Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Lifestyle » Syyssonaatti on Aarikan syksyn uusi korumallisto

Aarikka

Syyssonaatti on Aarikan syksyn uusi korumallisto

Tiedote.
Julkaistu: 18.05.2015 klo 08:30
Julkaisija: Aarikka

Syksy 2015 korumallisto on Syyssonaatti

Kun musiikki koskettaa, sen voi tuntea ja nähdä. Soinnut muuntuvat väreiksi ja muodoiksi Aarikan syyskorujen juhlavassa uutuusmallistossa, jonka inspiraationa ovat Jean Sibeliuksen ajattomat sävelet. Syyssonaatti-mallisto on harmoninen kokonaisuus äänen ja hiljaisuuden vuorottelua, herkkyyttä ja voimaa. Syksyn mallistoon juhlavuutta tuo hopean ja kullan hohto. Korut sopivat asusteeksi juhlaan, klassiseen pukeutumiseen sekä piristeeksi rennompaan tyyliin

Korumalliston ovat suunnitelleet Pauliina Aarikka, Saija Malila, Anni Pitkäjärvi, Marianne Siponmaa ja Tina Willström.

Kuulaan valkoinen Aallotar-kaulakoru jäljittelee veden pehmeää liikettä ja Fantasia-korussa erilaiset muodot ja materiaalit kohtaavat muodostaen vaikuttavan kokonaisuuden. Idylli-riipus viestii luonnonläheistä harmoniaa ja Metsälampi-korussa valo ja varjo leikittelevät kauniin symmetrisessä pantakorussa.

Myrsky-korussa on näyttävää muotoilua ja Pisarassa sadepisaroiden raikasta keveyttä. Tanssi-kaulakorussa kiehtoo puun ja metallin rytmitys ja Virta kuvastaa ajatusten ja sävelten virtaa.

Mallistossa jatkavat suosikkikorut; Kardemumma, Kuura, Oona, Suomi ja Vilkas, joista osa ovat uusissa väreissä.

Kaulakorujen lisäksi uusia malleja on tullut korva- ja rannekoruihin.

Aarikan korujen uniikki värjäysmenetelmä antaa niille ominaisen opaalimaisen, hopeanukkaisen hohteen. Jokainen koru on Suomessa käsin koottu. Puun kovuus on tärkeä osa kestävyyttä, joten kaikkiin Aarikan tuotteisiin on valittu vain parasta puuta. Koruissa käytetään puun lisäksi nikkelittömiä korumetalleja.

Tuotteet ovat Aarikka-myymälöissä, jälleenmyyjillä ja Aarikan verkkokaupassa viikolla 34.

Kuvauslainat ja lisätiedot: taiteellinen johtaja Pauliina Aarikka, puh. 050 336 6006, pauliina.aarikka@aarikka.com

Kuvapankki: http://www.aarikka.com/fi/jalleenmyyjille-ja-medialle/extranet

Käyttäjätunnus: press
Salasana: passi

Syvätyt tuotekuvat: maarit.riikonen@aarikka.com

Liitetiedostot

Aarikka Oy on vuonna 1954 perustettu suomalainen perheyritys. Aarikan ainutlaatuinen suomalainen muotoilu lainaa inspiraationsa luonnosta, ilosta ja pyöreistä muodoista. Korumalliston tuotteet valmistetaan yksittäin käsityönä Suomessa. Korujen päämateriaali on puu, joka Aarikan oman värjäysmenetelmän ansiosta saa kauniin silkkimäisen pinnan. Aarikan korumallisto edustaa kestävää kauneutta, jonka muotokieli ja laatu kestävät vuodesta toiseen.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs