Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Lifestyle » Tee äitienpäivästä hemmottelupäiväsi

Braun

Tee äitienpäivästä hemmottelupäiväsi

Tiedote.
Julkaistu: 21.04.2015 klo 13:11
Julkaisija: Braun

Varaa hetki omaa aikaa ja hemmottele itseäsi äitienpäivänä. Arjen askareet vievät usein paljon aikaa ja itsensä hemmottelu usein unohtuu. On kuitenkin keinoja, joiden avulla voi luoda virkistävän hetken itselle kotona. Braunilla on muutamia vinkkejä äitienpäivän hemmotteluhetkiin.

Braun Face
Braun Face on maailman ensimmäinen kasvojenhoitotuote, joka yhdistää kaksi kauneuskäsittelyä: kasvoepilaattorin ja puhdistusharjan. Se puhdistaa ihon että poistaa ihokarvat kahden vaihdettavan pään avulla. Puhdistusharja puhdistaa kasvot jopa kuusi kertaa tehokkaammin kuin tavallinen kasvojenpesu. Lisäksi laitteen avulla epiloi 200 kertaa nopeammin kuin pinseteillä ja neljä kertaa nopeammin kuin vahaamalla. Suositushinta on alkaen 69 euroa. 

Braun Silk-épil 9
Braunin uusi Silk-épil 9 -laite on tehokkain Wet & Dry -epilaattori. Se tekee tarkkaa jälkeä lyhyessä ajassa ja poistaa lyhyimmätkin ihokarvat, jopa hiekanjyvän kokoiset. Silk-épil 9 -laitteessa on 40 prosenttia leveämpi pää, jonka ansiosta se poistaa enemmän karvoja kerralla. Silk-épil 9 -laitteen ajopään värinät hierovat ja stimuloivat ihoa, jotta epilointi olisi tehokkaampaa ja hellempää. Lisäksi värinät poistavat kuolleen ihon, jolloin ihon luonnollinen heleys korostuu. Suositushinta on alkaen 179 euroa. 

Braun Satin Hair 7 -hiusharja IONTEC-tekniikalla
Brauns Satin Hair 7 -hiusharja on kehitetty suojelemaan hiuksia harjatessa. IONTEC-tekniikan avulla se vapauttaa sähköisesti latautuneita hiukkasia. Hiukkaset vähentävät hiusten kähäryyttä ja sähköisyyttä sekä kesyttävät kurittomat suortuvat. Lisäksi hiukkaset lisäävät kiiltoa jokaisella harjanvedolla. Suositushinta on alkaen 44,90 euroa.

Lisätietoja Braunin tuotevalikoimasta löydät osoitteesta www.braun.com/nordic .

Kuvat ja testituotteet:

Susanna Nipuli, Hill and Knowlton Finland
p. 040 775 5699, susanna.nipuli@hkstrategies.fi

Liitetiedostot

Braun
Procter & Gamblen omistama Braun perustettiin Saksassa vuonna 1921. Braun kehittää ja valmistaa laajaa valikoimaa pienkodinkoneita, joissa yhdistyvät innovaatiot, luotettava laatu ja erottuva design. Tuotevalikoima ulottuu partakoneista kauneustuotteisiin. Braunin tuotteita on saatavilla maailmanlaajuisesti. Lisätietoja tuotteista, ajankohtaisia uutisia sekä enemmän tietoa Braunista saat osoitteesta www.braun.com.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs