Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Lifestyle » Talouspyyhekuosilla halutaan välittää hyväntuulisuutta

Lotus Pehmopaperit

Talouspyyhekuosilla halutaan välittää hyväntuulisuutta

Tiedote.
Julkaistu: 05.05.2015 klo 15:35
Julkaisija: Lotus Pehmopaperit

Pienet arkiset ja itselle tärkeät asiat inspiroivat suomalaisia talouspyyhekuosien suunnittelussa  

Suomalaisten suunnittelemissa tuhansissa talouspyyhekuosiehdotuksissa heijastuivat sydäntä lähellä olevat asiat. Lotuksen järjestämän Tyhjän paperin haaste -suunnittelukilpailun tuomaristo valitsi kilpailuehdotuksien joukosta kymmenen suunnittelutyötä yleisöäänestykseen, jonka voittajakuosi painetaan syksyllä Lotus Emilia -talouspyyhkeeseen.

Arkea halutaan usein piristää pienillä, itselle tärkeillä asioilla. Lotuksen Tyhjän paperin haaste -suunnittelukilpailun finaaliäänestykseen yltäneet työt viestivät arjesta ja ihanista hetkistä.  Finaalikymmenikköön yltäneet työt ovat esillä netissä äänestyssivulla ja finaalitöitä voi käydä myös ihailemassa ja äänestämässä kuosigalleriassa, joka on avoinna Helsingin kauppakeskus Kampissa 7–9.5.

”Finaalitöiden joukosta löytyy sekä yllättävää lähestymistä että leikkimielisyyttä, ja vielä kauniisti toteutettuina kuvina. Vastaavanlaisia kuvioita ei varmasti ole aiemmin tullut vastaan kauppojen hyllyiltä.  Nyt on kansalaisten vuoro valita paras ja uskon kyllä, että kansa tietää mikä se näistä kymmenestä on”, kertoo kilpailun päätuomari, sisustusarkkitehti ja kuvanveistäjä Stefan Lindfors.

Voittajakuosi julkistetaan kesäkuun 1. päivä, ja uusi Lotus Emilia Design -voittajakuosi saapuu kauppoihin elokuussa 2015. Kuluttajat ympäri Suomen antoivat tuhansia ehdotuksia talouspyyhkeen uudeksi kuosiksi Lotuksen järjestämässä Tyhjän paperin haaste -suunnittelukilpailussa.

Suunnittelukilpailun tuomaristossa olivat mukana monialaiset ammattilaiset: Stefan Lindfors, Anne Kukkohovi, Henri Alén, suositun Uusi kuu -sisustus ja lifestyleblogin Emilia Ruuskanen sekä Lotuksen markkinointipäällikkö Heidi Toivola.

Tyhjän paperin haaste -suunnittelukilpailu käynnistyi tammikuussa. Kilpailun voittajan suunnittelema kuosi painetaan miljooniin talouspaperiarkkeihin. Lisäksi voittaja saa 1 000 euron arvoisen lahjakortin Finnish Design Shop -kauppaan. Kilpailun finaalitöitä voi äänestää 17.5. saakka osoitteessa: www.emiliadesign.fi. Lotus on järjestänyt suosittua Tyhjän paperin haaste -suunnittelukilpailua vuodesta 2012 lähtien. Kilpailun tarkoituksena on haastaa suomalaiset suunnittelemaan ja äänestämään Lotus Emilia Design -talouspyyhkeelle uusi kuosi. Viime vuonna kilpailun voitti Annika Hiltusen suunnittelema Mummot meni marjaan -kuosi.

Kilpailutyöt ovat esillä kilpailusivustolla osoitteessa www.emiliadesign.fi

Lisätiedot:                                            
Heidi Toivola, Markkinointipäällikkö
Oy SCA Hygiene Products Ab
p. 040 582 6580
heidi.toivola@sca.com 

Lisätiedot ja kuvat:
Susanna Nipuli
Hill and Knowlton Finland Oy
p. 040 775 5699
susanna.nipuli@hkstrategies.fi

Lotus
Lotus-tuotemerkki on pehmopapereiden markkinajohtaja Suomessa. Suomen markkinoiden laadukkaat Lotus-tuotteet valmistetaan pääasiassa Nokian tehtaalla, jolla on pitkät perinteet laadukkaan paperin tuotannossa. Kaikilla Suomessa valmistetuilla Lotus-tuotteilla on Pohjoismainen ympäristömerkki eli joutsenmerkki. Ympäristömerkki takaa, että Lotus-tuotteet täyttävät tarkoin määritellyt ympäristökriteerit.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs