Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Lifestyle » Taiteilija Pekka Jylhän taideteos loikkasi sisutustyynyihin

EMMA - Espoon modernin taiteen museo

Taiteilija Pekka Jylhän taideteos loikkasi sisutustyynyihin

Tiedote.
Julkaistu: 29.07.2014 klo 11:01
Julkaisija: EMMA - Espoon modernin taiteen museo

Espoon modernin taiteen museo EMMAssa esillä ollut Pekka Jylhän teos Vavisten ja kunnioittaen (2005) on suuren suosionsa ansiosta päätynyt sisustustyynyn kuvitukseksi. Kyseinen teos on yksi EMMAn historian suosituimmista teoksista yleisön keskuudessa.

Pekka Jylhän teos päätyi sisustuksen maailmaan ensimmäisen kerran jo toukokuussa 2014, kun uusiutuneen EMMA Shopin ja sen omien tuotteiden joukossa nähtiin Kotonadesignin magneettitaulu, joka oli niin ikään kuvitettu teoksesta tutulla jäniksellä. Dog Designin suunnittelema jänistyyny sopii niin lastenhuoneeseen kuin olohuoneeseenkin muita sohvatyynyjä piristämään.

Jänis on tuotu kankaaseen ympäristöä säästävällä mustesuihkutulostusmenetelmällä Printscorpionissa Aitoolla. Tyynyn ompelusta ja ompelun suunnittelusta on vastannut vainio.seitsonen Helsingin Vallilasta. Tyyny on konepestävä ja sen korkeus on 46 cm.

Jänistyyny on osa Espoon modernin taiteen museon EMMAn toukokuussa 2014 lanseeraamaa uniikkia omaa tuoteperhettä, joita on saatavilla museokauppa EMMA Shopissa sekä sen verkkokaupassa www.shop.emma.museum 

 

Lisätietoja:

Iisa Johansson, museokauppavastaava, EMMA Shop.
iisa.johansson@emma.museum p. 046 877 3028

Tuote- ja pressikuvat: http://kuvat.emma.museum/kuvat/Kuvia_EMMAsta-Photos_of_EMMA/EMMA-SHOP/

EMMA - Espoon modernin taiteen museo on Suomen suurin yksityinen taidemuseo. EMMAn näyttelytilat on jaettu Saastamoisen säätiön taidekokoelman sekä vaihtuvien näyttelyiden kesken. EMMAn kokoelma- ja näyttelytoiminta profiloituu kotimaiseen ja kansainväliseen modernismiin, nykytaiteeseen sekä designiin. EMMA sijaitsee Espoon Tapiolassa Näyttelykeskus WeeGeellä.

 

EMMA Shop sijaitsee näyttelykeskus WeeGeellä, Espoon Tapiolassa. EMMA Shopin toiminnan tavoitteena on antaa museokävijöille uusia näkökulmia museoiden näyttelysisältöihin ja syventää asiakkaiden museokokemusta ja palvella näin kävijöitä entistä paremmin. Jokainen ostos tukee EMMAn toimintaa. EMMA Shop on avoinna näyttelykeskus WeeGeen aukioloaikoina.

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs