Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Lifestyle » Sisustustapahtuma Stockmannilla – Sinua varten

Stockmann Oyj Abp

Sisustustapahtuma Stockmannilla – Sinua varten

Kutsu.
Julkaistu: 03.02.2015 klo 09:00
Julkaisija: Stockmann Oyj Abp

Sinua Varten, För Dig

Helmikuu inspiroi kodin sisustamiseen! Me Stockmannilla haluamme tarjota sinulle asiantuntevaa apua, ideoita ja välineet kodin uuden ilmeen loihtimiseen. Anna kotisi kukoistaa!

Helsingin keskustan tavaratalossa ja Tampereella vietetään ensi viikonloppuna sisustusviikonloppua. Silloin estradille nousevat niin kodin omien merkkien suunnittelijamme, kuin myös joukko tunnettujen kotimaisten merkkien suunnittelijoita. Mukana on asiantuntijoita esimerkiksi Artekilta, Balmuirilta ja Marimekolta. Luvassa on kevään trendien ja värien esittelyä, tarinoita tuotteiden ja kuosien takaa sekä runsaasti ideoita sisustamiseen! Keskustelua juontaa TV:stäkin tuttu sisustusekspertti Hanna Sumari. Kanta-asiakkaamme saavat tapahtumaviikonlopun aikana –20 % kodin omista merkeistä. Etu on voimassa 6.–8.2. kaikissa Stockmann-tavarataloissa ja stockmann.com-verkkokaupassa.

Sisustustapahtumat:

  • Tampereella, 3. krs, perjantaina 6.2. klo 11 ja 17
  • Helsingin keskustan tavaratalossa, lauantaina 7.2. klo 11 (5. krs) ja 14 (4. ja 5. krs) 

Helmikuussa valokeilassa ovat myös osaava ja iloinen henkilökuntamme sekä monipuoliset Stockmannin palvelut. Tiesitkö, että Helsingin keskustan Stockmannilla sinua palvelee ammattitaitoinen sisustussuunnittelijamme? Entä oletko jo tutustunut pukeutumispalveluumme? Haluaisitko saada ostokset kuljetettuna suoraan kotiovellesi? Lue lisää palveluistamme: https://stockmann.com/fi/CustomerService/Palvelut.

Kahvi & suklaa -tori Helsingin keskustan Stockmannilla

Helsingin keskustan Stockmann Herkussa on 5.–7.2. Kahvi & suklaa -tori, jossa on mahdollisuus maistaa yli 20 erilaista kahvia, suklaata unohtamatta! Paikalla ovat kaikki alan huippu baristat, paahtajat ja kahvilaitteet.

 

Lisätiedot:
Pirjo Hästbacka
PR ja Events Specialist
050 3568359, pirjo.hastbacka@stockmann.com

Tietoa tapahtumistamme: https://stockmann.com/fi/CustomerService/Tavaratalot-SinuaVarten
Kuvat ja videot: https://www.flickr.com/photos/stockmanngroup

Liitetiedostot

 

Osallistu helmikuussa kilpailuumme valitsemalla suosikkisi tulevan syksyn Casa Stockmann -tekstiilien valikoimasta täällä.
Seuraa ajankohtaisia sisustusvinkkejä Stockmann Instagramissa @stockmannofficial
#stockasinuavarten #stockafördig #stockmann

 

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs