Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Lifestyle » TIEDOTE: Näin syntyi MSGM kevät/kesä 2016 -malliston skeittarityttö-henkinen hiustyyli Wella Professionals EIMI -muotoilutuotteilla

Wella Professionals

TIEDOTE: Näin syntyi MSGM kevät/kesä 2016 -malliston skeittarityttö-henkinen hiustyyli Wella Professionals EIMI -muotoilutuotteilla

Tiedote.
Julkaistu: 01.10.2015 klo 10:56
Julkaisija: Wella Professionals

Milanon muotiviikon kulisseissa yhdessä Wella Professionalsin globaalin luovan johtajan Eugene Souleimanin kanssa

MSGM kevät/kesä 2016 -malliston näytöksessä lavalla nähtiin Eugene Souleimanin luoma hiustyyli, joka sai inspiraatiota skeittarityttöjen rennosta olemuksesta ja huolittelemattomasta ulkonäöstä. Souleiman pyrki tietoisesti välttämään jokaista yksityiskohtaa myöten viimeisteltyä tyyliä, koska se ei ole lainkaan ”cool”.

“Tämän hiustyylin keskeisenä ajatuksena on välttää yrittämästä liikaa. Halusimme tytön näyttävän siltä, että hän on ehkä laittanut hiuksensa, mutta on tehnyt sen rannalla katsomatta peiliin. Hän on ollut ulkona ja tuuli on puhaltanut hänen hiuksiinsa, joten ne näyttävät kauniilla tavalla huolittelemattomilta ja epätäydellisiltä”, kertoo Souleiman.

Hiukset letitettiin tekniikalla, joka poisti hiusten luonnollista volyymia ja painoa ennen muotoilua. Letittäminen aloitettiin toisen korvan yläpuolelta, josta otettiin noin 4 cm leveä hiusosio, joka letitettiin tiukasti takaraivoa vasten ja asetettiin toisen korvan alapuolelle.

“Halusimme mallien hiusten näyttävän melko ohuilta ja harsomaisilta, joten vähentääksemme hiusten massaa keksimme luoda pikkuletin kampauksen sisään. Näin kampaukseen tulee samalla pieni yksityiskohta lisää”, Souleiman jatkaa.

Näin luot MSGM kevät/kesä 2016 -malliston hiustyylin:

1. Pese hiukset Wella Professionals Elements -shampoolla, joka saa ne tuntumaan raikkailta.

2. Kun hiukset ovat kuivat, letitä ne ja suihkuta niihin kevyesti Wella Professionals Elements Leave In Spray -hoitosuihketta, joka antaa rakennetta ja erottelee hiukset saaden ne hulmuamaan kävellessä.

3. Viimeistele kampaus suihkuttamalla EIMI Dry Me -kuivashampoota hiusten alimpiin kerroksiin, joka saa hiukset näyttämään siltä kuin tuuli olisi tuivertanut ne.

EIMI on hiusmuotoilun uusi avainsana. EIMIn ansiosta voit olla oma itsesi ja tulkita maailman viimeisimpiä trendejä omalla tavallasi. EIMI Root Shoot -tyvivaahdon lanseerauksen myötä EIMI-muotoilutuotesarjaan kuuluu nyt 25 tuotetta. EIMI on yksilöllisyyden juhlaa, mikä tekee vaikuttavasta kevät/kesä 2016 -muotiviikosta ihanteellisen tilaisuuden tälle uutuusbrändille.

Kaikkien EIMI-tuotteiden suositushinta on 21,90 euroa. EIMI-hiustenmuotoilusarja on saatavilla kaikissa Wella-kampaamoissa. Uutuustuote EIMI Root Shoot on myynnissä syyskuusta 2015 lähtien. Kysy lisätietoja kampaajaltasi tai käy osoitteessa www.wella.com/speakEIMI.

Tuotteet:

  • Wella Professionals Elements -shampoo (250 ml)
  • Wella Professionals Elements Leave In Spray -hoitosuihke (150 ml)
  • EIMI Dry Me -kuivashampoo (normaali koko 180 ml / matkakoko 65 ml)

Päästylisti: Eugene Souleiman, Wella Professionalsin globaali luova johtaja (Care & Styling)

Kuvat näytöksestä saat ladattua näistä linkeistä:
High res: https://hkstrategies.egnyte.com/fl/Yp0WC5CFzm
Low res: https://hkstrategies.egnyte.com/fl/lzmcIsMgxK

Lisätietoja, kuva- ja näytepyynnöt: 

Elena Pallaskivi
Hill+Knowlton
Puh. 040 777 1445
elena.pallaskivi@hkstrategies.com

Cecilia Kjøller Rasmussen
Communications Manager Wella Nordic
Puh. +46 8-5352-8884
rasmussen.ck@pg.com

Liitetiedostot

Lisätietoja Wellasta, Procter & Gamblen kampaamotuoteyksiköstä
Wella on ollut kampaamotoiminnan sydämessä perustamisvuodestaan 1880 lähtien ja vaikuttanut kampaamotoimialaan innovaatioilla, luovalla inspiraatiolla ja ammattitaitoisella koulutuksella, jota se on tehnyt läheisessä yhteistyössä kampaamojen kanssa. Wellan tuotteita ovat seuraavat johtavat ja luotetut brändit: Wella Professionals, Sebastian Professional, Sassoon Professional, Clairol Professional, Nioxin sekä System Professional. Tuotteitamme ja palveluitamme myydään yli sadassa maassa maailmanlaajuisesti, ja teemme miljoonien hiusmuotoilijoiden ja heidän asiakkaidensa hiusväri-, hoito- ja muotoilu-unelmat toteen joka päivä. Lisätietoja Wellasta on löydettävissä osoitteessa www.wella.com

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs