Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Lifestyle » Suomalaisen Työn Liitto SuomiAreenassa 11.–15.7.2016

Suomalaisen Työn Liitto

Suomalaisen Työn Liitto SuomiAreenassa 11.–15.7.2016

Kutsu.
Julkaistu: 21.06.2016 klo 14:38
Julkaisija: Suomalaisen Työn Liitto

Mikä on suomalaisen työn tila juuri nyt? Millä eväillä rakennetaan uutta suomalaisen työn menestystarinaa? Olemme tutkineet suomalaisen työn tilaa ja haluamme kuulla myös sinun ajatuksesi. Tule keskustelemaan, innostumaan ja voittamaan palkintoja Suomalaisen Työn Liiton kontille Porin kauppatorille (nro: 8). Olet lämpimästi tervetullut myös keskustelutilaisuuksiimme:

Intohimoinen omistajuus – tarvitaanko sitä?
Eetunaukio, 11.7.2016 klo 17–18:15

Millainen omistajuus kehittää työelämää ja auttaa rakentamaan hyvinvointia? Suomalaisen omistajuuden eri näkökulmista ja sen yhteiskunnallisesta merkityksestä keskustelemassa: toimitusjohtaja Miika Lipiäinen, Kyrö Distillery Company, muusikko ja Yö-päällikkö Olli Lindholm, professori, toimitusjohtaja Iiro Jussila, Pellervon taloustutkimus PTT, puheenjohtaja Teresa Kemppi-Vasama, Suomalaisen Työn Liitto ja Kemppi Oy, ja toimitusjohtaja Anu Vauhkonen, Aarikka Oy. Moderaattorina toimii päätoimittaja Jouni Kemppainen, Maaseudun Tulevaisuus.

Yhteistyössä: Perheyritysten liitto, SOK, MTK ja Teosto

Palvelukseen halutaan: Supertyöntekijä
Antinkatu 5, 12.7.2016 klo 11:45–13

Millainen on tulevaisuuden supertyöntekijä tai supertyönantaja? Vastaavatko työnantajien ja työntekijöiden toiveet ja odotukset toisiaan? Supertyöntekijöistä, supertyönantajista sekä tämän päivän ja tulevaisuuden työstä keskustelemassa: toimitusjohtaja Mikael Jungner, Kreab Oy, puheenjohtaja Teresa Kemppi-Vasama, Suomalaisen Työn Liitto ja Kemppi Oy, toimitusjohtaja Tuomas Mikkonen, Barona Technologies Oy ja professori Anne Stenros, Aalto-yliopisto. Juontajana toimii tietokirjailija ja muutosvalmentaja Maaretta Tukiainen.

Ennen keskustelutilaisuutta Torivartissa 12.7. klo 11: Hyvänmielenosoitus suomalaisen työn puolesta

Kuulemme myös Suomalaisen Työn Liiton työn muutokseen liittyviä tuoreita tutkimustuloksia työntekijöiden ja työnantajien arvoista ja asenteista.

Tule kuulemaan, oivaltamaan ja innostumaan sekä osallistu keskusteluun somessa!
#suomalainentyo #suomiareena #supertyöntekijä #omistajuus

Lämpimästi tervetuloa!

Tero Lausala
toimitusjohtaja
ja Suomalaisen Työn Liiton väki

Suomalaisen Työn Liitto on asiantuntijaorganisaatio, jonka tehtävänä on edistää suomalaisen työn arvostusta ja menestystä. Liitto hallinnoi suomalaisesta työstä kertovia merkkejä ja verkkopalveluita, tutkii suomalaisen työn nykytilaa ja tulevaisuutta. Liitolla on yli 2800 yritys- ja yhteisöjäsentä.

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs