Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Lifestyle » Sokoksen We Care Icon -kosmetiikkasarja laajenee!

Sokos

Sokoksen We Care Icon -kosmetiikkasarja laajenee!

Tiedote.
Julkaistu: 31.08.2011 klo 11:12
Julkaisija: Sokos

Uutta ihonhoitoon – We Care Icon -sarja laajenee!

Sokoksen ja Emotionin oma kosmetiikkamerkki We Care Icon laajentaa valikoimaansa ihonhoitotuotteisiin. Vastuullisuudesta, laadusta ja houkuttelevista hinnoista tunnettu kosmetiikkasarja esiteltiin ensi kerran keväällä 2010. Vaativalle, luontoa ja luonnollisuutta arvostavalle naiselle sarja tarjoaa kattavasti ihoa helliviä kauneudenhoidon tuotteita. Jatkuvasti uusiutuva sarja täydentyy uusimpien trendien mukaisilla tuotteilla ja värisävyillä. Sarja onkin löytänyt tiensä jo monen suosikkisarjaksi.

Alkukesästä 2011 valikoimiin tulivat herkän tuoksuiset ja ihoa hemmottelevat, luonnonmukaisia raaka-aineita runsaasti sisältävät vartalonhoitotuotteet. Nyt syksyllä uutuutena on saatavana myös We Care Icon -kasvojenhoitotuotteet eri ihotyypeille. Hellävaraiset, laadukkaat, myös luonnon aktiiviaineita sisältävät kasvojenhoitotuotteet puhdistavat, kosteuttavat ja hoitavat ihoa sen omien tarpeiden mukaan. Sekä vartalon- että kasvojenhoitotuotteissa luonnonraaka-aineita on keskimäärin 96 %.

15 uuden kasvojenhoitotuotteen valikoimasta löytyvät linjat Perfect Moisture, Matt Moisture ja Deep Moisture:
Perfect Moisture Normaalille iholle. Sisältää ruusu-uutetta ja aprikoosiöljyä, jotka kosteuttavat ihoa pitkäkestoisesti.
Matt Moisture Sisältää green tea -uutetta, ksylitolia ja betaiinia, jotka virkistävät ihoa ja hillitsevät kiiltoa. Rasvoittuvalle ja sekaiholle. Auttaa palauttamaan ihon normaalin kosteustasapainon.
Deep Moisture Kuivalle, herkälle ja stressaantuneelle iholle. Sisältää luomukamomillaa ja auringonkukkaöljyä, jotka syväkosteuttavat ja rauhoittavat ihoa.

Kaikki We Care Icon -sarjan värikosmetiikka- ja ihonhoitotuotteet ovat parabeenittomia, eivätkä ne sisällä allergisoiviksi tunnettuja hajustekomponentteja, mineraaliöljyjä tai eläinperäisiä raaka-aineita. Kaikille tuotteille teetetään myös ihoärsytystestit, joilla varmistutaan että ne sopivat myös herkälle iholle. Pakkaukset ovat kevyitä, niissä hyödynnetään kierrätettyä muovia ja ekologisuus onkin yksi sarjan tunnusmerkeistä.

Jokaisesta myydystä We Care Icon -tuotteesta Sokos ja Emotion lahjoittavat 5 senttiä Itämeren suojeluun, WWF:n Operaatio Merenneito -projektiin. Mukana on jo 201 tuotetta. We Care Icon -sarjan tunnistaa valloittavan kauniista luontoaiheisista kuvituksista ja raikkaista naisfiguureista, jotka koristavat sarjan pakkauksia ja myymäläsomistuksia. Persoonallisten kuvitusten takana on vuoden 2011 nuoreksi muotoilijaksi valittu kuvittaja Laura Laine. Laineen naiset ovat tuttuja myös maailman muoti-lehtien sivuilta.

Lisätietoja:
Minna Bask, valikoimapäällikkö, SOK Käyttötavarakaupan ketjuohjaus, Sokos-ketju, puh. 050 531 9516, minna.bask@sokos.fi 

Salla Kuula, markkinointisuunnittelija, SOK Käyttötavarakaupan ketjuohjaus, Sokos- ja Emotion-ketju, puh. 010768 1063, salla.kuula@sokos.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs