajaton föönattu hiusten tyvi yhdistyi rentoihin laineisiin, joissa oli hieman rantafiilistä. Jokaiselle mallille luotiin oma persoonallinen hiustyyli.

“Roland Mouretin näytökseen oli valittu juuri oikeat mallit. Jokaisella heistä on oma yksilöllinen tyylinsä, joten halusimme, että se näkyy myös hiuksissa. Perustimme näytöksen takahuoneeseen niin kutsutun pop-up-salongin, jossa jokaiselle tytölle tehtiin oma persoonallinen hiustyyli. Tällä halusimme juhlistaa kauneuden monimuotoisuutta, johon uskon kauneuden ja muodin perustuvan tulevaisuudessa. Se tarkoittaa sitä, että voit aina olla sellainen kuin olet ja hiuksesi voivat silti näyttää kauniilta”, kertoo Eugene Souleiman.

“Hiustyyli on hyvin persoonallinen. Se ei välttämättä vaikuta kovin tekniseltä, mutta on pitkälti kampaajan vision ja vaiston varassa lisätä hiuksiin liikettä sinne, missä sitä tarvitaan, ja luoda jotakin hyvin luonnollista ja modernia”, Souleiman tiivistää.

Näin luot Roland Mouretin kevät/kesä 2016 -malliston hiustyylin:

  1. Föönaa hiukset käyttäen EIMI Perfect Setting -föönausnestettä, joka antaa hiuksille kiiltoa. Kiharra eri osioita oman valintasi mukaan, jolla saat luotua hiuksiin ylimääräistä rakennetta ja liikettä. 

  2. Tuo hiuksiin lisää rakennetta ja volyymia kiertämällä hiukset ylös ja kiinnittämällä ne kevyesti hiuspinneillä ennen EIMI Dry Me -kuivashampoon suihkuttamista. Hiusten kiertäminen ylös auttaa paitsi kiharrutettujen laineiden asettumisessa, myös tukee kampausta alapuolelta.

  

EIMI on hiusmuotoilun uusi avainsana. EIMIn ansiosta voit olla oma itsesi ja tulkita maailman viimeisimpiä trendejä omalla tavallasi. EIMI Root Shoot -tyvivaahdon lanseerauksen myötä EIMI-muotoilutuotesarjaan kuuluu nyt 25 tuotetta. EIMI on yksilöllisyyden juhlaa, mikä tekee vaikuttavasta kevät/kesä 2016 -muotiviikosta ihanteellisen tilaisuuden tälle uutuusbrändille.

Kaikkien EIMI-tuotteiden suositushinta on 21,90 euroa. EIMI-hiustenmuotoilusarja on saatavilla kaikissa Wella-kampaamoissa. Uutuustuote EIMI Root Shoot on myynnissä syyskuusta 2015 lähtien. Kysy lisätietoja kampaajaltasi tai käy osoitteessa www.wella.com/speakEIMI.

Tuotteet:

  • EIMI Perfect Setting -föönausneste (150 ml)
  • EIMI Dry Me -kuivashampoo (normaali koko 180 ml / matkakoko 65 ml)

Päästylisti: Eugene Souleiman, Wella Professionalsin globaali luova johtaja (Care & Styling)

Saat kaiken ajankohtaisen tiedon myös Wella Professionalsin sosiaalisen median kanavista:

Twitter: @WellaPro 
Instagram: WellaHair
Facebook: https://www.facebook.com/WellaProfessionals
Youtube: https://www.youtube.com/WellaProfessionals

Kuvat näytöksestä saat ladattua näistä linkeistä:
Low res: https://hkstrategies.egnyte.com/fl/kjUD396T4V
High res: https://hkstrategies.egnyte.com/fl/ZjYYCjh19F

Lisätietoja, kuva- ja näytepyynnöt: 

Elena Pallaskivi
Hill+Knowlton
Puh. 040 777 1445
elena.pallaskivi@hkstrategies.com

Cecilia Kjøller Rasmussen
Communications Manager Wella Nordic
Puh. +46 8-5352-8884
rasmussen.ck@pg.com  

Liitetiedostot

Lisätietoja Wellasta, Procter & Gamblen kampaamotuoteyksiköstä
Wella on ollut kampaamotoiminnan sydämessä perustamisvuodestaan 1880 lähtien ja vaikuttanut kampaamotoimialaan innovaatioilla, luovalla inspiraatiolla ja ammattitaitoisella koulutuksella, jota se on tehnyt läheisessä yhteistyössä kampaamojen kanssa. Wellan tuotteita ovat seuraavat johtavat ja luotetut brändit: Wella Professionals, Sebastian Professional, Sassoon Professional, Clairol Professional, Nioxin sekä System Professional. Tuotteitamme ja palveluitamme myydään yli sadassa maassa maailmanlaajuisesti, ja teemme miljoonien hiusmuotoilijoiden ja heidän asiakkaidensa hiusväri-, hoito- ja muotoilu-unelmat toteen joka päivä. Lisätietoja Wellasta on löydettävissä osoitteessa www.wella.com

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs