Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Lifestyle » Sebastian Professional Metamorphik-mallisto ja uudet mullistavat muotoilutuotteet Eruptek ja Resintek

Sebastian Professional

Sebastian Professional Metamorphik-mallisto ja uudet mullistavat muotoilutuotteet Eruptek ja Resintek

Tiedote.
Julkaistu: 21.08.2015 klo 14:45
Julkaisija: Sebastian Professional

Yksilöllisyys ja yllätyksellisyys ovat päivän sana. Ihmiset etsivät jatkuvasti uusia tapoja muuttaa tyyliään. Siksi tarvitaan hiustuotteita, joiden avulla luovuuden voi päästää valloilleen ilman rajoitteita. Sebastian Professional on tunnettu siitä, että se kehittää jatkuvasti uusia tuotteita hiusmuotoilijoiden ja kuluttajien muuttuviin tarpeisiin. Tulevana syksynä, Sebastian Professional lanseeraa kaksi uutta ja mullistavaa muotoilutuotetta, joissa yhdistyvät viimeisin teknologia ja luonnon voimakkaat raaka-aineet. Hiusten muodonmuutos voi alkaa Sebastian Professionalin RESINTEK- ja ERUPTEK-tuotteiden avulla.

”Halusimme herättää eloon jotain sellaista, mikä on Sebastian Professionalin DNA:ssa; tuotteita, jotka saavat luovuuden ja yksilöllisyyden loistamaan. Molemmat tuotteet tarjoavat hiusmuotoilijoille ja kuluttajille mahdollisuuden ylittää omat rajansa”, kuvaavat Sebastian Professionalin globaalit taiteelliset johtajat Michael Polsinelli ja Shay Dempsey uusien tuotteiden syntyä.

ERUPTEK sisältää vulkaanista tuhkaa, joka antaa hiuksille räjähdysmäistä tuuheutta ja rouheaa rakennetta. Vulkaaniset hiukkaset jättävät hiuksiin uniikin, matan viimeistelyn, joka eroaa täysin muista markkinoilla olevista tuotteista. ERUPTEK sopii käytettäväksi sekä kuiviin että kosteisiin hiuksiin. Sitä voi käyttää minkä tahansa suoran, kiharan tai rouhean tyylin luomiseen – vain oma taiteellisuus on rajana. Täyteläisen koostumuksen ansiosta ERUPTEK on helppo levittää kaikkialle hiuksiin. Levityksen jälkeen tuote muuttuu taas kiinteäksi ja pitää hiukset napakasti paikoillaan.

Toinen uutuustuote on RESINTEK, jonka avulla saa luotua erittäin kiiltävän lookin. Tuote sisältää karnaubavahaa, joka tunnetaan yhtenä lujimmista luonnon vahoista. Sebastian Professional on onnistunut muuttamaan paksun vahan nestemäiseen muotoon, jolloin sitä on helpompi käyttää. RESINTEK levittyy helposti kuiviin hiuksiin ja kietoutuu yksittäisten hiuskuitujen ympärille saaden aikaan voimakkaan, elastisen pidon. Elastisuuden ansiosta hiukset voidaan muotoilla uudelleen ja uudelleen päivän aikana.

Uusia Sebastian Professionalin tuotteita voidaan käyttää myös yhdessä ainutlaatuisten hiustyylien luomiseen. EPURTEK antaa kampaukselle mattapintaista rakennetta ja RESINTEK pitoa sekä kiiltävyyttä. Molemmat tuotteet ovat saatavilla Sebastian Professional -kampaamoissa syyskuussa 2015.

Tuotetiedot ja suositushinnat:

Sebastian Professional ERUPTEK (75ml), 31,50 €
Sebastian Professional RESINTEK (75ml), 31,50 €


SEBASTIAN PROFESSIONAL ESITTELEE METAMORPHIK-KOKOELMAN ENNAKKOLUULOTTOMAT TYYLIT

Tänä syksynä Sebastian Professional ammentaa inspiraatiota metamorfoosi-ilmiöstä ja esittelee kahdeksan uutta, yllätyksellistä hiustyyliä. Kaikki hiustyylit on luotu Sebastian Professionalin uusilla, mullistavilla ERUPTEK- ja RESINTEK-muotoilutuotteilla, joissa yhdistyy viimeisin teknologia ja luonnon raaka-aineet.

Tänä päivänä luovuuden ja teknologisten innovaatioiden yhdistelmä tarjoaa yksilöille yhä paremmat mahdollisuudet taiteellisuutensa ja luovuutensa ilmaisemiseen. Sebastian Professionalin globaalit taiteelliset johtajat Michael Polsinelli ja Shay Dempsey kiinnostuivat tästä yhteiskunnallisesta muutoksesta. Uusi METAMORPHIK-mallisto sai inspiraationsa teknologian ja luonnonmateriaalien yhdistämisestä. Polsinellin ja Dempseyn visiona oli luoda yllätyksellisiä hiustyylejä, joissa yhdistyvät äärimmäinen kiilto, rosoinen rakenne ja räjähtävä volyymi.

Sebastian Professional esittelee kahdeksan inspiroivaa METAMORPHIK-malliston hiustyyliä, joiden avulla hiusstailistit voivat lisätä yllätyksellisyyttä itseilmaisuunsa, niin kotona kuin kampaamoissa. METAMORPHIK-mallisto yhdistää monipuolisia tekniikoita sekä tarjoaa rajoittamattomat mahdollisuudet hiustenmuotoiluun ja odottamattomiin tyyleihin. Upeat hiustyylit sisältävät ennakkoluulottomia leikkauksia, laskeutuvia luonnollisia muotoja sekä mielenkiintoisen yhdistelmän vaihtelevaa rakennetta ja pintoja.


Lisätietoja, kuva- ja näytepyynnöt:

Elena Pallaskivi
Hill+Knowlton
Puh. 040 777 1445
elena.pallaskivi@hkstrategies.com

Cecilia Kjøller Rasmussen
Communications Manager Wella Nordic
Puh. +46 8-5352-8884
rasmussen.ck@pg.com

Liitetiedostot

Lisätietoja Wellasta, Procter & Gamblen kampaamotuoteyksiköstä
Wella on ollut kampaamotoiminnan sydämessä perustamisvuodestaan 1880 lähtien ja vaikuttanut kampaamotoimialaan innovaatioilla, luovalla inspiraatiolla ja ammattitaitoisella koulutuksella, jota se on tehnyt läheisessä yhteistyössä kampaamojen kanssa. Wellan tuotteita ovat seuraavat johtavat ja luotetut brändit: Wella Professionals, Sebastian Professional, Sassoon Professional, Clairol Professional, Nioxin sekä System Professional. Tuotteitamme ja palveluitamme myydään yli sadassa maassa maailmanlaajuisesti, ja teemme miljoonien hiusmuotoilijoiden ja heidän asiakkaidensa hiusväri-, hoito- ja muotoilu-unelmat toteen joka päivä. Lisätietoja Wellasta on löydettävissä osoitteessa www.wella.com

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs