Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Lifestyle » Starbucks Uusi tapa nauttia –liike kesällä 2015!

Pilgrim Oy

Starbucks Uusi tapa nauttia –liike kesällä 2015!

Tiedote.
Julkaistu: 02.06.2015 klo 16:37
Julkaisija: Pilgrim Oy

Ravistele arkirutiinit uudestaan iloisemmiksi sekä energisemmiksi! 30min kerrallaan! 

Starbucksin Uusi tapa nauttia –liike starttaa 4. – 11.6. Liikkeen ideana on luoda muutosta 30min päivässä tekemällä asioita toisin. Irrottautumalla rutiineista jollain täysin uudella tavalla. Miten elämä voi muuttua näiden seitsemän päivän aikana? Arkirutiineista irrottautumisella on tutkitusti oman hyvinvoinnin kannalta merkittävä vaikutus.

Uusi tapa nauttia –liike on yhteensä kolme tempausta kesän aikana. Ensimmäinen tempaus on viikon kestävä 4. – 11.6., toinen on viikonloppu 3. – 5.7. ja viimeinen 14.8., päivä elokuussa kun palataan takaisin lomilta. Ota kuva itsestäsi ja liitä se Instagramiin, Facebookiin, Pinterestiin tai Twitteriin yhdessä Starbucks Discoveries Cappuccino juoman kanssa. Lisää mukaan hashtag #starbucksdiscoveries. 

 

4. – 11.6. Uusi tapa nauttia –liikkeen päiväteemat

 

1. Etsi kauneutta ympäriltäsi ja uppoudu siihen 30min ajan.

2. Kirjoita lista asioista, joita rakastat. Kirjoita 30min ja tunnustele miltä se tuntuu. Lopuksi lue kirjoittamasi ääneen.

3. Tee jotain liikunnallista 30min keskellä päivää.

4. Tanssi kadulla, puistossa, parkkipaikalla… pelleile 30min! Irrottelu tekee iloiseksi.

5. Tapaa ystäväsi ja kehu häntä 15min ajan. Pyydä sen jälkeen häntä kehumaan sinua 15min ajan. Pohdi miten kehuminen vaikuttaa sinuun ja ystävääsi.

6. Ota esiin värikyniä ja paperia. Piirrä unelmasi 30min aikana.

7. Makaa nurmikolla ja laske kuinka paljon pilviä taivaalla näkyy. Mieti miten viimeiset päivät ovat vaikuttaneet elämääsi. 30min ajan.

 

Starbucks haluaa rikkoa rutiineja

Laadukkaiden käsintehtyjen Starbucks –kahvilajuomien rinnalle ovat tulleet uudet kylmäkahvit, jonka voi nauttia vaikka matkalla mökille, saunan jälkeen tai ystävien kanssa piknikillä.  ”Uskomme, että uusi kylmänä nautittava cappuccino saa jopa vannoutuneet kuuman kahvin ystävät muuttamaan mielensä kahvin juomisen suhteen. Hieno uusi tapa nauttia kahvista,” sanoo Patrik Lundell, Starbucks Channel Development, Starbucksilta.

Starbucks Discoveries kylmӓkahvit löytyvät vähittäismyymälöiden ja hyvin varusteltujen kioskien kylmähyllyistä kautta maan. Uuden Starbucks Discoveries Cappuccinon pääsee siis testaamaan tänä kesänä ympäri Suomen. Kylmäkahvimaut: Seattle Latte, Caramel Macchiato, Chocolate Mocha, Cappuccino - UUTUUS

 

Lisätiedot:

Sanna Mämmi

Viestintäkonsultti, Pilgrim Oy

Sanna.mammi@pilgrim.fi , 040-7275232

Liitetiedostot

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs