Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Lifestyle » Scholl lanseeraa uuden ja mullistavan GelActiv Sport -pohjallisen, joka antaa liikuntaan uutta mukavuutta

Scholl

Scholl lanseeraa uuden ja mullistavan GelActiv Sport -pohjallisen, joka antaa liikuntaan uutta mukavuutta

Tiedote.
Julkaistu: 26.08.2016 klo 10:17
Julkaisija: Scholl

Jokainen treenikerta tekee meistä voimakkaampia, mutta liikunta altistaa jalkamme ja nivelemme myös rasitukselle. Schollin uuden ja innovatiivisen GelActiv Sport -pohjallisen ansiosta tuntuu, kuin juoksisi ilmassa. Pohjalliset tarjoavat parempaa iskunvaimennusta sekä lisätukea kantapäille, tehden treenistä mukavampaa. Uuden pohjallisen teknologia on kehitetty yhteistyössä englantilaisen Salfordin yliopiston kanssa.

Liikunnalla on paljon positiivisia vaikutuksia kehoomme, mutta joskus rankka liikunta voi aiheuttaa kipua ja mahdollisesti myös urheiluvammoja. Scholl lanseeraa liikunnasta nauttivien iloksi GelActiv -tuotesarjan uusimman tulokkaan – uniikin urheilupohjallisen, joka tarjoaa parempaa iskunvaimennusta sekä lisätukea kantapäille.

Scholl mullisti jalkojenhoidon lanseeraamalla ensimmäisen pohjallisensa yli 100 vuotta sitten. Siitä lähtien Scholl on lievittänyt jalkoihin kohdistuvaa kipua ja estänyt jalkojen vammoja pohjallisten ja jalkojenhoitotuotteiden avulla.

Schollin uusin innovaatio on GelActiv Sport -pohjallinen, jonka GelActiv -teknologia yhdistää kaksi erityyppistä geeliä. Pohjallisen ainutlaatuinen geelirakenne vaimentaa iskuja, antaa tukea ja vähentää kävelyn, hyppimisen ja juoksemisen vaikutusta jalkoihin:

  • kiinteämpi keltainen ja valkoinen geeli tukee jalkaholvia ja kantapäätä sekä antaa paremman liikekontrollin sivuliikkeissä
  • pehmeämpi sininen geeli tuo pehmustetta ja vaimentaa iskuja, jonka ansiosta voit liikkua pidempään ja nauttia mukavammasta treenistä.

GelActiv Sport -pohjalliset sopivat sekä naisille että miehille ja pohjallinen voidaan säätää jokaiseen kenkään ja kokoon sopivaksi. Pohjallinen pysyy hyvin paikallaan asetuksen jälkeen.

GelActiv Sport on uusin tulokas GelActiv -tuotesarjaan, johon kuuluvat myös GelActiv Everyday ja GelActiv Work -pohjalliset. Everyday-pohjallinen on suunniteltu jokapäiväiseen käyttöön ja pohjalliset tukevat jalkoja niin kävelylenkkien kuin kaupungilla oleskelun aikana. Work-pohjallinen pehmentää kävelyn ja seisomisen vaikutusta jalkoihin ja tarjoaa pitkäaikaista tukea kaikille, jotka seisovat useita tunteja kerrallaan työssään.

Schollin uusi GelActiv Sport -pohjallinen on saatavilla eri puolella Suomea hyvin varustelluista kaupoista ja apteekeista elokuusta 2016 alkaen suositushintaan 20,90 euroa.

Lisätiedot jälleenmyynnistä Schollin asiakaspalvelusta, puhelin: 0290-009200

Lisätiedot, kuva- ja näytepyynnöt
Hill+Knowlton Strategies | Ludviginkatu 6| 00130 Helsinki|
Eeva Salavirta, puh. 040 755 7581
Sähköposti scholl.finland@hkstrategies.com

Liitetiedostot

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs