Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Lifestyle » SodaStreamin juomavalikoima uudistuu

SodaStream

SodaStreamin juomavalikoima uudistuu

Tiedote.
Julkaistu: 06.10.2015 klo 09:00
Julkaisija: SodaStream

Sekä juomavalikoiman pakkaukset että juomamaut saavat uudet linjat tämän syksyn aikana.

SodaStreamin juomavalikoima uudistuu syksyn aikana kokonaan. Samalla juomat saavat uudet, entistä raikkaammat ja selkeämmät pakkaukset.  

– Uudistimme juomavalikoimaamme kuluttajien toiveiden mukaisesti. Uutuuksista esimerkiksi Pineapple Grapefruit, Strawberry Watermelon ja Lime ovat kaikki makuja, joita kuluttajat ovat useasti toivoneet valikoimiimme. Lisäksi juomiemme pakkauksia pienennettiin käytössä toimivampaan muotoon, kertoo SodaStream Suomen maajohtaja Thea Forstén.

Uudistuksen myötä SodaStreamin valikoima selkeytyy kolmeen tuoteryhmään.

Hedelmäsokerilla makeutettu Free-sarja sisältää vain luontaisia aromeja eikä siihen ole lisätty säilöntäaineita tai keinotekoisia väriaineita. Sokeriton ja kaloriton Zeros-sarja on makeutettu stevialla ja muilla makeutusaineilla, lisäksi virvoitusjuomiin on lisätty C-, D3-, E- ja B6-vitamiinia sekä niasiinia. Classics-sarjan virvoitusjuomat ovat saatavilla sekä sokerilla ja makeutusaineella makeutettuina että sokerittomina. 

Uusista Free- ja Zeros-pulloista riittää makua noin 9 litraan valmista juomaa, ja Classics-pulloista valmistuu noin 7 litraa raikasta juotavaa.

– Aikaisempi 12 litran riittävyys oli monelle liikaa – makuja halutaan vaihdella ja joskus juodaan mieluummin ihan vain hiilihapotettua vettä. Pienemmän pullon myötä makuja voi pitää kaapissa useampia, eivätkä ne ehdi vanhentua, Forstén jatkaa. 

Uudenlaiset illallisjuomat ilahduttavat aterioilla 

Loppusyksystä SodaStreamin tuotevalikoima täydentyy myös Sparkling Gourmet -juomamallistolla, joka vastaa etenkin alkoholittomien juomavaihtoehtojen jatkuvasti kasvavaan kysyntään. Juomamallisto koostuu 12 erilaisesta juomasta, jotka jakautuvat kolmeen eri kategoriaan: kukkiin, yrtteihin ja hedelmiin. Juomien maku muuttuu ja mukautuu nautittavan ruuan perusteella, joten juomamallistosta löytyy sopiva makupari niin alku-, pää- ja jälkiruoille. 

Virvoitusjuomien ja hiilihapotetun veden valmistaminen SodaStreamilla on edullisempi ja ympäristöystävällisempi vaihtoehto kuin pullotettujen juomien ostaminen kaupasta. 

– Myös arki helpottuu, kun tyhjiä pulloja ei tarvitse säilyttää keittiön kaapissa seuraavaa kauppareissua odotellen. Mikä parasta, kotona on aina saatavilla tuoretta ja juuri sellaista juomaa kuin itse haluaa – maailman parhaimmasta hanavedestä, Forstén kertoo.

Tuotetiedot:

SodaStream Zeros, 4 makuvaihtoehtoa, 440 ml pullo, 7,99 €

Uutuusmaut: Strawberry Watermelon (saatavilla viikolla 45), Pineapple Grapefruit, Lime

Juomavalikoiman muut tuotteet: Pink Grapefruit

Yhdestä pullosta valmistaa noin 9 litraa valmista juomaa.

SodaStream Free, 11, makuvaihtoehtoa, 440 ml pullo, 7,99 €

Uutuudet: Pink Lemonade 

Juomavalikoiman muut tuotteet: Free Berry Mix, Free Red Apple, Free Raspberry, Free Pink Grapefruit, Free Pear, Free Passion Mango, Free Cranberry Raspberry, Free Cloudy Lemonade, Free Apple Peach, Free Strawberry 

Yhdestä pullosta valmistaa noin 9 litraa valmista juomaa. 

SodaStream Classics, 11 makuvaihtoehtoa, 440 ml pullo, 7,99 €

Classics Cola, Classics Orange Sugar Free, Classics Cola Sugar Free, Classics Orange, Classics Lemon Lime, Classics Lemon Lime Sugar Free, Classics Energy, Classics Energy Sugar Free, Classics Dr Pete, Classics Ginger Ale, Classics Tonic

Yhdestä pullosta valmistaa noin 7 litraa valmista juomaa.

Sparkling Gourmet -lajitelmapakkaus, 6,90 € 

Hedelmät: 1 x yuzu-mandariini, 1 x vihreä omena-kurkku, 1 x tyrni, 1 x mustaherukka-lime  

Yrtit: 1 x lime-basilika, 1 x laakerinlehti-kirsikka, 1 x vihreä omena-korianteri, 1 x shiso-yuzu

Kukat: 1 x hibiskus-ruusu-passion, 1 x kiinanruusu-karhunvatukka, 1 x ruusu-litsi-vadelma, 1 x vanilja-sitruuna 

1 pakkaus sisältää 4 kpl juomakapselia. Yhdestä juomakapselista valmistuu 1 litra valmista juomaa.

 

Kuvat ja tuotepyynnöt:
Niina Tolvanen, Viestintätoimisto Drum, niina.tolvanen@drum.fi, p. 050 409 2177  

Liitetiedostot

SodaStream on 45 maassa toimiva virvoitusjuoma-alan yritys, joka valmistaa ja markkinoi hiilihapotuslaitteita, hiilidioksidia ja virvoitusjuomien valmistamiseen tarkoitettuja virvoitusjuoma- sekä makuvesitiivisteitä. SodaStream on alansa globaali markkinajohtaja. Hiilihapotuslaitteita on yli 500 000 suomalaisessa kotitaloudessa ja Suomessa SodaStreamilla on noin 1200 jälleenmyyjää. Yhtiön osake on noteerattu New Yorkin pörssissä. 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs