Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Lifestyle » Scandic houkuttelee matkailijoita #Nordics48h-kampanjan avulla

Scandic Hotels

Scandic houkuttelee matkailijoita #Nordics48h-kampanjan avulla

Tiedote.
Julkaistu: 01.06.2015 klo 12:00
Julkaisija: Scandic Hotels

Eurooppalaiset matkailijat haaveilevat matkasta Pohjolaan nähdäkseen ja kokeakseen upeita maisemia, keskiyön auringon, valaita, hirviä, pohjoismaista muotoilua, muotia ja musiikkia. Scandic haluaa tarjota heille näitä elämyksiä 48 tunnissa.

Scandic on luonut uuden #Nordics48h-kampanjan, johon se on kutsunut kaksi suosittua matkabloggaajaa Iso-Britanniasta ja Saksasta. Bloggaajat pääsevät kokemaan Pohjoismaat 48 tunnissa. Kampanjan tarkoituksena on näyttää, mitä Pohjoismailla on tarjota matkakohteena, ja mitä kaikkea voi kokea vieraillessaan Scandicin hotelleissa.

”Näemme, että Pohjoismaihin matkustaminen kiinnostaa yhä enemmän, sillä ulkomaisten varauksien määrä on kasvanut. Olemme erittäin iloisia siitä, että he haluavat tulla juuri tänne. Siksi haluamme inspiroida matkailijoita ja näyttää mitä kaikkea täällä Pohjolassa voi tehdä”, kertoo Kati Puukko Scandic Suomen markkinointi- ja viestintäjohtaja.

Kampanjaan valitut bloggaajat ovat kotimaidensa suosituimpia matkabloggaajia. Kaksi kaverusta Yaya ja Lloyd Iso-Britanniasta kirjoittavat blogia Handluggage Only, ja saksalainen Christine Neder, joka kirjoittaa Lillies Diary -blogia.

Ensimmäisenä, 31. toukokuuta matkaan lähtevät Handluggade Only -bloggaajat. Bloggaajat eivät tiedä etukäteen matkasta kuin välttämättömimmät tiedot ja matkan ohjelma tulee heille yllätyksenä. Matkalta tuotetaan sekä kuvia että videoita. Bloggaajien matkaa voi seurata Scandicin nettisivujen kautta sekä Instagramissa hashtagillä #Nordics48h.

”Hektiset 48 tuntia tulevat varmasti olemaan täynnä hauskoja aktiviteetteja ja jännittäviä kohtaamisia. Bloggaajat yöpyvät matkansa aikana valituissa Scandicin hotelleissa. Kampanjan avulla haluamme näyttää, että viihtyisissä hotelleissamme voi palautua ja levätä kiireisen päivän jälkeen ja ladata akkuja seuraavaan päivään, kertoo Puukko.

Kampanjan bloggaajat
Hand luggage only -blogia kirjoittavat britit Yaya ja Lloyd, jotka ovat kirjoittaneet myös kirjat “101 free things to do in London” ja ”How to improve your photography”. Heidän matkansa ajoittuu ajankohtaan 31.5.–2.6.

Lilies Diary -blogin takana on Christine Neder Saksasta. Hän on matkabloggaaja, joka kirjoittaa musiikista, kulttuurista ja ruoasta maailmanlaajuisesti. Hänen projektinsa, nimeltään 40 festivaalia 40 viikossa, oli esillä monissa suurissa eurooppalaisissa sanomalehdissä. Christinen matkan ajankohta on 26.–28.6.

Lisätietoja:

Kati Puukko, markkinointi- ja viestintäjohtaja, Scandic Hotels Oy, puh.+358 40 563 7049, kati.puukko@scandichotels.com

Liitetiedostot

About Scandic Hotels
Scandic is the market leader in Nordic hospitality with an network of almost 230 hotels with 42,000 rooms in seven countries and run by 14,000 team members. Scandic Friends is the biggest loyalty program in the Nordic hotel industry with 1.5 million members. Responsibility is a part of Scandic’s DNA and Scandic is the ‘best hotel brand’ in the Nordics (BDRC 2014). www.scandichotels.com

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs