Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Lifestyle » Silmälasimallikisan finaalissa kymmenen upeaa persoonaa kautta maan

Silmälasimallikisan finaalissa kymmenen upeaa persoonaa kautta maan

Tiedote.
Julkaistu: 04.10.2012 klo 10:15
Julkaisija: Specsavers

Suomen sähäkimmän silmälasimallin valitsee tyylin ammattilaisista koottu nimekäs tuomaristo

Optikkoketju Specsaversin viidettä kertaa järjestämän Suomen sähäkin silmälasimalli -kilpailun finalistit on valittu. Hakemuksia tuli yli 500 ja finaaliin pääsi kymmenen persoonallista ja näyttävää mallikandidaattia, mukana myös kaksi miestä. Kilpailun voittaja selviää 19. lokakuuta Helsingin Muotimessuilla järjestettävässä Suomen finaalissa. Suomen sähäkimmän silmälasimallin valitsevat tänä vuonna suomalaisen muotimaailman suunnannäyttäjät Janina Fry, Anne Kukkohovi, Katri Niskanen, Arman Alizad, Pirkko Mannola ja Marita Hakala.

Specsaversin silmälasimallikisa on maailman ainoa mallikilpailu, jossa kannustetaan käyttämään silmälaseja tyylikeinona ja innostetaan kantamaan pokia rohkeasti. Ulkonäön ohella valttia on persoonallisuus, sanavalmius sekä ennen kaikkea positiivinen asenne. Suomen kilpailun voittaja matkustaa palkintomatkalle Lontooseen kisaamaan Pohjoismaiden sähäkimmän silmälasimallin tittelistä sekä huippumalli Helena Christensenin New Yorkissa kuvaamista mallikansiokuvauksista.

Finaaliin tiensä selvitti kymmenen lupaavaa mallia. Mukana ovat Amanda Essén Paraisilta, Riina Kuntsi Tampereelta, Saara Janhila Kajaanista, Minna Mäenpää Seinäjoelta, Casimir Collin Helsingistä, Jasmin Majander Porvoosta, Mikko Reijonen Joensuusta, Emma Heilmann Lappeenrannasta ja Julia Ranta sekä Meri-Tuuli Laakso Kouvolasta.

Muotimaailman huiput tuomaristossa

Muotimessujen catwalkille nousevaa finalistikymmenikköä tuomaroi kuusi tyylin ja muodin piinkovaa ammattilaista: mallimaailman monitoiminainen Janina Fry, legendaarinen Pirkko Mannola, Suomen huippumalli haussa -ohjelmasta tuttu Anne Kukkohovi, vaatesuunnittelija Katri Niskanen, tv-kasvo ja tyylitaituri Arman Alizad sekä mallitoimisto Portfoliota luotsaava Marita Hakala. Kilpailun juontaa charmikas toimittaja Jaakko Selin. Finalistien tyyleistä vastaa huippustylisti Teri Niitti, joka valitsee jokaiselle kilpailijalle kaksi eri lookia – jotka tietysti kruunataan silmälaseilla.

- Finaalista on tulossa kovatasoinen ja jokainen upeista finalisteistamme saa loistaa Muotimessujen catwalkilla. Mukaan haki näyttäviä persoonia ympäri maata, joten tuomareille on tiedossa vaativa tehtävä, kertoo Marita Hakala.

Voittajaa odottavat suurenmoiset palkinnot: sopimus mallitoimisto Portfolion kanssa, silmälasilahjakortti ja matka Lontoossa 2.11.2012 järjestettävään Nordic Spectacle Wearer of the Year -tapahtumaan. Pohjoismaiden sähäkin silmälasimalli 2012 valitaan Lontoossa järjestettävien kuvausten perusteella ja hänet lennätetään New Yorkiin mallikansiokuvauksiin, joissa valokuvaajana toimii huippumallinakin tunnetuksi tullut Helena Christensen.

Suomen sähäkin silmälasimalli -kilpailun yhteistyökumppaneina nähdään kattava joukko trendikkäitä muoti- ja kauneusalan brändejä, kuten Jack&Jones, Oriflame, Remington ja Vero Moda.

Lisätietoja:
Viestintäjohtaja Marjo Halonen, Specsavers Finland, 050 598 7046, marjo.halonen@specsavers.com
Viestintätoimisto Miltton, Elina Lehmusto, 040 5696 043, elina.lehmusto@miltton.fi

Finalistien haastattelu- ja kuvapyynnöt:
Viestintätoimisto Miltton, Elina Lehmusto, 040 5696 043, elina.lehmusto@miltton.fi  

Liitetiedostot

Specsavers Spectacle Wearer of the Year -kilpailu järjestetään tänä vuonna yhteensä kahdeksassa maassa, jotka ovat Australia, Iso-Britannia, Irlanti, Ruotsi, Norja, Tanska, Hollanti ja Suomi. Järjestyksessään viidestoista Spectacle Wearer of the Year -kilpailu on maailman ensimmäinen silmälasimallikisa ja sen tarkoituksena on rohkaista ihmisiä käyttämään silmälaseja asusteena, osana omaa tyyliä ja persoonaa.

Specsavers Optical Group on maailman suurin yksityinen optisen alan yhtymä, jolla on yli 1 400 optikkoliikettä Iso-Britanniassa, Irlannissa, Alankomaissa, Espanjassa, Australiassa, Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa, Suomessa ja Uudessa-Seelannissa. Yhtymän kokonaisliikevaihto oli vuonna 2011 1,7 miljardia euroa. Optikot Doug ja Mary Perkins perustivat Specsaversin vuonna 1984, ja se on edelleen perheyritys. Suomessa Specsavers aloitti heinäkuussa 2007, ja ketju on tähän mennessä avannut yli yhdeksänkymmentä Specsavers Optikko -liikettä, joista suurin osa on paikallisten yrittäjien omistuksessa.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs