Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Lifestyle » Se Toinen Levi kertoo tunturista sen mitä et osannut ajatellakaan

Hullu Poro Oy

Se Toinen Levi kertoo tunturista sen mitä et osannut ajatellakaan

Tiedote.
Julkaistu: 14.10.2015 klo 15:30
Julkaisija: Hullu Poro Oy

Rantasaunan kuuma lähde

Se Toinen Levi on kaikkea sitä mitä Levistä ei vielä tiedetty. Bileet ja after-skit elävät omaa elämäänsä tunturikylän ytimessä, mutta sen sisältä ja välittömästä läheisyydestä aukeaa myös monipuolinen hyvinvoinnin maailma. Se Toinen Levi on mieleenpainuvaa luonnon kauneutta, rikkumatonta rauhaa, aistien elämyksiä ja uskomattomia kokemuksia.

Levi näyttäytyy jatkossa vahvemmin mielen ja kehon hyvinvoinnin keskuksena. Talvi tuo rinteisiin ja laduille ulkoilmasta ja lumesta nauttijat. Hemmottelevat hoidot kutsuvat rentoutumaan ulkoilupäivän päätteeksi. Liikuntapalveluita löytyy laajalti pt-palveluista hotjoogaan. Taide, ja nimenomaan paikalliset taiteilijat tarjoavat kulttuurinälkään helpotusta ja makumatkailu tutustuttaa kulinaristin lappilaisiin herkkuihin.

Hullu Porossa wellness -palvelut kehittyvät jatkuvasti. Viime keväänä avattiin Mielenvalkean hyvinvointisaunat Lumi ja Noki. Lumi-saunassa on maailman ensimmäinen virtuaaliohjaus saunayogaan. Tänä talvena Mielenvalkean pihalla voi viuhtoa Winter Laser Worldissa, jossa laserpelin tuoksinassa viihtyvät niin lapset kuin aikuiset, perheet ja työporukat. Pelin jälkeen kutsuu saunan lämpö ja hurjimmat heittäytyvät hankeen uimaan.

Täydellistä rauhaa hakevalle Taivaanvalkeat tarjoaa ikimuistoisen majoituksen ja lappilaista elämää aidoimmillaan. Vain kahdeksan kilometriä Leviltä, poissa katuvalojen kantamasta, taivasta valaisee revontulet ja hiljaisuuden rikkoo vain pakkasen pauke. Vanhan hirsisen rantasaunan löylyistä siirrytään kuumaan lähteeseen tähtitaivaan alle ja saunan jälkeen vilvoitellaan rantariihessä takkatulen äärellä. Salin pitkä pöydän ympärillä pidetään ”Taivaalliset pidot” kelolankuilta tarjoiltavien herkkujen parissa.

Moni ei tule ajatelleeksi millaisia luontoelämyksiä Levin seudun luonto tarjoaa. Talvella kaamoksen turvallinen syli kietoo syleilyynsä ja esittelee hienoja värinäytelmiä taivaan punerruksena. Talvivaellus tuntureille ja rekiajelut metsissä avaavat aivan eri näkymät kuin mihin olet ehkä tottunut.

Anna Leville Toinen mahdollisuus ja koe se uusin silmin hienojen elämysten parissa. Levikauden avajaisissa 6.-8.11. luvassa tulitaidetta, saunajoogademoa,hyvää oloa, taiteiden taigaa, huippuluokan artisteja, leffoja, tuote-esittelyitä, muotinäytöstä ja akrobatiaa. 
Tule ottamaan selvää mitä kaikkea Toinen Levi voi sinulle olla ja lähde lomalta kotiin levänneenä!

Lisätietoja Hullu Poron hyvinvointipalveluista: Sanna Törmi p. 050 3153104 sanna.tormi@hulluporo.fi
ja Levin hyvinvoinnin viikko-ohjelmasta www.levi.fi

Hullu Poro on aito lappilainen monipuolinen, joustava ja luotettava yritys, joka tuottaa hyvällä meiningillä asiakkailleen ainutlaatuisia elämyksiä. Hullu Poron omistaa Päivikki Palosaari.
Levi Center Hullu Poro on 400 pehmeää petiä, 1300 laadukasta kokouspaikkaa, 15 erityylistä ravintolaa, 4000 tunnelmallista ravintolapaikkaa, 90 hemmottelevaa hoitoa,90 huippuesiintyjää vuodessa.
HULLU PORON ARVOT
* LAPPILAINEN: kunnioitamme Lapin luontoa ja kulttuuria
* INNOVATIIVINEN: kyseenalaistamme ja kehitämme alati uutta
* VASTUULLINEN: lunastamme lupauksemne
* ELÄMYKSELLINEN: tuotamme fiiliksiä, makuja ja soundeja

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs