Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Lifestyle » Talven ensimmäinen lumiliukumäki ja Tahko Kids elävöittävät syysloman

Kuopio-Tahko Markkinointi

Talven ensimmäinen lumiliukumäki ja Tahko Kids elävöittävät syysloman

Tiedote.
Julkaistu: 12.09.2016 klo 13:06
Julkaisija: Kuopio-Tahko Markkinointi

Viime vuonna suuren suosion saanut syysloman lumiliukumäki ja hiihtolatu tulevat jälleen Tahkolle. Samalla Tahkon syysloman sisältöä kasvatetaan ennestään, kun kesällä lanseerattu Tahko Kids –konsepti saa toivottua jatkoa.

Lumiliukumäestä tehdään pysyvä perinne

Viime vuoden syyslomakauteen kokeilunomaisena tehty lumiliukumäki osoittautui huiman suosituksi. Näin ollen kokeilusta on päätetty siirtyä perinteeseen ja niinpä liukumäki tehdään myös tänä syksynä lapsien ja lastenmielisten riemuksi. Liukumäki on käytössä torstaista lauantaihin 20.-22.10.2016 klo 11-15 välisenä aikana.

-Yhtäkkiä ilmestynyt lumi herätti niin paljon innostusta lapsissa, että halusimme tarjota syysloman lumikokemusta heille jatkossakin, toteaa Tahkon tapahtumien kehittämispäällikkö Karolina Huuhtanen.

Lumiliukumäkeen tarvittavan lumen on tehnyt ja säilönyt Tahkonrinteet viime talvena. Liukumäkeen ja lasten latuun lunta menee noin 800 kuutiota. Pääosa, ei noin 15 000 kuutiota viime talvena varastoidusta lumesta käytetään marraskuussa rakennettavaan ensilumenlatuun.

-Lumetus onnistui hyvin tänä vuonna ja on hienoa tarjota lapsille lumen rientoja jo syksyllä. Lunta riittää ja siitä saadaan myöhemmin syksyllä myös huippukuntoinen ensilumenlatu, iloitsee Tahkonrinteiden liiketoimintajohtaja Pasi Martikainen.

Tahko Kids –rannekkeella paljon syyslomaetuja lapsille

Syysloman iloihin pääsee mukaan lunastamalla Tahko Kids -rannekkeen. Ranneke maksaa 5 euroa ja se sisältää lumirientojen lisäksi lukuisia muita etuja, kuten sisäänpääsyn Tahko Spa MonitoimiArenalle rakennettavaan pomppulinnamaailmaan sekä lasten discoon. Lisäksi rannekkeella pääsee osallistumaan Tahkon Lähiliikuntapuistossa järjestettäviin, ohjattuihin liikuntahetkiin. Myös useat ravintolat tarjoavat etuja ruokailun yhteyteen. Kaikki edut löytyvät www.tahkokids.fi verkkosivuilta.

-Tahko Kids luotiin kesälle 2016 palvelemaan Tahkolle tärkeää lapsiperhekohderyhmää. Periaate oli, että kaikki Tahkon toimijat voivat tuoda lapsille etuja omista palveluistaan ja näin palvelut tulevat lapsiperheille helpommin saavutettaviksi. Vastaanotto Tahko Kids –konseptille oli niin hyvä, että palvelua kehitetään jatkossa jokaiseen Tahkon kauteen sopivaksi, kertoo Kuopio-Tahko Markkinointi Oy:n toimitusjohtaja Wille Markkanen.

Tahko Kids –konseptin luonteen mukaisesti palveluita ja etuja rannekkeen lunastaneille syntyy jatkuvasti uusia, joten Tahko Kids –etuja kannattaa seurata www.tahkokids.fi -sivuilta.

 

Lisätietoja

  • Karolina Huuhtanen, Tahkon tapahtumien kehityspäällikkö, puh. 0400 861 381
  • Pasi Martikainen, Tahkonrinteiden liiketoimintajohtaja puh. 040 7575 168

Liitetiedostot

Kuva: Kuopio-Tahko Markkinointi Oy


Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs