Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Lifestyle » Skimm.tv tarjoaa räätälöidyn, henkilökohtaisen tv-oppaan Internetissä

Skimm.tv tarjoaa räätälöidyn, henkilökohtaisen tv-oppaan Internetissä

Tiedote.
Julkaistu: 27.12.2010 klo 15:27
Julkaisija: Osumus Recommendations Oy

Tiedotusvälineille 27.12.2010

Skimm.tv tarjoaa räätälöidyn, henkilökohtaisen tv-oppaan Internetissä

Osumus Recommendations avaa Suomessa uudenlaisen tv-oppaan. Skimm.tv on palvelu, joka oppii käyttäjänsä ohjelmamieltymykset ja osaa käytön myötä muistuttaa ohjelmien lähetysajoista ja suositella uusia, käyttäjää todennäköisimmin kiinnostavia tv-ohjelmia. Päivittäinen ohjelmatietojen tarkistaminen nopeutuu kun palvelu jättää näkyviin vain sopivimmat ohjelmat.

Maksuton Skimm.tv yhdistää kaikkien kanavien – niin maksuttomien peruskanavien kuin suosituimpien maksukanavienkin – tarjonnan yhteen paikkaan. Skimm.tv kokoaa samaan palveluun myös eri kanavien nettitelevisioiden tarjonnan.

”Kuluttajien saatavilla oleva ohjelmavalikoima on viime vuosina lisääntynyt merkittävästi. Netti-tv on laajentanut heti katsottavissa olevan maksuttoman tv-tarjonnan yli satakertaiseksi ja odotamme valikoiman kasvavan edelleen niin kotimaisten kuin kansainvälistenkin mediayhtiöiden laajentaessa toimintaansa”, Osumus Recommendationsin toimitusjohtaja Jukka-Pekka Salmenkaita kertoo.

”Netti-tv:t sijaitsevat kuitenkin erillään kanavien omilla verkkosivuilla, samoin kuin niiden ohjelmisto- ja arkistotiedot. Skimm.tv:n netti-tv-sivulle on selkeä markkinarako: ensimmäistä kertaa katsojan on mahdollista löytää myös nettikanavien tarjonta selkeästi ryhmiteltynä yhdestä ja samasta paikasta”, hän jatkaa.

Skimm.tv-palvelun taustalla on suositusmoottori, joka yhdistää koneoppimisen ja sosiaalisen suodatuksen menetelmiä. Tunnetuimpia koneoppimisen soveltajia ovat amerikkalaiset Amazon ja Netflix.

Skimm.tv on haluttu pitää mahdollisimman helppokäyttöisenä: käyttäjä merkitsee ohjelmia kiinnostaviksi tai yhdentekeviksi, jolloin palvelu käytön myötä oppii, minkälaisia ohjelmia käyttäjä katsoo mielellään ja tarjoaa katsottaviksi samantyyppisiä uusia ohjelmia. Käyttäjä saa ohjelmasuositukset halutessaan myös suoraan sähköpostiinsa.

”Haluamme palvella ennen kaikkea kriittisiä televisionkatsojia. Niitä, jotka eivät pidä televisiota aina auki tai jotka eivät muista tai ehdi selata tv-ohjelmatietoja lehdistä saati pitää mielessä, mihin kellonaikaan ja miltä kanavalta suosikkiohjelma tulee. Skimm.tv:n avulla katsojan ei tarvitse enää käydä läpi kaikkia kanavia löytääkseen jotain itseä kiinnostavaa”, Osumus Recommendationsin tuotekokemuksesta vastaava Risto Helkiö sanoo.

Lisätietoja:

Osumus Recommendations
Jukka-Pekka Salmenkaita
p. 045 265 4321
jukka-pekka.salmenkaita (at) osumus.com

Risto Helkiö, Chief Product Officer
p. 0400 415 249
risto.helkio (at) osumus.com

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs