Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Lifestyle » Suomessa vierailevan Sylvia Löhkenin uutuuskirja paljastaa; introverttikin voi menestyä

Into Kustannus

Suomessa vierailevan Sylvia Löhkenin uutuuskirja paljastaa; introverttikin voi menestyä

Tiedote.
Julkaistu: 26.09.2016 klo 14:39
Julkaisija: Into Kustannus

Saksalainen Sylvia Löhken kertoo uutuuskirjassaan Hiljaisissa on voimaa!, miten introvertti pärjää ekstroverttien maailmassa. Elämässä menestyvät tyypillisesti ne, jotka osaavat pitää eniten melua itsestään. Mutta 30–50 prosenttia ihmisistä on introvertteja, Suomessa kenties enemmän. Sylvia Löhken kertoo heille vapauttavan viestin: introverttikin voi menestyä, on vain tiedettävä omat vahvuutensa ja kehityskohtansa.

Kirja paljastaa lukijalle:

– kymmenen ydinvahvuutta ja miten hyödyntää niitä
– kymmenen suurinta estettä ja miten voittaa ne
– miten olla hyvä verkostoituja, neuvottelija, esiintyjä ja keskustelija.

Löhken kirjoittaa ihmiskunnan unohdetusta puolikkaasta, ”hiljaisten ihmisten” vähemmistöstä. Hän sanoo olevansa introvertti viestintäasiantuntija, joka tapaa mielellään ihmisiä, mutta tarvitsee vilkkaan päivän jälkeen yksinoloa. Löhkenin mukaan ilman omaa rauhaa introvertit muuttuvat ärtyisiksi ja uupuvat.

Kahdelletoista kielelle käännetty Hiljaisissa on voimaa! Miten introvertti pärjää ekstroverttien maailmassa? on kansainvälinen bestseller, jota on myyty 150 000 kappaletta. Kirja perustuu tuoreimpaan psykologiseen tutkimukseen ja on täynnä käytännönläheisiä, helposti toteutettavia neuvoja. Lingvistiikan tohtori Sylvia Löhken nimettiin vuoden puhujaksi 2012. Hän on kysytty esiintyjä ja introverttien valmentaja Euroopassa.

Sylvia Löhken vierailee Suomessa 1.10.-4.10. Hän esiintyy Turun kirjamessuilla su 2.10.  klo 13.10 Tieto B-hallissa, haastattelijana Roman Schatz  sekä Mitä on onnellisuus -paneelissa su 2.10. klo 12.10 Auditoriossa keskustelussa mukana myös Wilhelm Schmid: Tyyneydestä (Aula & Co) ja Tommi Melander: Onnellisuudesta (WSOY). Keskustelun vetää Roman Schatz. Löhken puhuu Turun kirjamessuilla myös toisesta, tänä vuonna ilmestyneestä kirjastaan Introt ja ekstrot Viisas elämä Oy:n messuosasolla lauantaina 1.10. klo 13-14.00

”Kolme viikkoa hiljaisen metsän keskellä on ennemminkin introvertin kuin ekstrovertin kesäloma.” – Sylvia Löhken

 Kuuluisia introvertteja: Woody Allen, Ingrid Bergman, Frédéric Chopin,  Angela Merkel, Bob Dylan, Clint Eastwood, Bill Gates, Barack Obama, Michelle Pfeiffer.

 

 

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt: ari.turunen@intokustannus.fi

puh. 0449891960

arvostelukappaleet@intokustannus.fi

 


Into sosiaalisessa mediassa:
>> Facebookissa
>> Twitterissä
>> Instagramissa
>> YouTubessa

 

 

*** *** ***

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs