Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Lifestyle » TIEDOTE: Bailamama kannustaa naiset vahvistamaan lantionpohjalihaksia

Bazar Kustannus Oy

TIEDOTE: Bailamama kannustaa naiset vahvistamaan lantionpohjalihaksia

Tiedote.
Julkaistu: 02.01.2015 klo 09:30
Julkaisija: Bazar Kustannus Oy

Bailamama – Pysy tiukkana on opas lantionpohjalihasten vahvistamiseen ja naiseuden ilon löytämiseen. Konstailematon ja elämäniloinen kirja kertoo perustiedon lihasten toiminnasta ja ohjaa monipuoliseen harjoitteluun vinkkien ja havainnollistavien kuvien avulla.  

Naiseuden, hyvinvoinnin ja ryhdin ylläpitämiselle tärkeiden lantionpohjalihasten harjaannuttaminen unohtuu helposti arjessa. Harjoitusten pitäisikin kuulua jokaisen naisen päivittäisiin rutiineihin. Heikko lihaskunto ja siitä aiheutuvat ongelmat mielletään usein vain raskauksia ja synnytyksiä kokeneiden naisten vaivoiksi, mutta ongelmat ovat tuttuja myös monelle rankasti treenaavalle nuorella naisille. Toimintahäiriöitä voidaan ehkäistä ja hoitaa. Vahvat lantionpohjalihakset parantavat muun muassa virtsanpidätyskykyä ja ryhtiä sekä vähentävät alaselkäkipuja. Hyvä kunto lisää myös seksuaalista nautintoa.
 
Bailamama – Pysy tiukkana esittelee lantionpohjalihasten harjoittamisen periaatteet ja opastaa lukijat lihasryhmän vahvistamiseen. Se ohjaa naisia löytämään ilon harjoituksiin virikkeellisten ja motivoivien asentojen avulla. Teos antaa vinkkejä myös siihen, miten asennoilla voi tuoda lisää iloa parisuhteeseen ja kahdenkeskeiseen läheisyyteen. Asentoja on 52, ja ne perustuvat Bailamama Women -terveysliikuntakonseptiin.

Emilia Ek-Huuhka on koulutukseltaan kätilö, ja Maija Kinnunen on lantionpohjalihasten ongelmiin erikoistunut fysioterapeutti. Ek-Huuhka ja Kiljunen perustivat Bailamama-terveysliikuntakonseptin vuonna 2011. Yrityksen tärkein tavoite on alusta saakka ollut lantionpohjalihasten harjoittaminen iloisen ja tehokkaan treenin avulla. Konseptin ryhmäliikuntatunteja järjestetään liikuntakeskuksissa ympäri Suomea ja myös muualla Euroopassa. Bailamama on ehdolla Vuoden Liikuntatuote 2014 -kilpailussa.   

Teos: Bailamama ─ Pysy tiukkana
Tekijät: Emilia Ek-Huuhka ja Maija Kiljunen
Toimitus: Heli Bergius ja Christian Rönnbacka
Valokuvat: Sami Lommi ja Jussi Talvitie
Sidottu / 128 sivua
ISBN 9789522792174
KL 78.2
Julkaisupäivä: 2.1.2015


Lisätiedot, haastattelupyynnöt ja arvostelukappaleet

Bazar Kustannus Oy, myynti- ja markkinointiassistentti Katariina Vuori, s-posti: katariina@bazarkustannus.fi, puh: 040 548 9810

Lisätietoa Bailamamasta: www.bailamama.fi

Liitetiedostot

Bazar Kustannus Oy on osa pohjoismaista Bazar Publishers -kustantamoryhmää. Suomessa Bazar Kustannus kustantaa pääasiassa käännöskirjallisuutta, mutta tavoitteena on tehdä myös suomalaista kirjallisuutta tunnetuksi muissa Pohjoismaissa. www.bazarkustannus.fi

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs