Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Lifestyle » Silver Shark BR - luokassaan Euroopan kolmanneksi paras vene.

Oy Otto Brandt Ab

Silver Shark BR - luokassaan Euroopan kolmanneksi paras vene.

Tiedote.
Julkaistu: 18.12.2015 klo 10:15
Julkaisija: Oy Otto Brandt Ab

shark_br_580

Vuoden parhaat veneet Euroopan markkinoilla on jälleen valittu. Best of Boats Awards voittajat julkistettiin 26. marraskuuta Berliinin Boat & Fun -messuilla. Ainoana suomalaisvalmisteisena veneenä finaaliin yltänyt Silver Shark BR 580 valittiin kolmanneksi sarjassa Best for Beginners. Kilpailussa paremmuusjärjestykseen rankattiin yli 260 ammattitoimittajien ympäri Eurooppaa testaamaa moottorivenettä. Veneet oli jaettu kilpailussa neljään eri kategoriaan.

Tuomaristo kiinnitti erityistä huomiota Silver Shark BR:n erinomaiseen hinta/laatusuhteeseen sekä käytön helppouteen. Silver Sharkia pidettiin ennen kaikkea turvallisena, helposti ohjattavana ja käsiteltävänä, helposti kuljetettavana sekä taloudellisena käyttää ja omistaa. Erityistä kiitosta saivat veneen avarat ja monikäyttöiset sisätilat. 

Ainutlaatuisella AluFibre™ -rakenteella valmistettu Silver Shark BR 580 –alumiinivene tehdään alusta loppuun saakka TerhiTecin tehtaalla Ähtärissä. Tämä oli jo toinen perättäinen vuosi, jolloin ähtäriläiset saivat oman veneensä tämän arvostetun venealan kilpailun finaaliin. Tänä vuonna Silver oli myös kilpailun ainoa suomalaisvalmisteinen edustaja finaalissa.

Lisätietoja antaa:

Vientipäällikkö Christoffer Wallgren, Oy Brandt Ab (christoffer.wallgren@brandt.fi / 040 705 4843)
Markkinointiassistentti Annina Nygård, Oy Brandt Ab (annina.nygard@brandt.fi / 040 553 6064)
ww.silverboats.fi • www.bestofboats.com

 

 

Shark BR 580 lyhyesti:

 

Kauden 2015 uutuuden suunnittelussa on kiinnitetty erityistä huomiota muotoiluun, ajo-ominaisuuksiin, käytännöllisyyteen sekä hiljaiseen kulkuun. Veneen uudessa pohjaratkaisussa pulpetit on siirretty eteenpäin, ja näin jokapäiväisen käytön kannalta tärkeää taka-avotilaa on saatu kasvatettua jopa neljänneksellä. 

Säilytystiloja on aiempaa enemmän, ja sekä kuljettajan että matkustajien jalkatilat ja ovat kasvaneet merkittävästi. Veneen materiaalivalinnoissa ja yksityiskohtien suunnittelussa on huomioitu käytännöllisyys, kuitenkin näyttävä muotoilu mielessä pitäen. Veneessä on lasinen tuulilasi joka mahdollistaa tuulilasinpyyhkimen, sekä molemmilla puolilla moottoria olevat uimatasot, jotka helpottavat veneeseen kulkemista. 

Shark BR 580 myydään Suomessa yhdessä hiljaisen mutta tehokkaan Honda-perämoottorin kanssa. Luottamuksesta erinomaisiin tuotteisiin myönnämme kaikille Silver & Honda –venepaketeille 5 vuoden kuluttajatakuun.

Lisätietoa mallista sekä tekniset tiedot www.silverboats.fi/mallisto/for-fun/shark-br-580 

Oy Brandt Ab tuo maahan Honda-moottoripyöriä, -perämoottoreita, -mönkijöitä, -puutarhakoneita, -generaattoreita, -vesipumppuja, -lumilinkoja ja -paikallismoottoreita, Yanmar-meridieselmoottoreita, -perävetolaitteita ja -teollisuusmoottoreita, Arai-kypäriä, Ligier- ja Due-mopoautoja sekä Torqeedo-sähköperämoottoreita.

Oy Brandt Ab on osa vuonna 1905 perustettua Otto Brandt -konsernia, johon kuuluvat Oy Brandt Ab, TerhiTec Oy (Terhi- ja Silver-veneet), Polaris-maahantuoja Brandt-Polaris Oy sekä Suomen suurin vene-, moottoripyörä- ja mönkijätalo Bike & Boat World Oy.

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs