Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Lifestyle » TIEDOTE: DKNY:n kevät/kesä 2016 -malliston modernin klassiset hiustyylit syntyivät Wella Professionals EIMI -muotoilutuotteilla

Wella Professionals

TIEDOTE: DKNY:n kevät/kesä 2016 -malliston modernin klassiset hiustyylit syntyivät Wella Professionals EIMI -muotoilutuotteilla

Tiedote.
Julkaistu: 22.09.2015 klo 14:13
Julkaisija: Wella Professionals

New Yorkin muotiviikon kulisseissa yhdessä Wella Professionalsin globaalin luovan johtajan Eugene Souleimanin kanssa

 

DKNY:n New Yorkin muotiviikkojen kevät/kesä 2016 -malliston näytöksessä lavalla nähtiin uusia, entistä hienostuneempia luomuksia, jotka olivat lähempänä Donna Karanin päämallistoa. Maskuliinisen kokoelman inspiraationa toimi teräväkulmainen One World Trade Center. Malleilla nähty yksinkertainen hiustyyli täydensi hienosti mallistoa.

“Pidän todella paljon tämän hiustyylin yksinkertaisuudesta. Maskuliininen sivujakaus edessä yhdistettynä feminiinisiin, pehmeästi laskeutuviin avoimiin hiuksiin takana tuntuu erittäin modernilta. Samalla kampauksessa on myös klassista kauneutta. Tämä hiustyyli sopisi hyvin yhdysvaltalaisnäyttelijä Lauren Bacallille, jos hän olisi nuori nainen tänä päivänä. Se on selkeä, voimakas ja hienostunut”, kertoo Wella Professionalsin globaali luova johtaja Eugene Souleiman.

“Tämänkaltaisen minimaalisen hiustyylin toteutuksen on oltava täydellinen. Halusin hiusten etuosan näyttävän mahdollisimman virtaviivaiselta veitsenterävän jakauksen avulla, joten käytin muotoilussa hiuskiinnettä, jolla hiuksiin saatiin runsaasti pitoa ja rakennetta”, Souleiman jatkaa.

Näin luot DKNY:n kevät/kesä 2016 -malliston hiustyylin:

1. Käytä kampauksen pohjalla EIMI Perfect Setting -föönausnestetta. Suihkuta föönausnestetta puhtaisiin, kuiviin hiuksiin, enemmän hiusten tyveen ja vain kevyesti latvoihin. Föönaa hiukset sileiksi hiusharjan avulla.

2. Tee hiuksiin terävä sivujakaus ja silota hiusten pinta kamman ja EIMI Stay Firm -hiuskiinteen avulla (vastaava tuote Pohjoismaissa EIMI Stay Styled). Suihkuta myös hiuskiinnettä enemmän jakauksen kohdalle, mutta vähemmän latvoihin, jotta ne jäävät liikkuviksi.

3. Viimeistele hiustyyli suihkuttamalla EIMI Dry Me -kuivashampoota hiusten latvoihin, joka antaa niille pehmeyttä, rakennetta ja liikettä.

EIMI on hiusmuotoilun uusi avainsana. EIMIn ansiosta voit olla oma itsesi ja tulkita maailman viimeisimpiä trendejä omalla tavallasi. EIMI Root Shoot -tyvivaahdon lanseerauksen myötä EIMI-muotoilutuotesarjaan kuuluu nyt 25 tuotetta. EIMI on yksilöllisyyden juhlaa, mikä tekee vaikuttavasta kevät/kesä 2016 -muotiviikosta ihanteellisen tilaisuuden tälle uutuusbrändille.

Kaikkien EIMI-tuotteiden suositushinta on 21,90 euroa. EIMI-hiustenmuotoilusarja on saatavilla kaikissa Wella-kampaamoissa. Uutuustuote EIMI Root Shoot on myynnissä syyskuusta 2015 lähtien. Kysy lisätietoja kampaajaltasi tai käy osoitteessa www.wella.com/speakEIMI.

Tuotteet:
EIMI Perfect Setting -föönausneste (150 ml)
EIMI Stay Styled -hiuskiinne (300 ml)
EIMI Dry Me -kuivashampoo (180 ml)

Päästylisti: Eugene Souleiman, Wella Professionalsin globaali luova johtaja (Care & Styling)

Saat kaiken ajankohtaisen tiedon myös Wella Professionalsin sosiaalisen median kanavista:
Twitter: @WellaPro
Instagram: WellaHair
Facebook: https://www.facebook.com/WellaProfessionals
Youtube: https://www.youtube.com/WellaProfessionals

Kuvat näytöksestä saat ladattua näistä linkeistä:
High res: https://hkstrategies.egnyte.com/fl/izpQV2Tw0m 
Low res: https://hkstrategies.egnyte.com/fl/LiGbUJtHxa

Lisätietoja, kuva- ja näytepyynnöt:

Elena Pallaskivi
Hill+Knowlton
Puh. 040 777 1445
elena.pallaskivi@hkstrategies.com 

Cecilia Kjøller Rasmussen
Communications Manager Wella Nordic
Puh. +46 8-5352-8884
rasmussen.ck@pg.com 

Liitetiedostot

Lisätietoja Wellasta, Procter & Gamblen kampaamotuoteyksiköstä
Wella on ollut kampaamotoiminnan sydämessä perustamisvuodestaan 1880 lähtien ja vaikuttanut kampaamotoimialaan innovaatioilla, luovalla inspiraatiolla ja ammattitaitoisella koulutuksella, jota se on tehnyt läheisessä yhteistyössä kampaamojen kanssa. Wellan tuotteita ovat seuraavat johtavat ja luotetut brändit: Wella Professionals, Sebastian Professional, Sassoon Professional, Clairol Professional, Nioxin sekä System Professional. Tuotteitamme ja palveluitamme myydään yli sadassa maassa maailmanlaajuisesti, ja teemme miljoonien hiusmuotoilijoiden ja heidän asiakkaidensa hiusväri-, hoito- ja muotoilu-unelmat toteen joka päivä. Lisätietoja Wellasta on löydettävissä osoitteessa www.wella.com

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs