Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Lifestyle » Scholl mullistaa jalkojen hoidon uudella Velvet Smooth Express Pedi Wet & Dry -jalkaraspilla

Scholl

Scholl mullistaa jalkojen hoidon uudella Velvet Smooth Express Pedi Wet & Dry -jalkaraspilla

Tiedote.
Julkaistu: 11.03.2016 klo 13:00
Julkaisija: Scholl

Itsevarmuus ja oma hyvinvointi ovat tärkeitä tekijöitä tämän päivän nopeatempoisessa arjessa. Ympäri maailmaa pehmeät ja hyvin hoidetut jalat yhdistetäänkin osaksi itsevarmuutta ja kauneutta. Kauniit jalat eivät kuitenkaan ole itsestäänselvyys, vaan niitä pitää hoitaa säännöllisesti. Scholl mullistaa kotipedikyyrin lanseeraamalla uuden sähkökäyttöisen jalkaraspin. Uusi Velvet Smooth Express Pedi Wet & Dry mahdollistaa hellävaraisen kovettumien poiston kotioloissa – tehokkaasti, hellävaraisesti ja myös suihkussa.

Lanseeraamalla uuden Velvet Smooth Express Pedi Wet & Dry -jalkaraspin, Scholl tekee jalkojen hoidosta kotona entistä helpompaa. Uuden laitteen tekniikka pohjautuu palkittuun edeltäjäänsä Velvet Smooth Express Pedi -jalkaraspiin. Uusi Wet & Dry -versio sisältää uusia mullistavia ominaisuuksia, jotka tekevät siitä markkinoiden parhaan tuotteen hellävaraiseen ja vaivattomaan kovettumien poistoon. Lopputuloksena saat kauniit ja pehmeät jalat.  

Uusi vedenkestävä Express Pedi Wet & Dry -jalkaraspi soveltuu käytettäväksi niin kuivalla kuin kostealla iholla lopputuloksen ollessa aina yhtä tehokas. Voit siis ottaa laitteen mukaasi pikaiseen aamusuihkuun tai tehdä omasta kylpyhetkestäsi vielä hieman ylellisemmän hoitamalla jalat samalla kertaa. Myös kuivan ihon pikahuolto onnistuu kätevästi ennen kuin sujautat jalkasi sandaaleihin.

Ammattilaistasoista jalkahoitoa kotona

Uudessa Express Pedi Wet & Dry -laitteessa on kaksi eri nopeusasetusta, jotka mahdollistavat tehokkaan ja hellävaraisen kovettumien poiston alhaisempi nopeus sopii kuivalle iholle, kun taas nopeampi on parempi kostealle iholle. Myös laitteen erityinen rullapää on suunniteltu sopimaan sekä kuivalle että kostealle iholle. Ladattava laite ei vaadi pattereita, joten se on kevyt ja erittäin helppokäyttöinen. Lataus onnistuu helposti tuotteen omassa laturissa, joka kuuluu tuotepakettiin. Elegantti ja ergonomisesti muotoiltu jalkaraspi tuntuu mukavalta kädessä ja tekee käytöstä entistä miellyttävämpää.

Uusi Velvet Smooth Express Pedi Wet & Dry -jalkaraspi on erinomainen ratkaisu kaikille niille, jotka arvostavat premium-tason kauneudenhoitotuotteita, tuotteiden käyttömukavuutta ja kauniita, silkinpehmeitä jalkoja. Tuote sopii sekä naisille että miehille.

Uusi Velvet Smooth Express Pedi Wet & Dry on saatavilla eri puolella Suomea hyvin varustelluissa kaupoissa ja apteekeissa helmikuusta 2016 alkaen, suositushintaan 69,99 euroa. Suositushinta vaihtoraspirullille (2kpl pakkaus) on 24,99 euroa.

Lisätietoa jälleenmyynnistä saat Schollin asiakaspalvelusta, puhelin: 0290-009200.

Lisätiedot, kuva- ja näytepyynnöt:
Hill+Knowlton Strategies | Ludviginkatu 6 | 00130 Helsinki|
Elena Pallaskivi, Puh. 040 777 1445  
Sähköposti: Scholl.Finland@hkstrategies.com

Liitetiedostot

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs