Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Lifestyle » Suomi ylivoimainen agilityn Pohjoismaiden mestaruuskilpailuissa - kultaa kaikissa kokoluokissa

Suomen Agilityliitto ry

Suomi ylivoimainen agilityn Pohjoismaiden mestaruuskilpailuissa - kultaa kaikissa kokoluokissa

Tiedote.
Julkaistu: 20.08.2012 klo 00:18
Julkaisija: Suomen Agilityliitto ry

Agilityn Pohjoismaiden Mestaruuskilpailut kilpailtiin Oslossa Bjerken raviradalla 19.8.2012.

Suomalaiset agilitymaajoukkuekoirakot esittelivät murskaavaa ylivoimaansa muille Pohjoismaisille kisakumppaneille. Suomi kahmi kaikkien kokoluokkien yksilökilpailujen kirkkaimmat mitalit, eli kolme kultaa. Tämän lisäksi Suomeen saatiin pronssia medi- ja maksi-luokassa. Minien Pohjoismaiden mestari 2012 on Anu Rajaheimo ja shetlanninlammaskoira Riina, medien Pohjoismaiden mestari 2012 Kaisa Ylä-Tuuhonen ja kromfohrländer Hikka ja maksien Pohjoismaiden mestari 2012 Juha Orenius ja bordercollie Gaia. Medi-luokan pronssia ottivat Anna Ström ja shetlanninlammaskoira Ada ja maksi-luokan pronssia Janita Leinonen ja bordercollie Hitti.

Yksilökisojen lisäksi Suomen maksikoirakot olivat voitokkaita myös joukkuekisassa. Suomen kultamitalijoukkueessa kisasivat Pirjo Yli-Juuti ja Grim, Juha Orenius ja Gaia, Jouni Orenius ja Neela sekä Jaakko Suoknuuti ja Zen. Minien joukkue sai pronssia. Pronssijoukkueessa kisasivat Anu Rajaheimo ja Riina, Anni Komulainen ja Ralli, Carolina Pellikka ja Kerttu sekä Annika Pihlajasaari ja Wiima.

 

Lisätietoja ja valokuvat

Suomen Agilityliitto, viestinta@agilityliitto.fi

Kati Kollanen, 045 114 93 91

 

Liitteiden kuvissa:

-Anu Rajaheimo ja shetlanninlammaskoira Riina.

-Juha Orenius ja bordercollie Gaia.

-Kaisa Ylä-Tuuhonen ja krofohrländer Hikka.

-Suomen kultamitalikoirakot.

Kuvat: Jukka Pätynen, Koirakuvat.fi. Kuvia voi käyttää PM-kisauutisten kuvituksena. Kuvaajan nimi on mainittava. Kuvien käytöstä toivotaan ilmoitusta Agilityliiton tiedottajalle, viestinta@agilityliitto.fi. Jukka Pätyseltä on tilattavissa myös lisää kuvia: jukka.patynen@gmail.com.

 

 

Liitetiedostot

Agility on ihmisen ja koiran yhteistyöhön perustuva liikuntamuoto, joka sopii kaiken ikäisille ihmisille. Suomessa agilityn parissa liikkuu yli 10 000 ja maailmanlaajuisesti yli 100 000 harrastajaa. Suomen Agilityliitto SAGI on suomalaisten agilityä harrastavien yhdistysten muodostama liitto. Liiton pääasiallisena tarkoituksena on edistää ja kehittää agilityurheilua, -liikuntaa ja -harrastetoimintaa tavoitteenaan ihmisten fyysinen, psyykkinen ja sosiaalinen kehittäminen. Liiton perustana ovat liikunnan eettiset arvot ja urheilun reilun pelin periaatteet sekä tasa-arvon edistäminen. Toiminnan perustana on koirien fyysinen ja psyykkinen terveys, niiden yhteiskuntakelpoisuuden lisääminen ja hyvä kohtelu. SAGI on Suomen Kennelliitto – Finska Kennelklubben ry:n jäsen ja Suomen Liikunta ja Urheilu (SLU) ry:n tukijäsen.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs