Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Lifestyle » Suomalainen puurokirja ilmstyy viikolla 34

Minerva Kustannus Oy

Suomalainen puurokirja ilmstyy viikolla 34

Tiedote.
Julkaistu: 12.08.2015 klo 09:36
Julkaisija: Minerva Kustannus Oy

Tiia Koskimies: Suomalainen puurokirja

Puuro tekee kaikille hyvää, se täyttää vatsan pitkäksi aikaa, ravitsee, hoitaa ja auttaa ruoansulatusta. Se on helppotekoista ja edullista. Yhdessä kattilassa hautuu kokonainen ateria suurellekin porukalle. Puuro on myös loistavaa laihdutusruokaa!

Suomalaisessa puurokirjassa on kaikkien perinteisten suomalaisten puurojen perusohjeet jouluisesta riisipuurosta, kaurapuuroon ja imelletystä ruispuolukkapuurosta haudutettuun ohrauunipuuroon.

Muuntelemalla peruspuuroja ja tarjoamalla niiden kanssa herkullisia lisäkkeitä saadaan annoksiin lisää makua ja vaihtelua.

Kotimaisten viljojen lisäksi kirjan puuro-ohjeita on kehitelty gluteenittomista superviljoista, esimerkiksi kvinoasta, hirssistä, tattarista, speltistä, amarantista ja tummasta riisistä. Niissä on runsaasti kuituja, kivennäis- ja hivenaineita sekä proteiinia.

Kirjassa on myös helppotekoisia ja trendikkäitä tuorepuuro-ohjeita. Erilaisista kuivatuista hedelmistä, siemenistä, pähkinöistä, kotimaisista marjoista, hedelmistä saa aamuksi ja välipalaksi itselleen varsinaisen terveyspommin. Puurolautaselliseen voi halutessaan sisällyttää vaikka kaikki päivän aikana tarvittavat ravintoaineet.

Tiia Koskimies: Suomalainen puurokirja 

ISBN /EAN 978-952-312-178-2
Luokka 68.2
Sidottu, nelivärinen
142 s.
Ilmestyy viikolla 34/2015 

Tiia Koskimies on helsinkiläinen vapaa toimittaja, joka on toiminut mm. tv-käsikirjoittajana ja ohjaajana MTV3:n ruokaohjelmasarjassa Bon Appétit. Nykyään hän toimittaa, tuottaa, kuvaa ja kirjoittaa keittokirjoja sekä kirjoittaa Umami.fi-ruokablogia. Häneltä on aiemmin ilmestynyt mm. useita suositun Bon appétit -sarjan kirjoja, Makumatka saaristoon, Pohjoisen herkut, Syystunnelmia ja joulun odotusta, Venekokin käsikirja sekä Suomalainen smoothiekirja.

 

Liitetiedostot

Arvostelukappaleet:
Merja Varon| 050-5474747 | merja.varon@minervakustannus.fi
Jorma Mahlanen | 044-5678072 | jorma.mahlanen@minervakustannus.fi

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs