Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Lifestyle » TIEDOTE: Jeremy Scott kevät/kesä 2016 -malliston supernäyttävät hiustyylit syntyivät Wella Professionals EIMI -muotoilutuotteilla

Wella Professionals

TIEDOTE: Jeremy Scott kevät/kesä 2016 -malliston supernäyttävät hiustyylit syntyivät Wella Professionals EIMI -muotoilutuotteilla

Tiedote.
Julkaistu: 17.09.2015 klo 17:21
Julkaisija: Wella Professionals

New Yorkin muotiviikon kulisseissa yhdessä Wella Professionalsin globaalin luovan johtajan Eugene Souleimanin kanssa

Jeremy Scottin New Yorkin muotiviikkojen kevät/kesä 2016 -malliston näytöksessä lavalla nähtiin erittäin näyttäviä ja hulluttelevia, mutta myös hyvin kauniita hiustyylejä. Hairspray-elokuvasta ja The Supremes, The B-52s ja The Go-Gos -yhtyeiden kaunottarilta inspiraatiota saaneiden kampausten ajatuksena oli luoda mahdollisimman paljon volyymia hiusten tyveen. Yliampuvat, mutta pehmeän joustavat kampaukset täydensivät Jeremy Scottin värikästä ja leikkisää mallistoa.

“Jeremy ei ole ainoastaan suunnittelija – hän on tähti, jolla on valtava fanikunta, joka arvostaa hänen luovuuttaan ja kieli poskella luotuja töitä sekä niiden synnyttämää draamaa. Jeremy viihtyy äärirajoilla ja tämä on suurin paikka, jossa hänen töitään on koskaan esitelty, joten hiusten täytyi sopia samaan suuruusluokkaan ja tuoda riittävästi draamaa muotinäytöksen lavalle”, kertoo Wella Professionalsin globaali luova johtaja Eugene Souleiman.

“Jeremyn ihaillee 50-luvun loppua ja 80-lukua yhdistävää Americana-tyyliä. Näiden vaikutteiden pohjalta loimme karikatyyrin John Watersin Hairspray-elokuvassa nähdystä kampauksesta. Sen tyvessä on runsaasti volyymia, mutta hiukset laskeutuvat pehmeästi ja joustavasti hartioiden ylle. Kampaus on trash-tyylinen ja yliampuva, mutta samanaikaisesti todella kaunis”, Souleiman jatkaa.

 Näin luot Jeremy Scott kevät/kesä 2016 -malliston hiustyylin:

1. Levitä kampauksen pohjalle EIMI Root Shoot -tyvivaahtoa ja EIMI Sugar Lift -hiuskiinnettä, jotka tuovat hiuksiin rakennetta ja volyymia.

2. Asettele hiukset pinneillä suurille kiehkuroille ja kuivaa hiukset huolellisesti hiustenkuivaajalla, niin, että hiuksiin ei jää kosteutta.

3. Kun hiukset on kuivattu, harjaa kiharat auki ja tupeeraa pienissä osioissa kaikkialta.

4. Jaa hiusten etuosa keskeltä kahtia ja viimeistele kampaus EIMI Stay Firm -hiuskiinteellä (Vastaava tuote Pohjoismaissa EIMI Stay Styled -hiuskiinne.)

EIMI on hiusmuotoilun uusi avainsana. EIMIn ansiosta voit olla oma itsesi ja tulkita maailman viimeisimpiä trendejä omalla tavallasi. EIMI Root Shoot -tyvivaahdon lanseerauksen myötä EIMI-muotoilutuotesarjaan kuuluu nyt 25 tuotetta. EIMI on yksilöllisyyden juhlaa, mikä tekee vaikuttavasta kevät/kesä 2016 -muotiviikosta ihanteellisen tilaisuuden tälle uutuusbrändille.

Kaikkien EIMI-tuotteiden suositushinta on 21,90 euroa. EIMI-hiustenmuotoilusarja on saatavilla kaikissa Wella-kampaamoissa. Uutuustuote EIMI Root Shoot on myynnissä syyskuusta 2015 lähtien. Kysy lisätietoja kampaajaltasi tai käy osoitteessa www.wella.com/speakEIMI. 

Tuotteet:

  • UUTUUS! EIMI Root Shoot (200 ml:n normaalikoko ja 75 ml:n matkakoko) volyymia lisäävä tyvivaahto
  • EIMI Sugar Lift -hiuskiinne (150 ml), jolla saa rakennetta ja volyymia
  • EIMI Stay Styled -hiuskiinne (300 ml)

Päästylisti: Eugene Souleiman, Wella Professionalsin globaali luova johtaja (Care & Styling)

Saat kaiken ajankohtaisen tiedon myös Wella Professionalsin sosiaalisen median kanavista:
Twitter: @WellaPro
Instagram: WellaHair
Facebook: https://www.facebook.com/WellaProfessionals
Youtube: https://www.youtube.com/WellaProfessionals

Kuvat näytöksestä saat ladattua näistä linkeistä:

High res: https://hkstrategies.egnyte.com/fl/jbiI91FicY
Low res: https://hkstrategies.egnyte.com/fl/M4rbzgH4Wm

Lisätietoja, kuva- ja näytepyynnöt:

Elena Pallaskivi                                                
Hill+Knowlton
Puh. 040 777 1445
elena.pallaskivi@hkstrategies.com 

Cecilia Kjøller Rasmussen
Communications Manager Wella Nordic
Puh. +46 8-5352-8884
rasmussen.ck@pg.com

Liitetiedostot

Lisätietoja Wellasta, Procter & Gamblen kampaamotuoteyksiköstä
Wella on ollut kampaamotoiminnan sydämessä perustamisvuodestaan 1880 lähtien ja vaikuttanut kampaamotoimialaan innovaatioilla, luovalla inspiraatiolla ja ammattitaitoisella koulutuksella, jota se on tehnyt läheisessä yhteistyössä kampaamojen kanssa. Wellan tuotteita ovat seuraavat johtavat ja luotetut brändit: Wella Professionals, Sebastian Professional, Sassoon Professional, Clairol Professional, Nioxin sekä System Professional. Tuotteitamme ja palveluitamme myydään yli sadassa maassa maailmanlaajuisesti, ja teemme miljoonien hiusmuotoilijoiden ja heidän asiakkaidensa hiusväri-, hoito- ja muotoilu-unelmat toteen joka päivä. Lisätietoja Wellasta on löydettävissä osoitteessa www.wella.com

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs